• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Günaydın :KK24:
Bende hafta sonu fena halde kaçırdım yaa.Acayip şımardım noluyosa sanki bebek benden besleniyomuş gibi.Kızıyorum kendime.Bu sefer kilo almamam lazım.Bugünden itibaren toparlıyorum yine.Görüşürüüüüüzzzz

Gunaydin kizlar
Yuruyusten geldim kahvaltimi yaptim kendimi cok enerjik hissediyorumm

Kizlar bisey sorcam simdi yuruyusten sonra kahvaltida protein agirlikli yemesem mi acaba kas olurda kilo veremessem diye korkuyorum nasil beslensem aslinda oyle agir spor yapmiyorum ama yinede aklim karisiyo

Gunaydin kizlar

Kizlar bisey sorcam simdi yuruyusten sonra kahvaltida protein agirlikli yemesem mi acaba kas olurda kilo veremessem diye korkuyorum nasil beslensem aslinda oyle agir spor yapmiyorum ama yinede aklim karisiyo

Canim uyandiktan sonra en gec 1 saat icinde kahvaltını yap. Bu bir saatin icinde spor Yapamiyorsan kahvaltidan 45 dk sonra yap.
Kahvaltida protein karbonhidrat dengesini kurarsan sorun olmaz. Kilo kaybin gayet güzel olur. Aklını cok karistirma bence:))

metra ben şimdiden tükendim maşallah ne güzel yürüyüşünü de yapmışsın enerjiksin de :)
uykum geliyooooooooooo
akşamları dışarıda yürüyüşe başladım sonunda
saat 2 gibi yattım 6 ya çeyrek kala kalktım oğlumu yolladım eşime kahvaltı hazırladım 8 buçukta bende kahvaltımı yapmıştım sonra bi gaza geldim
yoğurt mayaladım
poğaça hamuru yaptım
kanepe koltukları sildim
ortalık toparladım
yatakları kapattım öğle için
mercimekli semizotu çorbası yaptım olan yemeğe ek olsun yemezlerse diye
akşam yemeği için patlıcan vok tavada az yağla çevire çevire kızarttım
vallaha da uykum geliyor şimdi az sonra benimkiler gelir yemeğe gelmeseler oofff bi yatardım missss 1 saat uyurdum :)))
sabah
1 haşlama yumurta
domates salatalık yeşil soğan peynir
yarım ekmeğin arasına tıktım yedim hiiç pişman değilim :KK62:

metra ben şimdiden tükendim maşallah ne güzel yürüyüşünü de yapmışsın enerjiksin de :)
uykum geliyooooooooooo
akşamları dışarıda yürüyüşe başladım sonunda
saat 2 gibi yattım 6 ya çeyrek kala kalktım oğlumu yolladım eşime kahvaltı hazırladım 8 buçukta bende kahvaltımı yapmıştım sonra bi gaza geldim
yoğurt mayaladım
poğaça hamuru yaptım
kanepe koltukları sildim
ortalık toparladım
yatakları kapattım öğle için
mercimekli semizotu çorbası yaptım olan yemeğe ek olsun yemezlerse diye
akşam yemeği için patlıcan vok tavada az yağla çevire çevire kızarttım
vallaha da uykum geliyor şimdi az sonra benimkiler gelir yemeğe gelmeseler oofff bi yatardım missss 1 saat uyurdum :)))
sabah
1 haşlama yumurta
domates salatalık yeşil soğan peynir
yarım ekmeğin arasına tıktım yedim hiiç pişman değilim :KK62:
Dun koye gittin temiz hava yordu gece uyuyamadin sabah erken kalktin bide ustune birsuru is yaptin tabi yorgunluk hissedersin canim benim bide bahar geldi onunda etkisi var cogu kisiden duyuyorum yorgunluk sikayetini
Eger dinlenebilirsen soyle iki uc saat ohh miss:-)aksamki yuruyusede zinde olursun canim

Canim uyandiktan sonra en gec 1 saat icinde kahvaltını yap. Bu bir saatin icinde spor Yapamiyorsan kahvaltidan 45 dk sonra yap.
Kahvaltida protein karbonhidrat dengesini kurarsan sorun olmaz. Kilo kaybin gayet güzel olur. Aklını cok karistirma bence:))
Canim dun tv de seyda coskun spordan once karbonhidrat alip enerji alin spordan sonrada kas dengesi icin protein alin diyodu aman en iyisi hic kafa karistirmamak duzenli spor ve dikkat edersek zaten kendiliginden gider diye dusunuyorum umarim yani

