• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Herkese hayirli cumalar arkadaslarrr
Bir haftalik aradan sonra aranizdayim
telefondan giriyorum siteye telefon bozuldu tamir icin gitti tekrar geldi derken giremedim gecmisi tam olarak okuyamadim cok sayfa birikmis vakit bilursam okurum sizi cook ozledim
:KK68::KK68::KK68:

tomurcukkk tomurcukkk canim coook sevindim hamile olmana ogluna cok guzel hediye olmus canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Gelelim diyet olaylarina sizden ayri kaldigim surede kilom ayni kaldi kizlar artik yuruyuse hiz verdim gunluk bir saat aksatmadan yuruyorum
Hoş geldin canım,teşekkür ederim sürpriz bir hediye oldu oğluşuma :))
Kilo almadığına sevindim.Yürüyüşle güzel verirsin aksatma ama hergün yürü ;)

Hoş geldin canım,teşekkür ederim sürpriz bir hediye oldu oğluşuma :))
Kilo almadığına sevindim.Yürüyüşle güzel verirsin aksatma ama hergün yürü :KK66:
Insallah canim birgun yuru birgun yurume etkili olmuyor artik hic birakmadan yurumek istiyorum ooof yaz geldi ben hala ayni neyse moral bozmayim illaki gidecek bu kilolar

Ben de basladim kizlar artik yemin ettim 1 hazirana kadar bana tatli yok.
sabah
1 salatalık
1kk süzme peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek

ara
sekersiz sütlü nescafe

oglen
yumurta
1 bardak ayran
salata
sekersiz cay

ikindi
1 bardak sut icine 2-3 yk cornflex

aksam
5 yk karnabahar
1 kase mercimek çorbası
salata
1 kase yogurt olacak

spor olayina baslayabilirmiyim bilmiyorum ama vakit buldugum anda kitap okumak kuran okumak istiyorum. Belki bisikler surerek kitap okurum

Selam kizlar bugunku menum
Sabah ;
1 yumurta
1 dilim ekmek
5 yesil zeytin
2 ceri domates salatalik
Yesillik
2 catal patates kizartmasi
Ara 1 elma
Oglen
1 kepce kuru fasulye
5 yk yogurt
Ara
1 fincan sutlu kahve
1 cay bardsgi leblebi
Aksam
Ton balikli salata

50 dk hizli tempo yurudum
2 lt su ictim

Herkese hayirli cumalar arkadaslarrr
Bir haftalik aradan sonra aranizdayim
telefondan giriyorum siteye telefon bozuldu tamir icin gitti tekrar geldi derken giremedim gecmisi tam olarak okuyamadim cok sayfa birikmis vakit bilursam okurum sizi cook ozledim
:KK68::KK68::KK68:

tomurcukkk tomurcukkk canim coook sevindim hamile olmana ogluna cok guzel hediye olmus canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Gelelim diyet olaylarina sizden ayri kaldigim surede kilom ayni kaldi kizlar artik yuruyuse hiz verdim gunluk bir saat aksatmadan yuruyorum
Hoşgeldin canım :KK19:

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
4 zeytin
Domates biber
Öğle
Izgara Hindi
Salata
Ayran
Ara yok
Akşam
1 fırında garnili enginar
4k bulgur pilavı
3k yoğurt
Salata
40dk pilates yaptım :KK49::KK49::KK49:

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
4 zeytin
Domates biber
Öğle
Izgara Hindi
Salata
Ayran
Ara yok
Akşam
1 fırında garnili enginar
4k bulgur pilavı
3k yoğurt
Salata
40dk pilates yaptım :KK49::KK49::KK49:
Menun cok guzel canim
aksam 9-10 gibi acikiyorum sence sut icsem azicik leblebi ile fazlami olur

Iyi geceler kizlar gun yine bitti bende bittim bugun uyandim kahvalti bile yapmadan okula gittim iki saat toplanti yaptilar bilim senligi pazartesi olacakmis tubitak tan grup gelcekmis ordan eve geldim salata ve kasar peynir bir parca bir bardak cay ictim küçüğü krese götürdüm orasi zaten bir yogunluk ikide evdeydim kostur kostur ev temizledim aksam icin cig kofte yapti esim bende flim o an koptu bayagi yemisim üstüne tatli allahim yaaa bu nedir misafire kosturmaktan helak oldum bugunude böyle kapattim yarin tarti saplagini atacak suratima ee hakettim..neyse gidecek bu kilolar en azindan anneler gununde biraz daha ince olmaliyim 14 mayista ayyy gunlerim azaldi yaaa artik dinlenmek vede uyumak istiyorum iyi geceler ........

Gunaydinlar fistiklar hadiiii kalkin hareket zamani :KK73::KK73::KK73:huuuu nerdesiniz aaa ben bile yogunluguma vede yorgunluguma ragmen erken kalktim... kizlarrr:KK31::KK31:kahvaltilar yapildimi hepinize mutlu haftasonlari diliyorum bol hareketli az kalorili olsun he he he yemek siparisi gibi oldu :confused::confused:

Gunaydin canimm erkencisin masallah :KK50:
Benim kucuk uyaninca banada bahane oluyo canim onune butun oyuncaklari yigiyorum yaninda yuruyus yapiyorum 50 dk hizli tempoda yurudum kendimi cook enerjik hissediyorum ramazana kadar birakmadan pes etmeden yuruyus yapcam bakalim ne kadar kilo gitcek

Benim kucuk uyaninca banada bahane oluyo canim onune butun oyuncaklari yigiyorum yaninda yuruyus yapiyorum 50 dk hizli tempoda yurudum kendimi cook enerjik hissediyorum ramazana kadar birakmadan pes etmeden yuruyus yapcam bakalim ne kadar kilo gitcek
Benimde oglum uyandi baktim uyumayacak kalktim artik ne guzel evde sporunu yapiyorsun bende hergun disarida yuruyorum kilo vermesem bile inceliyorum cok faydasi var yuruyusun bende ramazan ayina kadar biraz kilo verebilirsem ramazanda zaten uc kilo kesin veriyorum hadi bakalim ramazana kadar kac kilo gidecek ;)

Günaydın hanımlar
Kahvaltim
Ekmeksiz peynir zeytin yumurta ve domates dun kotu geçtiği icin toktum haliyle hepsinden biraz biraz yiyebildim.
Dun disardaydim bugünde ogluslarla cikacagiz. O yuzden evi hizla toparlamaya caliyorum. Opuldunuz:))

herkesin planları koşturmaları var bu gün enerjiniz bol olsun kızlar

Günaydın hanımlar
Kahvaltim
Ekmeksiz peynir zeytin yumurta ve domates dun kotu geçtiği icin toktum haliyle hepsinden biraz biraz yiyebildim.
Dun disardaydim bugünde ogluslarla cikacagiz. O yuzden evi hizla toparlamaya caliyorum. Opuldunuz:))

Ara
1 domates

Öğle
Ciğer sote
Yoğurt
Salata

Ara
2 incir

Akşam
Kıymalı patetesli mantar
1 kase eristeli yogurt corbasi

Back