Canım biz o siteye besinlerin kalori ya da karbonhidrat içeriğini öğrenmek için bakıyoruz.Üyelik almadan yani.Kızlar öncelikle kolay gelsin hepinize ben diyetkolik sitesini araştırırken sizin topic çıktı önceki mesajların hepsini okuyamadım çok kullanan var mı acaba aranızda site güzel görünüyo ama hiç bişey bilmeden de 25 lira vermek istemiyorum açıkcası bu konuda beni bilgilendirebilirseniz sevinirim
Rica ederim canım.Dilersen aramıza katılabilir menülerini paylaşabilirsin.Başarılar çıktığın yolda...Kesinlikle söylediğiniz site daha iyiymiş ben diyetkolikte bi türlü öğün ekleyemiyordum zaten diyet filanda istemiyordum çok iyi oldu çok teşekkür ederim
Aynen canim hakkettin tabiki merakla bekliyorum basari oykunu okumak bizide motive edecek eminimVerirsin canım inşallah.Ümitsizliğe kapılma.Bende zor kilo veren biriyim çünkü.
77 olduğumda tam 40 kilo vermiş olucam inşallah.O zaman resimlerimi yüklerim siteye.E bi başarı öyküsü yazmayı hakettim sanırım
ne güzel söyledin hayat sadece sınav değil diye ama maalesef bu sistem de sınavlarla çocuklarımızın geleceğini etkiliyorlarherkese günaydıınnnn
ekim2009 angelina35
geçmişi okurken çok hüzünlendim ufacık çocuklara bu eziyeti neden yapıyorlar anlam vermek güç
ben ödeve dahi karşı olan bir danışmanım.. onlar daha çocuk oyun çağında sınava girmeleri tam bir saçmalık sınavlar başarı ölçemez ama maalesef hayatımız boyunca sınavlara tabi tutuluyoruz..
kızlar nacizane fikrim çocuklarınıza sınavları ciddiye almamayı öğretin. sınav hayat değildir. her öğrencime söylediğim sözdür. bir sınav sizin başarılı ya da başarısız olduğunuzu belirleyemez.. sizler iyi çocuklarsınız mutlaka hayatta başarılı olacaksınız diye..
ben hayatım boyunca girdiğim her sınavda başarılı oldum.. çünkü ciddiye almadım sisteme her zaman karşı olmuşumdur. UYUMSUZ diye bir film var hatta kitap serisi izlemenizi tavsiye ederim..
iki film daha söylemek istiyorum eğitim sistemini eleştiren biliyorsunuzdur belki her çocuk özeldir ve 3 idiot diye...
siz ebeveyn olarak rahat olursanız çocuklarınızda rahat olur.. "sadece sınav hayat değil"
eyvahh eyvah o ne öyle bıçaklama kavga rabbim esirgesin tüm çocuklarımızı da seni dekızlar havalar ısındı diye benim çocuklar azdı (okuldakiler) hatta dün bıçaklama olayı yaşadık evde de iki azgın var havalar ısındığı için 8e kadar dışardayız sonrada yemek mutfak çay derken 12 oluyor ve ben telefonu elime alamıyorum. okulda yoğunluktan evde işten fırsat bulamıyorum ama hep aklımda ve kalbimdesiniz sakın umursamadığımı düşünmeyin
Canim ne guzel yazmissin bende cok karsiyim bu sinav sacmaligina benim icin once cocugumun sagligi sonra mutlulugu gelir mutlu ve saglikli bir cocugun basaramiyacagi hic birsey yoktur ben ogluma onun cok degerli olgunu sinavin benim icin hic bir oneminin olmadigini soyledim her zaman ...hayat malesef bazen bizi boyle seylerle imtihan ediyor bugun oglumu okulun kapisindan ugurlarken cok gurur duydum duygulandim yavrum arkasina soyle bir dondu bakti icimden iyiki dogurmusum seni iyiki benim oglum olmussun dedim dilerim sizlerde yasarsiniz bu duyguyu cok heyecan verici cok guzel bir duygu insallah yarinida bir atlatirsak alicam oglumu gezcem dualarinizi eksik etmeyin canlarim ...herkese günaydıınnnn
ekim2009 angelina35
geçmişi okurken çok hüzünlendim ufacık çocuklara bu eziyeti neden yapıyorlar anlam vermek güç
ben ve dahi karşı olan bir danışmanım.. onlar daha çocuk oyun çağında sınava girmeleri tam bir saçmalık sınavlar başarı ölçemez ama maalesef hayatımız boyunca sınavlara tabi tutuluyoruz..
kızlar nacizane fikrim çocuklarınıza sınavları ciddiye almamayı öğretin. sınav hayat değildir. her öğrencime söylediğim sözdür. bir sınav sizin başarılı ya da başarısız olduğunuzu belirleyemez.. sizler iyi çocuklarsınız mutlaka hayatta başarılı olacaksınız diye..
ben hayatım boyunca girdiğim her sınavda başarılı oldum.. çünkü ciddiye almadım sisteme her zaman karşı olmuşumdur. UYUMSUZ diye bir film var hatta kitap serisi izlemenizi tavsiye ederim..
iki film daha söylemek istiyorum eğitim sistemini eleştiren biliyorsunuzdur belki her çocuk özeldir ve 3 idiot diye...
siz ebeveyn olarak rahat olursanız çocuklarınızda rahat olur.. "sadece sınav hayat değil"
Allah kavustursun canim uzulme gurbette olmak cok zor bilirim rabbim en yakin zamanda ailene tekrar kavustursun seni dogdugun yer degil doydugun yer derler atalarimiz uzme kendiniİyi aksamlar kizlar bugun hep disardaydim annem ve babam turkiyeye gittiler onlari yolculadik artik kasim da ancak gelirler bende bu sene yine turkiyeme gidemicem malesef onlari cok ozlicem ah bu gurbet cok zor
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Turk kahvesi
Ogle
İki yumurtadan peynirli omlet
Domates
Salatalik
Zeytin
İki dilim salam
İki dilim ekmek
Ara
Kahve
Bir avuc badem
Aksam
Firinda alabalik
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?