Canim dun tv de seyda coskun spordan once karbonhidrat alip enerji alin spordan sonrada kas dengesi icin protein alin diyodu aman en iyisi hic kafa karistirmamak duzenli spor ve dikkat edersek zaten kendiliginden gider diye dusunuyorum umarim yani

Ay bencede :)) her kafadan bir ses çıkıyor. Orta yolu bulmak en iyisi..

selam kızlar mutlu haftalar olsun ben bu haftalar baya yoğunum hazirana kadar 9. sınıfların alan seçimi 12, sınıfları lyssi derkeeen anca fırsat buldum
öncelikle herkesin anneler gününü kutlarım:KK68::KK68::KK68:
haftasonu az kaçamaklı geçti hatta anneler günün de yemeğe değilde kahvaltıya gittik:KK48: akşama kadar yakabileyim diye
haftasonu sporu bırakınca kilo verdimn kaçamaklı beslenmeme rağmen ben de anlamadım sanırım protein bana kilo yapıyor. geçen hafta içi 2 saat spor+platesin ertesi günü 104'ü bile gördüm düşünün yani :confused::confused: bu sabah 101,2 geldim oda birşey ama spor yapmak ta istiyorum bilemiyorum kafam çok karıştı. spordan mı proteinli beslenmekten mi kilom arttı bilemiyorum:KK64:
bu hafta akşamları form çorba içeceğim haftasonu kardeşlerim geliyor onlar gelmişken erken doğumgünü kutlaması yapacağız oğlumda kızımda mayıslı... gelelim menüme
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1/4 bazlama ekmeği bakıcı gelirken almış sıcacıktı dayanamadım:mad:
10 zeytin
1kk peynir
domates biber semizotu
ara yok
öğle
1 garnili enginar
3k patates salatası
1/4 dilim köy ekmeği
1 ayran
bundan sonrası tahmini değişiklik olursa yazarım
ara : tarçınlı süt+meyve
akşam:
form çorba+1kk yoğurt

Dun koye gittin temiz hava yordu gece uyuyamadin sabah erken kalktin bide ustune birsuru is yaptin tabi yorgunluk hissedersin canim benim bide bahar geldi onunda etkisi var cogu kisiden duyuyorum yorgunluk sikayetini
Eger dinlenebilirsen soyle iki uc saat ohh miss:-)aksamki yuruyusede zinde olursun canim
dinlenemedim :((
eve süpürge tuttum
1.5 tepsi poğaça yaptım
akşam yemeğini fırına yaptım komşumun annesi ablası gelmiş hoşgeldine gittim
orada sadece 1 fincan damla sakızlı sütlü kahve içtim
1 tane de badem yedim ısrar etti kuru pasta tarzı şeylere yok dedim karnım tok cidden toktum :)
yarım saat kestiriyim bari dedim benimkiler geldi açız dediler kalktım pilav koydum
eşimde yürüyüşe başladı yan komşuyla gidiyor onlar at gibi koştura koştura yürüyorlar bende üst komşumla yürüyorum :))
yürürken konuşurken nefes nefese kalmayacak bi tempoda yürüyoruz biz
gece olsa da horul horul uyusam :)
Ayy ekimcim milad gitmisti koye dimi canim pardon ya aklim ona gitti:KK23:
ha milad ha ben ayrımız gayrımız mı var be gülüm

nilüfer canımcım acaba sen kas mı yapıyorsun o kadar spor yemene dikkat ediyorsun ama ya aynı ya fazla çıktım diyorsun
keşke fırsatın olsa da şu yağ kas ölçümü yapan aletleri olan bir yerde baksan oranlara

Iyi aksamlar kızlar valla pestil olmus durumdayim cok yoruldum bilim senligimiz harika geçti ordan kosa kosa eve geldim küçüğü doyurdum kosarak krese gittim bir saat kadar anneler günü kutlamaları icin okuyacagim siirin provasini yaptim geri kos eve gel bulasikti evdi topladim saat dört te yürüyüşe ciktim bir saat den fazla yürüdüm tekrarr kos ufakligi al kresten eve geldim dus aldim yemek yaptim yemek yedik ayyy yazarken nefes nefese kaldim ayyyy yani cokkkk yoruldum bu kadar kosmaya tig gibi olmak lazim olacam ama bugunluk bu kadar ben dinlenmeye gidiyorum zira bayilacam simdi ;)

