Miladımız--》2015

Bide kizlar ben sadece geceleri girebiliyorum haylazimi uyutup simdi esim ilgileniyo da oyle yazabiliyorum
ev isleri yemek kizim namaz vs derken internete sira anca aksam geliyo
insallah sikinti olmaz
hoş geldin arkadaş
gün içinde fırsatın olmuyorsa ne yapıcan akşamları gelsen de olur

Gecmis olsun esine anim allah sifa versin EKIMe katiliyorum bebegine gecerse uzulme daha kolay atlatiyo cocuklar diyetide kafana takma tatlim ama kendinide salma

Gecmis olsun canim.

Evet kizlar yuruyuse gidince kahvalti gecikti simdi kalktim sofradan
5 kmhizli tempo yurudum
Kahvaltim
1,5 yumurtA
9 yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
Biraz telli peynir
1 ck cikolata
2 dilim ekmek

[QUOTE="wetu16, post: 40894257, member]slm kızlar bir kaç gündür giremedim ben tozuttum yine menü paylaşmadım o yüzden toparlanamıyorum bir türlü eşimde hasta bir kaç gündür ateşi vardı üşüttüğünü sanıyordu ama bu gün bir baktıkki vicudu kızarmış küçük noktalar var kızıl hastalığına benziyor belirtilerde onu gösteriyor yarın doktora gidicek inş kızıma bulaşmamıştır...[/QUOTE]
Cok gecmis olsun canim bazen cocuklar bulasici hastaliklara karsi dayanikli oluyor vede hasta olmuyor buda yapilan asilarin faydasi oglumun iki arkadasi su cicegi oldu ama baska kimse cikarmadi kreste.. asilar cok koruyucu artik bulastiysada korkma cabuk atlatir asil esin icin zor buyukken gecirilen hastaliklar zor atlatiliyor tekrar cok gecmis olsun ...

Evet kizlar yuruyuse gidince kahvalti gecikti simdi kalktim sofradan
5 kmhizli tempo yurudum
Kahvaltim
1,5 yumurtA
9 yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
Biraz telli peynir
1 ck cikolata
2 dilim ekmek
Ara
1 bardak soguk cay
Aksam
1 kepce yesil mercimek corbasi
3 parca alabalik
Salata
Ara
1 fincan kayisili cay
Ara
1 bardak tarcinli sut
1 cay bardagi leblebi

selam arkadaslar iyi geceler herkese
menüm
sabah 2 dilim tam bugday ekmegi
menemen
1 yumurta
ara 3 parca bitter cikolata
1 kupa sütlu kahve
ara 10 erik
1 bardak tarcınlı süt
ara 4 diyet buskivi 6 cubuk kraker
aksam sebzeli az yaglı 2 baget but
salata
ara 2 avuc antep fıstık
ve bir saat yuruyus

Gunaydin ekimm kosusturmacami dedin o benim gobek adim son gunlerde Birazdan bilim senligine gidecez artik gunun sonunda beni neler bekliyor allah bilir allahim bugunde cok yogun gececek
bu gün müydü bilim sergisi allah kolaylık versin gücünü kuvvetini arttırsın
cidden gülüm ya bu ara atom karınca gibisin koşturmacan hiç bitmiyor maşallah :)))

Gunaydin hanimlar malum dun koydeydim. Haliyle biraz aştım sınırımı. Ama toparlayacagim inşallah.

Tutman gerek canim biliyorsun vakit az kaldi

evet az kaldi gerçekten ama basaracagim inşallah ümidimi kesmiyorum

Suan angelina35 haricinde aramizda en zayif sensin. Tekrar hoşgeldin canım inanıyoruz ve kilo veriyoruz:))

Bide kizlar ben sadece geceleri girebiliyorum haylazimi uyutup simdi esim ilgileniyo da oyle yazabiliyorum
ev isleri yemek kizim namaz vs derken internete sira anca aksam geliyo
insallah sikinti olmaz

Duzenli girersen sorun.olmaz canim. Her aksam bekliyoruz o halde:)

Gecmis olsun canim.

Gunaydin kizlar haftasonu giremedim yogundum kizkardesim aninden turkiyeye gitmek zorunda kaldi ona yardim ettim dun biraz fazla kacirdim bugun telafi edicem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…