- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Gunaydin kizlar
Yuruyusten geldim kahvaltimi yaptim kendimi cok enerjik hissediyorumm
Kizlar bisey sorcam simdi yuruyusten sonra kahvaltida protein agirlikli yemesem mi acaba kas olurda kilo veremessem diye korkuyorum nasil beslensem aslinda oyle agir spor yapmiyorum ama yinede aklim karisiyo
Dun koye gittin temiz hava yordu gece uyuyamadin sabah erken kalktin bide ustune birsuru is yaptin tabi yorgunluk hissedersin canim benim bide bahar geldi onunda etkisi var cogu kisiden duyuyorum yorgunluk sikayetinimetra ben şimdiden tükendim maşallah ne güzel yürüyüşünü de yapmışsın enerjiksin de :)
uykum geliyooooooooooo
akşamları dışarıda yürüyüşe başladım sonunda
saat 2 gibi yattım 6 ya çeyrek kala kalktım oğlumu yolladım eşime kahvaltı hazırladım 8 buçukta bende kahvaltımı yapmıştım sonra bi gaza geldim
yoğurt mayaladım
poğaça hamuru yaptım
kanepe koltukları sildim
ortalık toparladım
yatakları kapattım öğle için
mercimekli semizotu çorbası yaptım olan yemeğe ek olsun yemezlerse diye
akşam yemeği için patlıcan vok tavada az yağla çevire çevire kızarttım
vallaha da uykum geliyor şimdi az sonra benimkiler gelir yemeğe gelmeseler oofff bi yatardım missss 1 saat uyurdum :)))
sabah
1 haşlama yumurta
domates salatalık yeşil soğan peynir
yarım ekmeğin arasına tıktım yedim hiiç pişman değilim
Canim dun tv de seyda coskun spordan once karbonhidrat alip enerji alin spordan sonrada kas dengesi icin protein alin diyodu aman en iyisi hic kafa karistirmamak duzenli spor ve dikkat edersek zaten kendiliginden gider diye dusunuyorum umarim yaniCanim uyandiktan sonra en gec 1 saat icinde kahvaltını yap. Bu bir saatin icinde spor Yapamiyorsan kahvaltidan 45 dk sonra yap.
Kahvaltida protein karbonhidrat dengesini kurarsan sorun olmaz. Kilo kaybin gayet güzel olur. Aklını cok karistirma bence:))
Canim dun tv de seyda coskun spordan once karbonhidrat alip enerji alin spordan sonrada kas dengesi icin protein alin diyodu aman en iyisi hic kafa karistirmamak duzenli spor ve dikkat edersek zaten kendiliginden gider diye dusunuyorum umarim yani
dinlenemedimDun koye gittin temiz hava yordu gece uyuyamadin sabah erken kalktin bide ustune birsuru is yaptin tabi yorgunluk hissedersin canim benim bide bahar geldi onunda etkisi var cogu kisiden duyuyorum yorgunluk sikayetini
Eger dinlenebilirsen soyle iki uc saat ohh missaksamki yuruyusede zinde olursun canim
ha milad ha ben ayrımız gayrımız mı var be gülümAyy ekimcim milad gitmisti koye dimi canim pardon ya aklim ona gitti
geçmiş olsun eşine
kızına bulaşsa da bağışıklığı artar sonrasına çocukların bu tarz hastalıkları çocukken geçirmeleri daha kolay yetşkinlerde biraz sıkıntı işte inşallah çabuk geçirir
Gecmis olsun esine anim allah sifa versin EKIMe katiliyorum bebegine gecerse uzulme daha kolay atlatiyo cocuklar diyetide kafana takma tatlim ama kendinide salma
Gecmis olsun canim.
Cok gecmis olsun canim bazen cocuklar bulasici hastaliklara karsi dayanikli oluyor vede hasta olmuyor buda yapilan asilarin faydasi oglumun iki arkadasi su cicegi oldu ama baska kimse cikarmadi kreste.. asilar cok koruyucu artik bulastiysada korkma cabuk atlatir asil esin icin zor buyukken gecirilen hastaliklar zor atlatiliyor tekrar cok gecmis olsun ...[/QUOTE][QUOTE="wetu16, post: 40894257, member]slm kızlar bir kaç gündür giremedim ben tozuttum yine menü paylaşmadım o yüzden toparlanamıyorum bir türlü eşimde hasta bir kaç gündür ateşi vardı üşüttüğünü sanıyordu ama bu gün bir baktıkki vicudu kızarmış küçük noktalar var kızıl hastalığına benziyor belirtilerde onu gösteriyor yarın doktora gidicek inş kızıma bulaşmamıştır...
canım meraba gecmişi okurken gördüm ikinci bebişin hayırlı olsun cok guzel bir mucize kiloları birgun verirsin ama bebiş kolay kolay olmayabiliyoGünaydın
Bende hafta sonu fena halde kaçırdım yaa.Acayip şımardım noluyosa sanki bebek benden besleniyomuş gibi.Kızıyorum kendime.Bu sefer kilo almamam lazım.Bugünden itibaren toparlıyorum yine.Görüşürüüüüüzzzz
canım bende spor yada yürüyüsten 45 dk sonra yemek gerek diye biliyorumGunaydin kizlar
Yuruyusten geldim kahvaltimi yaptim kendimi cok enerjik hissediyorumm
Kizlar bisey sorcam simdi yuruyusten sonra kahvaltida protein agirlikli yemesem mi acaba kas olurda kilo veremessem diye korkuyorum nasil beslensem aslinda oyle agir spor yapmiyorum ama yinede aklim karisiyo
Kolay gelsin canim benim allah kolaylik versin bende bugun onbir gibi bebek gormeye gidicem kresdeki arkadaslarla yine kosmaca yine kosmaca aksama misafirlikteyim yarin misafirlikteyim persembe anneler gunu kutlamalari var bakalim su haftayi bir atlatsaydim biraz dinlenmece yapicamm insallahgünaydın hatunlar ve piliçler
öğleden sonra misafirim var şimdi koşturmaca zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?