• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Gel canim hosgeldin. Tabiki yer var aramızda. Yol arkadaşlarımın hepsi cok sıcak insanlardir. Seveceksin topigimizi:KK66:
ÇOK SAĞOL CANIM, ÇOK SEVDİM ŞİMDİDEN...
Canim ben ikinci bebegimde hamileyken 100 kusur olmama ragmen emzirme doneminde nasil olduğunu anlamadan çok hizli kilo vermiştim 75 lere kadar indim emzirme hem avantaj hem dezavantaj olabiliyor.
DOĞRU CANIM ASLINDA ÇOK İYİ BİR ENERJİ HARCAMA DÖNEMİ DE, ARTIK BİZ NASIL YİYORSAK DENGELEMEYİ BIRAK Bİ DE ÜSTE KİLO ALIYORUZ...
BU BAŞARIMDAN DOLAYI KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM:KK9::KK9::KK9:

Ara öğün zamanı

Eklentiler

• 20150513_155716.jpg
    20150513_155716.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 79
Kizlar menuler nerde?? Duzenli paylasalim yoksa diyet moduna giremeyiz ki:KK43:
07:30
1/3 bazlama, 1 yk lor peyniri, 1 karper, 1 haş. Yumurta, 3 zeytin, 1/2 ceviz, 2 fındık, domates, salatalık, yeşillik, 1 tk ayva reçeli

11:00
1 tüm ceviz, 5 badem

12:20
5 tane köfte
4 dilim kadar ekmek
1 ayran
1-2 ızgara domates biber

15:45
3 tane form Mısır patlağı
1 karper peynir

16:40
2si birarada nescafe

19:00
2 tavuk baget ( haşlanmış)
6 yk köz patlıcan- biber salatası
Çoban salata
1 dilim çok tahıllı ekmek

20:30
Yeşil çay

1/3 bazlama, 1 yk lor peyniri, 1 karper, 1 haş. Yumurta, 3 zeytin, 1/2 ceviz, 2 fındık, domates, salatalık, yeşillik, 1 tk ayva reçeli

1 tüm ceviz, 5 badem

5 tane köfte
4 dilim kadar ekmek
1 ayran
1-2 ızgara domates biber

1 karper peynir

2si birarada nescafe

Çoban salata

Yeşil çay
Benimki burda ama pek parlak değil:KK23:

Yeni topic yeni bir başlangıç:)) Cok sevgili arkadaslarimla yolumuza guzel yeniliklerle buradan devam edecegiz inşallah.

Katilimcilar
@milad2015
@tomurcukkk
T tatlitambak
nilfer_pdr nilfer_pdr
@ekim2009
@wetu16
metra metra
angelina35 angelina35
@sara_28
@aysun163

(Bize Katilmak isteyenlerin ismini ekleyebilirim)

Kurallar;
*Her gun en az 2 fincan yeşil cay
*Her gun en az 2.5 lt su
*Haftada en az 3 gun en az 30 dk spor (yapmaya durumu musait arkadaslar için)
*menuler her gun paylasilacak *Yazamayacak olanlar onceden mazeret bildirecek.
*Her sali tartı gunumuzdur bildirimler öğlen 12 ye kadar yapılmalıdır.

sevdim bunu :) 3 gündür şöyle sabah kepek ekmeği lor peynirli tost ara öğün elma öğlen cacık ve corba ekmek yok ara öğün erik akşam dün cacık yedim bu gün yoğurt sarımsak dere otu maydanoz limon bi de ıhlamur papatya kusburnu çayları yanında bir tane kuru kayısı o da adet döneminde olduğum için 75 kiloyum :(( hedefimse 60 Allah yardımcımız olsun benim için dua edin kızlar

Iyi aksamlar
Sabah 3 bardak ilik su
Kahvalti
4-5 kozleme koy biberi
2 km peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalik maydonoz
Ara
4 yk nesfit
1 su bardagi sut
Ara
1 cay bardagi leblebi
Aksam
1 tabak karnabahar yemegi
1 kase yogurt
Ara
1 elma 3 yenidunya

Sabah
2kk peynir
10 zeytin
Domates biber
1 dilim ekmek üstüne tereyağı
Ara
Türk kahvesi
Öğle
8k taze fasulye
1 dilim ekmek
Domates biber
Ara
1 dilim ekmek üstüne 2tk çikolata
Ara
Tarcinli süt
Meyve
Akşam
1 tabak sebzeli kıymalı makarna
1 bardak ayran
40dk pilates 30dk yürüyüş
Bu günde böyle geçti kizlaaar

