• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Basarma ihtimaliniz başarabileceğinize inancınız kadardır..

İnancınız ne kadar güçlüyse, a) ruhunuza o kadar güç verilecek; b) o kadar az emekle aynı işi yapabileceksiniz; c) çevresel faktörler o kadar Yardımınıza koşacaktir..

ben dışarıdaydım geldim hemen pilavı yaptım yemek masa topla derken anca geldim gülümm

2. ÖĞÜN
2 yemek kaşığı pilav
2 servis kaşığı türlü
1 kase cacık
1 bardak şalgam
bu akşam çok acıktım midemden gurultular geliyordu açım diye diye geldim eve

havalar iyice ısındı bizim sitenin kafesinin bahçesi de açıldı artık öğleden sonraları ve akşamları sık sık kafeterya da oluruz komşularla
cips ve bisküvi yediler ben açım diye yemem dedim insan hele de açken nasıl cips yer ki midesi kalkar
aaa yazmayı unuttum o_Oorda bir tane limonlu soda içmiştim

vallaha benim uykum geliyor ben az uyuyup sonra ya dışarı çıkıp yürürüm yada leslie ile 3-4 mil yaparım
ben gittim iyi akşamlar kızlar:KK19::KK19::KK19:

İyi aksamlar havalar isindi ve cocuklar artik eve gelmek istemiyolar haliyle onlar da hakli bende yanliz gondermiyorum mecburen bende disardayim evde durup yemek dusunmekten iyidir hic olmazsa zaman geciyor

Bugunku menum

Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi

Ogle
İki haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
İki dilim ekmek

Ara
Yesil cay

Aksam
Bir tane patatesli gul boregi(dayanamadim yedim)
Bir bardak ayran

Bugun biraz kacamakli oldu ama pisman degilim yarin daha hafif gecirim artik

Saat gecenin biri hatta gecmis bile defilemiz bitti ama bende bittim benim oglusum utandi yürürken ses rahatsiz etti elleri kulaklarinda yürüdü neticede cok kucukler daha dort yasindalar ordan eve geldik yemek yedirdim oglumda yorulmus uyudu o uyurken bende komsumla yürüdüm bir bucuk saat kadar eve geldim cocuklar acikmis yemek yedik oyle uyumusumki bu saatte uyandim cok yorulmusum büyük oglumun bilim sanat senligi yarina alinmis of of erkenden orda olmam gerek ya ben hicc oturamiyacakmiyim aksamada misafir var cig köfte yapacak esim oy ben nerelere gidemm cok yorgunum kizlar cokkk :(

Saat gecenin biri hatta gecmis bile defilemiz bitti ama bende bittim benim oglusum utandi yürürken ses rahatsiz etti elleri kulaklarinda yürüdü neticede cok kucukler daha dort yasindalar ordan eve geldik yemek yedirdim oglumda yorulmus uyudu o uyurken bende komsumla yürüdüm bir bucuk saat kadar eve geldim cocuklar acikmis yemek yedik oyle uyumusumki bu saatte uyandim cok yorulmusum büyük oglumun bilim sanat senligi yarina alinmis of of erkenden orda olmam gerek ya ben hicc oturamiyacakmiyim aksamada misafir var cig köfte yapacak esim oy ben nerelere gidemm cok yorgunum kizlar cokkk :KK43:
allah yardımcın olsun ben olsam pert olurum alışık değilim koşturmacaya valla sen iyi dayanıyorsun yarın menüne mutlaka muz ekle 1 muz 1 saat tempolu spora yetecek kadar enerji veriyor sana da enerji çok lazım bu ara

Sabah
Yeşil kahve
Yesil cay
Az sonra ;
Yarım domates 3p
Peynir. 0p
6 zeytin. 0.6p

Top. 3.6p

Tomurcugum oglunun dogum gunu kutlu olsun ne guzel bir yas gunu oldu ona bu sene kardesten daha degerli hediye mi olur
Teşekkür ederim Aysun'um.Dün artık aileme de bildirdim durumu.Bakalım Allat'tan hayırlısı.Haftaya ilk kalp atışını duyarız umarım

herkese günaydın hayırlı cumalar
dünkü menümü yazayım baya bir karmaşık oldu
sabah:
1 poğaça ev yapımı
1 elmalı kurabiye çay
öğle
2 poğaça
1 bardak ayran
ara
1 portakal
ara
2 nektarin
akşam
4k menemen
yarım dilim ekmek
1k kase yoğurt
kb hesaplamadım ama tahmini
70-80 falan :)
40dk plates bu hafta platase de başladım:KK73::KK73::KK73:her gün plates+yürüyüş yapmayı kafaya koydum bakalım
1,5 saat spor yaptım 30dk titreşim kemerini kullandım:KK9::KK9::KK9:

offff offff poğaçalar bu sabah çok fena etkisini gösterdi +1kg ama yarına geçer diye düşünüyorum sporun ertesi günü ben çok ağır çıkıyorum -1deydim +1 olunca şimdilik fark 0 bakalım ilerleyen günler nasıl olur:KK17::KK17:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar,
Dün akşam taze fasulye çok az pilav ve tavuk yedim.1 bardak da ayran.
Akşama da 1 dilim yaşpasta...

Bu sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
Domates,salatalık
3 zeytin
tereyağ ve çilek reçeli

ben de yazayım kahvaltımı
limonlu su 4
1 dilim cavdar ekmeği 13
1kk peynir 0
4 zeytin 0
3 dilim domates 2
3 biber 4
toplam :23
ben kb işini beceremiyorum galiba kızlar :110::110:

ben de yazayım kahvaltımı
limonlu su 4
1 dilim cavdar ekmeği 13
1kk peynir 0
4 zeytin 0
3 dilim domates 2
3 biber 4
toplam :23
ben kb işini beceremiyorum galiba kızlar :110::110:

Ben de yapmayacağım sıkıcı olmaya başladı normal diyet yapacağım. Herşeyin kb sini düşüne düşüne beynim sulandı:)

Herkese hayirli cumalar arkadaslarrr
Bir haftalik aradan sonra aranizdayim
telefondan giriyorum siteye telefon bozuldu tamir icin gitti tekrar geldi derken giremedim gecmisi tam olarak okuyamadim cok sayfa birikmis vakit bilursam okurum sizi cook ozledim
:KK68::KK68::KK68:

tomurcukkk tomurcukkk canim coook sevindim hamile olmana ogluna cok guzel hediye olmus canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Gelelim diyet olaylarina sizden ayri kaldigim surede kilom ayni kaldi kizlar artik yuruyuse hiz verdim gunluk bir saat aksatmadan yuruyorum

Back