Günaydın hanımlar
Kahvaltim
Ekmeksiz peynir zeytin yumurta ve domates dun kotu geçtiği icin toktum haliyle hepsinden biraz biraz yiyebildim.
Dun disardaydim bugünde ogluslarla cikacagiz. O yuzden evi hizla toparlamaya caliyorum. Opuldunuz:))
Günaydın hanımlar
Kahvaltim
Ekmeksiz peynir zeytin yumurta ve domates dun kotu geçtiği icin toktum haliyle hepsinden biraz biraz yiyebildim.
Dun disardaydim bugünde ogluslarla cikacagiz. O yuzden evi hizla toparlamaya caliyorum. Opuldunuz:))
Kusura bakma canım anca girebildim Tarcinli süt senin için çok iyi olur tarçın anne sutunun kalitesini arttiriyormusMenun cok guzel canim
aksam 9-10 gibi acikiyorum sence sut icsem azicik leblebi ile fazlami olur
selam kızlar hayırlı geceler
benimde bi günlüğüm var ama cok aktif olamıyorum
kabul ederseniz arada sizede yazar motıve olurum bu aralar ciddi ihtıyacım var
cok aktif olamasamda kilo bildirimi ve menü paylaşımı yaparım insallah
ne dersiniz
selam kızlar hayırlı geceler
benimde bi günlüğüm var ama cok aktif olamıyorum
kabul ederseniz arada sizede yazar motıve olurum bu aralar ciddi ihtıyacım var
cok aktif olamasamda kilo bildirimi ve menü paylaşımı yaparım insallah
ne dersiniz
Günaydın hanımlar ben yine köye gidiyorum
Umarım dengeli tutarım bugün.
Tabi ki ciddiye alirim hosbuldukOlabilir canım bizi ciddiye aldıktan sonra sorun yok :)) hoşgeldin
Sagol canim ozledim seni de buraya yazdığını bilmiyodum neyse insallah güzel veririz hepimizHosgeldin canim... seni burada gormek cok guzel olacak
geçmiş olsun eşineslm kızlar bir kaç gündür giremedim ben tozuttum yine menü paylaşmadım o yüzden toparlanamıyorum bir türlü eşimde hasta bir kaç gündür ateşi vardı üşüttüğünü sanıyordu ama bu gün bir baktıkki vicudu kızarmış küçük noktalar var kızıl hastalığına benziyor belirtilerde onu gösteriyor yarın doktora gidicek inş kızıma bulaşmamıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?