Gunaydinnnn kizlarrr veee buyuk gun geldi catti heyecanim tavan yapmis durumda dun butun ogretmenlerin karsisinda okudum siirimi cok begendiler gozyaslari icinde dinlemisler ben siiri okurken kafami kaldirmadim baktimki herkes agliyo tebrik ettiler beni ogretmenimize cok dogru bir secim yapmissin dediler cok motive oldum bu sözlerle simdi hepinizden dua istiyorum lutfen beni yanliz birakmayin siirimi sizler icinde okuyacagim çünkü hepimiz anneyiz anne adayiyiz ozelliklede sarra arkadasim vede dogmamis bebegi icin okuyacagim allah yardimcim olsun insallah anlimin aki ile cikmayi nasip etsin hepinize simdiden kocaman tesekkurle ederim :KK28:

Günaydın hanımlar
Dun aksam saat 6da genel ev temizliğine başladım. Arada bir market yaptik eşimle geldim kaldigim yerden devam ettim ve gece 11:30 da bitti temizlik yatağa koştum hemen uyurum diye ama nerde:( uzun bir süre döne döne deliye döndüm. Ve galiba hafif üşüttüm. Hapşırıp tıksırıyorum dünden beri:)
Ama bunlara rağmen çok enerjik kalktım sabah. Yaşasın sağlıklı beslenmek:))

1 tüm ceviz, 5 badem

5 tane köfte
4 dilim kadar ekmek
1 ayran
1-2 ızgara domates biber

1 karper peynir

2si birarada nescafe

Çoban salata

Yeşil çay

Canım ben oglen ki 4 dilim ekmek dışında bir kusur göremedim menunde bence gayet güzel bir başlangıç.

Iyi aksamlar
Sabah 3 bardak ilik su
Kahvalti
4-5 kozleme koy biberi
2 km peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalik maydonoz
Ara
4 yk nesfit
1 su bardagi sut
Ara
1 cay bardagi leblebi
Aksam
1 tabak karnabahar yemegi
1 kase yogurt
Ara
1 elma 3 yenidunya

Süpersin tatlım böyle devam;)

Sabah
2kk peynir
10 zeytin
Domates biber
1 dilim ekmek üstüne tereyağı
Ara
Türk kahvesi
Öğle
8k taze fasulye
1 dilim ekmek
Domates biber
Ara
1 dilim ekmek üstüne 2tk çikolata
Ara
Tarcinli süt
Meyve
Akşam
1 tabak sebzeli kıymalı makarna
1 bardak ayran
40dk pilates 30dk yürüyüş
Bu günde böyle geçti kizlaaar

Nilfercim menun oglene kadar süper ikindideki cikolata ve ekmek işi bozmuş makarna da cok olmus guzelim hemde soslu.
Hem bu aralar bizi ihmal ettigini hatirlatmak isterim efenim:) bir kelaminizi okuyamiyoruz malesef böyle resmi resmi bildirim yapıp kaçmak oluyor mu şekerim:)) bir çift söze de beklerizzz

Gunaydinnnn kizlarrr veee buyuk gun geldi catti heyecanim tavan yapmis durumda dun butun ogretmenlerin karsisinda okudum siirimi cok begendiler gozyaslari icinde dinlemisler ben siiri okurken kafami kaldirmadim baktimki herkes agliyo tebrik ettiler beni ogretmenimize cok dogru bir secim yapmissin dediler cok motive oldum bu sözlerle simdi hepinizden dua istiyorum lutfen beni yanliz birakmayin siirimi sizler icinde okuyacagim çünkü hepimiz anneyiz anne adayiyiz ozelliklede sarra arkadasim vede dogmamis bebegi icin okuyacagim allah yardimcim olsun insallah anlimin aki ile cikmayi nasip etsin hepinize simdiden kocaman tesekkurle ederim :KK28:[/QUOTE

Allah yardımcın olsun dilinin bağını çözsün, Hitabetini güçlendirsin sesini güçlü ve etkili kılsın inşallah tatlım.
Umarım aksam performansindan cok memnun bir şekilde evine geleceksin. Cok incesin Bizi de düşündüğün için. Akşam şiiri bizede yazarsan sevinirim..
Başarılar.

Canım ben oglen ki 4 dilim ekmek dışında bir kusur göremedim menunde bence gayet güzel bir başlangıç.

Süpersin tatlım böyle devam:KK66:

Nilfercim menun oglene kadar süper ikindideki cikolata ve ekmek işi bozmuş makarna da cok olmus guzelim hemde soslu.
Hem bu aralar bizi ihmal ettigini hatirlatmak isterim efenim:) bir kelaminizi okuyamiyoruz malesef böyle resmi resmi bildirim yapıp kaçmak oluyor mu şekerim:)) bir çift söze de beklerizzz
öyle canım ekmek bozdu işi...

SABAH (07:40)
2 DİLİM ÇOK TAHILLI EKMEK
2 YK LOR PEYNİRİ
1 SAHANDA YUMURTA (YAĞSIZ)
YEŞİLLİK, DOMATES, SALATALIK
3 ZEYTİN, 1/2 CEVİZ, 2 FINDIK
1 TK AYVA REÇELİ

ARA (10:20)
5 BADEM, 1 CEVİZ

Back