Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin arkadaşBide kizlar ben sadece geceleri girebiliyorum haylazimi uyutup simdi esim ilgileniyo da oyle yazabiliyorum
ev isleri yemek kizim namaz vs derken internete sira anca aksam geliyo
insallah sikinti olmaz
sağol gülümmmÇıtır annelerrrr Anneler gününüz kutlu olsun :)
Gecmis olsun esine anim allah sifa versin EKIMe katiliyorum bebegine gecerse uzulme daha kolay atlatiyo cocuklar diyetide kafana takma tatlim ama kendinide salmaslm kızlar bir kaç gündür giremedim ben tozuttum yine menü paylaşmadım o yüzden toparlanamıyorum bir türlü eşimde hasta bir kaç gündür ateşi vardı üşüttüğünü sanıyordu ama bu gün bir baktıkki vicudu kızarmış küçük noktalar var kızıl hastalığına benziyor belirtilerde onu gösteriyor yarın doktora gidicek inş kızıma bulaşmamıştır...
Sagol canim ozledim seni de buraya yazdığını bilmiyodum neyse insallah güzel veririz hepimiz
slm kızlar bir kaç gündür giremedim ben tozuttum yine menü paylaşmadım o yüzden toparlanamıyorum bir türlü eşimde hasta bir kaç gündür ateşi vardı üşüttüğünü sanıyordu ama bu gün bir baktıkki vicudu kızarmış küçük noktalar var kızıl hastalığına benziyor belirtilerde onu gösteriyor yarın doktora gidicek inş kızıma bulaşmamıştır...
AraEvet kizlar yuruyuse gidince kahvalti gecikti simdi kalktim sofradan
5 kmhizli tempo yurudum
Kahvaltim
1,5 yumurtA
9 yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
Biraz telli peynir
1 ck cikolata
2 dilim ekmek
sagol canımhoş geldin arkadaş
gün içinde fırsatın olmuyorsa ne yapıcan akşamları gelsen de olur
Gunaydin ekimm kosusturmacami dedin o benim gobek adim son gunlerde Birazdan bilim senligine gidecez artik gunun sonunda beni neler bekliyor allah bilir allahim bugunde cok yogun gececekgünaydınnn kızlar hafta içi koşturmacası başladı hepimize hayırlı olsun
bu gün müydü bilim sergisi allah kolaylık versin gücünü kuvvetini arttırsınGunaydin ekimm kosusturmacami dedin o benim gobek adim son gunlerde Birazdan bilim senligine gidecez artik gunun sonunda beni neler bekliyor allah bilir allahim bugunde cok yogun gececek
Tutman gerek canim biliyorsun vakit az kaldi
Oncelikle kilo hikayemi yazayim
hiç bi zaman zayif olmadim en zayif olduğum zaman 62 kiloydu o zamanda kendimi manken gibi hissediyodum
neyse hep dikkat ederek 65-70arasi gidip geldim bekarken
evlenirken 65 tim
70 ile hamile kaldim ve 90kusurle doguma gittim
Neyse dogum sonrasi zarla zorla muthis dikkatle 76 ya indim
yilbasinda 80.2 idim
simdi 76
artik sizleyim umarim guzelce veriiriz hepimiz
Bide kizlar ben sadece geceleri girebiliyorum haylazimi uyutup simdi esim ilgileniyo da oyle yazabiliyorum
ev isleri yemek kizim namaz vs derken internete sira anca aksam geliyo
insallah sikinti olmaz
slm kızlar bir kaç gündür giremedim ben tozuttum yine menü paylaşmadım o yüzden toparlanamıyorum bir türlü eşimde hasta bir kaç gündür ateşi vardı üşüttüğünü sanıyordu ama bu gün bir baktıkki vicudu kızarmış küçük noktalar var kızıl hastalığına benziyor belirtilerde onu gösteriyor yarın doktora gidicek inş kızıma bulaşmamıştır...