- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah yardımcın olsun ben olsam pert olurum alışık değilim koşturmacaya valla sen iyi dayanıyorsun yarın menüne mutlaka muz ekle 1 muz 1 saat tempolu spora yetecek kadar enerji veriyor sana da enerji çok lazım bu araSaat gecenin biri hatta gecmis bile defilemiz bitti ama bende bittim benim oglusum utandi yürürken ses rahatsiz etti elleri kulaklarinda yürüdü neticede cok kucukler daha dort yasindalar ordan eve geldik yemek yedirdim oglumda yorulmus uyudu o uyurken bende komsumla yürüdüm bir bucuk saat kadar eve geldim cocuklar acikmis yemek yedik oyle uyumusumki bu saatte uyandim cok yorulmusum büyük oglumun bilim sanat senligi yarina alinmis of of erkenden orda olmam gerek ya ben hicc oturamiyacakmiyim aksamada misafir var cig köfte yapacak esim oy ben nerelere gidemm cok yorgunum kizlar cokkk
Teşekkür ederim Aysun'um.Dün artık aileme de bildirdim durumu.Bakalım Allat'tan hayırlısı.Haftaya ilk kalp atışını duyarız umarımTomurcugum oglunun dogum gunu kutlu olsun ne guzel bir yas gunu oldu ona bu sene kardesten daha degerli hediye mi olur
hayırlısı olsun canım allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinTeşekkür ederim Aysun'um.Dün artık aileme de bildirdim durumu.Bakalım Allat'tan hayırlısı.Haftaya ilk kalp atışını duyarız umarım
ben de yazayım kahvaltımı
limonlu su 4
1 dilim cavdar ekmeği 13
1kk peynir 0
4 zeytin 0
3 dilim domates 2
3 biber 4
toplam :23
ben kb işini beceremiyorum galiba kızlar