- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Hoş geldin canım,teşekkür ederim sürpriz bir hediye oldu oğluşuma :))Herkese hayirli cumalar arkadaslarrr
Bir haftalik aradan sonra aranizdayim
telefondan giriyorum siteye telefon bozuldu tamir icin gitti tekrar geldi derken giremedim gecmisi tam olarak okuyamadim cok sayfa birikmis vakit bilursam okurum sizi cook ozledim
tomurcukkk canim coook sevindim hamile olmana ogluna cok guzel hediye olmus canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Gelelim diyet olaylarina sizden ayri kaldigim surede kilom ayni kaldi kizlar artik yuruyuse hiz verdim gunluk bir saat aksatmadan yuruyorum
Insallah canim birgun yuru birgun yurume etkili olmuyor artik hic birakmadan yurumek istiyorum ooof yaz geldi ben hala ayni neyse moral bozmayim illaki gidecek bu kilolarHoş geldin canım,teşekkür ederim sürpriz bir hediye oldu oğluşuma :))
Kilo almadığına sevindim.Yürüyüşle güzel verirsin aksatma ama hergün yürü
Hoşgeldin canımHerkese hayirli cumalar arkadaslarrr
Bir haftalik aradan sonra aranizdayim
telefondan giriyorum siteye telefon bozuldu tamir icin gitti tekrar geldi derken giremedim gecmisi tam olarak okuyamadim cok sayfa birikmis vakit bilursam okurum sizi cook ozledim
tomurcukkk canim coook sevindim hamile olmana ogluna cok guzel hediye olmus canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Gelelim diyet olaylarina sizden ayri kaldigim surede kilom ayni kaldi kizlar artik yuruyuse hiz verdim gunluk bir saat aksatmadan yuruyorum
Hosbuldum canimHoşgeldin canım
Menun cok guzel canimSabah
1 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
4 zeytin
Domates biber
Öğle
Izgara Hindi
Salata
Ayran
Ara yok
Akşam
1 fırında garnili enginar
4k bulgur pilavı
3k yoğurt
Salata
40dk pilates yaptım
Gunaydin canimm erkencisin masallahGunaydiiiiin kk nin guzel hatunlari
Haydi uyanalim hareket zamani
Benim kucuk uyaninca banada bahane oluyo canim onune butun oyuncaklari yigiyorum yaninda yuruyus yapiyorum 50 dk hizli tempoda yurudum kendimi cook enerjik hissediyorum ramazana kadar birakmadan pes etmeden yuruyus yapcam bakalim ne kadar kilo gitcekGunaydin canimm erkencisin masallah
Benimde oglum uyandi baktim uyumayacak kalktim artik ne guzel evde sporunu yapiyorsun bende hergun disarida yuruyorum kilo vermesem bile inceliyorum cok faydasi var yuruyusun bende ramazan ayina kadar biraz kilo verebilirsem ramazanda zaten uc kilo kesin veriyorum hadi bakalim ramazana kadar kac kilo gidecekBenim kucuk uyaninca banada bahane oluyo canim onune butun oyuncaklari yigiyorum yaninda yuruyus yapiyorum 50 dk hizli tempoda yurudum kendimi cook enerjik hissediyorum ramazana kadar birakmadan pes etmeden yuruyus yapcam bakalim ne kadar kilo gitcek
Günaydın hanımlar
Kahvaltim
Ekmeksiz peynir zeytin yumurta ve domates dun kotu geçtiği icin toktum haliyle hepsinden biraz biraz yiyebildim.
Dun disardaydim bugünde ogluslarla cikacagiz. O yuzden evi hizla toparlamaya caliyorum. Opuldunuz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?