evet gülüm hem de nasıl stress kaç gündür uyumaya gidiyor uyuyamıyor geri geliyor kaç kez gidip geliyor gözleri kızarıyor artık dünden beri de mide bulantısı başladı yemek yiyemiyor diye zaten öğlene biber kızarttım normalde bizde kızartma yapılmaz çok nadirdirCanim sizdemi teog sinavina gireceksiniz ayyyy stress .....
Kizlar yarin bizim icin cok onemli oglum teog sinavina girecek hepinizin dualarini bekliyorum oglum icin insallah hayirlisi olur az once televizyona bakiyordu baktimki uyumus üstünü orteyim dedim sıçradı kac saattir uyuyorum anne dedi yavrum cok yoruldu gunlerdir test çözüyor deneme sinavi oluyor en sonunda vücut isyan etti kuzum benim dualarinizi eksik etmeyin teyzeleriayy bir duygusallastim duygularim karma karisik oldu yaa
evet gülüm hem de nasıl stress kaç gündür uyumaya gidiyor uyuyamıyor geri geliyor kaç kez gidip geliyor gözleri kızarıyor artık dünden beri de mide bulantısı başladı yemek yiyemiyor diye zaten öğlene biber kızarttım normalde bizde kızartma yapılmaz çok nadirdir
rabbim yardımcıları olsun tüm sınava girecek çocukların emeklerini boşa çıkarmasın inşallah senin kini de benim kinide başarılı kılsın
ayyhhh bir perşembe öğleden sonrası olsa da çabucak atsak şu stresi
amin sağol tomurcuğum allah razı olsunAllah yar ve yardımcıları olsun evlatlarınızın.Allah zihin açıklığı versin.Emekleri boşa çıkmasın inşallah.
Onlar ellerinden geleni yaptı gerisi Allah'a tevekkül etmek...Hayırlısı olsun haklarında...
Sabah
Peynir 0p
4 zeytin 0.4
Marul 1.2
Bunlardan salata yaptim kendime
Ogle yemeginde çirişli bulgur pilavi var. Ciris bulamadigim icin ispanak diye arattim onu 1 puan olarak hesapladim
Çiriş 1p
Çirişi ile birlikte 8 y k bulgur p. 24
Bulguru sade 8 kasik olarak hesapladim.
Tavuk haşlanmış 0p
Ogleyi 25.6 ile tamamlamış olacagim inşallah.
Canim allah yardimciniz olsun rabbim once saglik versin cok zor emek veriyorlar kucucuk canlari ile cabaliyorlar emekleri bosa cikmaz insallah aksam bir dus aldir stresini alir bir tasin icine sirkeli su yap basindan doksun son yikanirken bak nasil rahatliyacak bencede bitsin artik bu stres persembe cabucak gelsin yoksa kuzum hasta olacakevet gülüm hem de nasıl stress kaç gündür uyumaya gidiyor uyuyamıyor geri geliyor kaç kez gidip geliyor gözleri kızarıyor artık dünden beri de mide bulantısı başladı yemek yiyemiyor diye zaten öğlene biber kızarttım normalde bizde kızartma yapılmaz çok nadirdir
rabbim yardımcıları olsun tüm sınava girecek çocukların emeklerini boşa çıkarmasın inşallah senin kini de benim kinide başarılı kılsın
ayyhhh bir perşembe öğleden sonrası olsa da çabucak atsak şu stresi
Canlarim allah hepinizden razi olsun cok saolun rabbim ne muradiniz varsa versin sizlerle olmak burada paylasmak cok güzel hepinizi kocaman öpüyorum
TebriklerMerhaba kızlar,
başlangıç 72,5 kg
bugun 67,2 kg
bugun tam diyette 30.günüm
Sonuç 1 ayda 5,3 kilo verıldı !!!!
Afiyet olsun,benim canım da kaç gündür menemen istiyor ama sabah yetişip yapamıyorum işe gidicem diye.Olmazsa malzemelerini akşamdan doğrayıp pişireyim de sabah yumurtasını kırıveririmGunaydin kizlarr
Kahvaltim
1 yumurtayla menemen
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ooof supersin tomurcukkTebriklerBende 1 senede 117 den 82'e düştüm ve 35 kilo verdim
Verirsin canım inşallah.Ümitsizliğe kapılma.Bende zor kilo veren biriyim çünkü.Ooof supersin tomurcukk
Ben bi 15 kilo verseydim cok sevincektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?