Iyi aksamlar
Sabah
2 tane yagda yumurta
2 kk peynir
5 tane zeytin
Domates salatalik
1 cay kasigi cikolata
Ara
1 elma
Yarim muz
Oglen
1 kase nesfit
1 bayram cikolatasi
Aksam
4 yk kurufasulye
4 yk yogurt
Ara
Kayisili cay

geçmiş olsun eşine
kızına bulaşsa da bağışıklığı artar sonrasına çocukların bu tarz hastalıkları çocukken geçirmeleri daha kolay yetşkinlerde biraz sıkıntı işte inşallah çabuk geçirir

Gecmis olsun esine anim allah sifa versin EKIMe katiliyorum bebegine gecerse uzulme daha kolay atlatiyo cocuklar diyetide kafana takma tatlim ama kendinide salma

Gecmis olsun canim.

[QUOTE="wetu16, post: 40894257, member]slm kızlar bir kaç gündür giremedim ben tozuttum yine menü paylaşmadım o yüzden toparlanamıyorum bir türlü eşimde hasta bir kaç gündür ateşi vardı üşüttüğünü sanıyordu ama bu gün bir baktıkki vicudu kızarmış küçük noktalar var kızıl hastalığına benziyor belirtilerde onu gösteriyor yarın doktora gidicek inş kızıma bulaşmamıştır...
Cok gecmis olsun canim bazen cocuklar bulasici hastaliklara karsi dayanikli oluyor vede hasta olmuyor buda yapilan asilarin faydasi oglumun iki arkadasi su cicegi oldu ama baska kimse cikarmadi kreste.. asilar cok koruyucu artik bulastiysada korkma cabuk atlatir asil esin icin zor buyukken gecirilen hastaliklar zor atlatiliyor tekrar cok gecmis olsun ...[/QUOTE]
sağolun kızlar inş geçicek eşim bedenen iyi ama ben bu gün doktora gidelim dedim kan idrar ve boğazdan kültür tahlili yapıldı sonuç kesin değil ama kızıl ihtimaline karşı antibiyotik verdi doktor kızamık yada kızamıkçıkta tedavi gerekmiyor ama kızılda antibiyotik tedevasi gerekiyor ben nettede baktım tedavi edilmesse eklem romatizması yada böbrek rahatsızlığı oluşabilirmiş seneler önce ablamda olmuştu kızıl olmuştu ve sonradan anlaşıldı bir süre sonra eklem romatizmasına yakalandı zor bir tedaviden sonra geçti bu gün hastane hastane dolaştık enfeksiyon uzmanı bulmak için bende hala diyet moduna giremedim eşim bu hafta evde raporlu tekrar nasıl toparlıcam bilmiyorum beni yarın izinli yazın tartılmadım ama artıdayım bide bu akşam regl oldum şişim yani ...

Günaydın :KK24:
Bende hafta sonu fena halde kaçırdım yaa.Acayip şımardım noluyosa sanki bebek benden besleniyomuş gibi.Kızıyorum kendime.Bu sefer kilo almamam lazım.Bugünden itibaren toparlıyorum yine.Görüşürüüüüüzzzz
canım meraba gecmişi okurken gördüm ikinci bebişin hayırlı olsun cok guzel bir mucize kiloları birgun verirsin ama bebiş kolay kolay olmayabiliyo

Gunaydin kizlar

canım bende spor yada yürüyüsten 45 dk sonra yemek gerek diye biliyorum

günaydın hatunlar ve piliçler:KK8::KK8::KK8:
:KK37::KK37::KK37:
öğleden sonra misafirim var şimdi koşturmaca zamanı :KK73::KK73::KK73:
Kolay gelsin canim benim allah kolaylik versin bende bugun onbir gibi bebek gormeye gidicem kresdeki arkadaslarla yine kosmaca yine kosmaca aksama misafirlikteyim yarin misafirlikteyim persembe anneler gunu kutlamalari var bakalim su haftayi bir atlatsaydim biraz dinlenmece yapicamm insallah ;)

Günaydın kizlar
Söyle bir hesaplama yapinca hedefime ulaşmanin gayet zorlaştıgini anlamak zor degil elbette. . Mayıs'ın 12 si olduğuna gore onumde 18 yada 19 gun var. Hedefim 85 ti guncel kilom ustun ve basarili performansım sayesinde 92.2.
Yani 1 haziran a kadar aranizdayim kızlar. Şimdi pes mi edicem tabiki Hayır.
Öyle yada böyle yoluma devam edeceğim.. bakalim zaman bana ne gösterecek.

20150512_075859.jpg

Kahvaltim
Domates, salatalık, peynir 1 dilim k.ekmegi, şekersiz çay

Back