• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Borcamdan cikarinca goruntusu beni cok tatmin etmesede mucver ötesi börek lezzetinde bir firinda kabak yemeği oldu. 1 t.k z yagi ile unsuz pisirdim. Yanında 1 dilim ekmek yedim icine yogurt koydugum icin yanında yogurt hakkımı kulanmadim.
Aksam yemegimde böyle.. eger acikirsam tarcinli süt icerim.

Eklentiler

• 20150512_174654.jpg
    20150512_174654.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 68
Borcamdan cikarinca goruntusu beni cok tatmin etmesede mucver ötesi börek lezzetinde bir firinda kabak yemeği oldu. 1 t.k z yagi ile unsuz pisirdim. Yanında 1 dilim ekmek yedim icine yogurt koydugum icin yanında yogurt hakkımı kulanmadim.
Aksam yemegimde böyle.. eger acikirsam tarcinli süt icerim.
Super menuler canim yaaa masallah sana boyle devam iki haftaya kadar farki gorursun

Canimm cok mutlu ettin beni. Umarım oyle olur. Sen de cok motivesin gördüğüm kadarıyla hep birlikte saglikla zayifliyoruz:KK66:
Aynen tatlim cok motiveyim ramazana kadar yiruyusu birakmama karari aldim...yuruyus yapinca yediklerime otamatik dikkate geciyorum okadar yordum kendimi yemeyim diyorum bende bu sekilde motive oluyorum iste....
Gunlugun birinde okumustum da Degisimi ;
4 hafta sonra sen fark edersin
8 hafta sonra cevrendekiler fark eder
12 hafta sonra herkes fark eder

Selam kizlar misafirim vardi
ogleden sonra cok yememeye calistim
Sabah ;
2 bardak ilik su
Kahvalti;
1 haslanmis yumurta
Oglen
1 dilim peynirli borek
5 yemek kasigi barbunya salatasi
1 kucuk brovni kurabiye
Ara
Yarim elma ( oglumdan kalan)
Aksam
Salata uzerine 1 kk kadar peynir dogradim

Aynen tatlim cok motiveyim ramazana kadar yiruyusu birakmama karari aldim...yuruyus yapinca yediklerime otamatik dikkate geciyorum okadar yordum kendimi yemeyim diyorum bende bu sekilde motive oluyorum iste....
Gunlugun birinde okumustum da Degisimi ;
4 hafta sonra sen fark edersin
8 hafta sonra cevrendekiler fark eder
12 hafta sonra herkes fark eder

Aslına bakarsan 12 hafta dedigin nedir ki dimi oylede böylede geçiyor. 12 hafta sonra kitafetlerin bollasmasi. Saglimigizin iyilesmesi çocuklarımızın genc görünümlü anneleri olmasi fikrini düşününce 1 yıl ugrasmaya bile deger..

Selam kizlar misafirim vardi
ogleden sonra cok yememeye calistim
Sabah ;
2 bardak ilik su
Kahvalti;
1 haslanmis yumurta
Oglen
1 dilim peynirli borek
5 yemek kasigi barbunya salatasi
1 kucuk brovni kurabiye
Ara
Yarim elma ( oglumdan kalan)
Aksam
Salata uzerine 1 kk kadar peynir dogradim

Cok güzel dengelemissin canim. Bencede 12 hafta sonra herkes farkedecek:)

Sabah
1kk peynir
6 zeytin
Domates biber
Yarım dilim köy ekmeği
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Ton balıklı salata
Yarım dilim köy ekmeği
Ara
2 gün kurusu
1k cekirdekli kuru üzüm
Kahve
Ara
Tarcinli süt
3 ceviz
10 -15 çiğ fındık
Akşam
Taze fasulye
1/4 dilim köy ekmeği
4k eriste
Ara
Çay
3 tam buğday bisküvi
40dk pilates
1 saat yürüdük oğlumla
Bugün de böyle kizlaaar

Günaydın kizlar
Söyle bir hesaplama yapinca hedefime ulaşmanin gayet zorlaştıgini anlamak zor degil elbette. . Mayıs'ın 12 si olduğuna gore onumde 18 yada 19 gun var. Hedefim 85 ti guncel kilom ustun ve basarili performansım sayesinde 92.2.
Yani 1 haziran a kadar aranizdayim kızlar. Şimdi pes mi edicem tabiki Hayır.
Öyle yada böyle yoluma devam edeceğim.. bakalim zaman bana ne gösterecek.
ya arkadasım gitme angelina arkadasın dediği gibi kefaretini veririsin
bende cok zor kilo veriyorum hemde coookkk beraber ufak ufak da olsa verecegiz ben burayı cok sıcak buldum gitme

Back