• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Canim sizdemi teog sinavina gireceksiniz ayyyy stress .....:KK43:
evet gülüm hem de nasıl stress kaç gündür uyumaya gidiyor uyuyamıyor geri geliyor kaç kez gidip geliyor gözleri kızarıyor artık dünden beri de mide bulantısı başladı yemek yiyemiyor diye zaten öğlene biber kızarttım normalde bizde kızartma yapılmaz çok nadirdir
rabbim yardımcıları olsun tüm sınava girecek çocukların emeklerini boşa çıkarmasın inşallah senin kini de benim kinide başarılı kılsın
ayyhhh bir perşembe öğleden sonrası olsa da çabucak atsak şu stresi

Kizlar yarin bizim icin cok onemli oglum teog sinavina girecek hepinizin dualarini bekliyorum oglum icin insallah hayirlisi olur az once televizyona bakiyordu baktimki uyumus üstünü orteyim dedim sıçradı kac saattir uyuyorum anne dedi yavrum cok yoruldu gunlerdir test çözüyor deneme sinavi oluyor en sonunda vücut isyan etti kuzum benim dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri :KK61::KK61:ayy bir duygusallastim duygularim karma karisik oldu yaa:cry:

evet gülüm hem de nasıl stress kaç gündür uyumaya gidiyor uyuyamıyor geri geliyor kaç kez gidip geliyor gözleri kızarıyor artık dünden beri de mide bulantısı başladı yemek yiyemiyor diye zaten öğlene biber kızarttım normalde bizde kızartma yapılmaz çok nadirdir
rabbim yardımcıları olsun tüm sınava girecek çocukların emeklerini boşa çıkarmasın inşallah senin kini de benim kinide başarılı kılsın

Allah yar ve yardımcıları olsun evlatlarınızın.Allah zihin açıklığı versin.Emekleri boşa çıkmasın inşallah.
Onlar ellerinden geleni yaptı gerisi Allah'a tevekkül etmek...Hayırlısı olsun haklarında...

Allah yar ve yardımcıları olsun evlatlarınızın.Allah zihin açıklığı versin.Emekleri boşa çıkmasın inşallah.
Onlar ellerinden geleni yaptı gerisi Allah'a tevekkül etmek...Hayırlısı olsun haklarında...
amin sağol tomurcuğum allah razı olsun

angelina35 angelina35 ekim2009 ekim2009
Allah yardimciniz olsun kizlar cocuklarin hakkinda hayirlisiyla basarili bir sinav gecirirler insallah

A aysun163 hos geldin tatlim

Benim bugun hem sabah hem ogleden sonra misafirim vardi
Dikkat etmeye calistim aksam bitki cayi icerek dengemeye caliscam

Kahvalti;
1,5 haslama yumurta
5 zeytin
Domates salatalik
Ara
1 dilim kek
Oglen (3 gibi)
1 tabak tavuk sote domatesli biberli
2 dilim ekmek
2 yk patates salatasi
Ara;
Yarim armut
Aksami boyle bitirmek istiyorum acikirsam tarcinli sut icmeyi dusunuyorum

Sabah
Peynir 0p
4 zeytin 0.4
Marul 1.2
Bunlardan salata yaptim kendime

Ogle yemeginde çirişli bulgur pilavi var. Ciris bulamadigim icin ispanak diye arattim onu 1 puan olarak hesapladim

Çiriş 1p
Çirişi ile birlikte 8 y k bulgur p. 24
Bulguru sade 8 kasik olarak hesapladim.
Tavuk haşlanmış 0p

Ogleyi 25.6 ile tamamlamış olacagim inşallah.

Ara
2hurma 13p

Aksam
3 kaşık çirişli bulgur pilavı 9 p
Marul 1.2
Tavuk 0p

Toplam 48.8
Ile bitirdim günü artik cay kahve icerim. Yesil cay icemedim su fena degil 2.5 lt yi bulur yatana kadar.
Ogluslarin 23 nisan gösterisi hava anca düzelince bugün yapildi. Bütün gun disardaydim yine hic acikmadim
Bu süper benim için. Yemek yemek diye düşünmüyorum bütün gün:))
Bu arada benim paket bitti oglumun telefonundan yazıyorum ay başına kadar az yazacağım galiba. Ek paket aldim yuklenmedi nedense sinir oldum. artik 2 gun kaldi nasılsa..
Bu arada ekim2009 ekim2009 ve angelina35 angelina35 yavrulariniza basarilar diliyorum.

Kizlar yarin bizim icin cok onemli oglum teog sinavina girecek hepinizin dualarini bekliyorum ben inaniyorumki burada edilen dualar kabul oluyor
Canim allah yardimciniz olsun rabbim once saglik versin cok zor emek veriyorlar kucucuk canlari ile cabaliyorlar emekleri bosa cikmaz insallah aksam bir dus aldir stresini alir bir tasin icine sirkeli su yap basindan doksun son yikanirken bak nasil rahatliyacak bencede bitsin artik bu stres persembe cabucak gelsin yoksa kuzum hasta olacak :(

Iyi aksamlar benim bugunku menum de soyle

sabah
4 Yk lor peynirine 1 yumurta
1 lokma ekmek
toplam 2 kb

ara
5 badem
1 kucik cifte kavrulmus lokum
toplam 4 kb

oglen
kepekli tost ve 1 dilim kasar
toplam 17 kb

aksam
yarim pors. Taze fasulye 4 kb
yarim pors bol kiymali karnabahar yemegi 3 kb
toplam 7 kb

gun toplami 30 kb

1-2 saat sonra belki yogurt yerim bir kase belki yemem cok siskinlik hissediyorum duruma bakicam ama fazla doymadim gibi birsey atistiririm 5 puanlik falan

İyi aksamlar kizlar İki gundur evde temizlik yapiyorum camasir yikayip asiyorum utu yapiyorum falan falan iste sonunda bitirdim ama yoruldum gezmek guzel ama sonrasi zor. Bugun protein gunu yapicaktim tavuk hasladim ama o bana bakti ben ona baktim ama yiyemedim biraz fazla mangal yedim heralde iki haftadir midem almadi bende cocuklara pilav yaptim tavuktan

Ekim ve Angelina Allah cocuklariniza zihin acikligi versin insallah hayat hep imtihanlarla dolu kucuklukten basliyo iste rabbim yardim etsin

Bugunku menum
Sabah
İlik lumonlu su

Ara
Turk kahvesi

Ogle
Bir tane sucuklu tost
Zeytin
Domates
Salatalik
Cay

Ara
Bir avuc badem

Aksam
Ton balikli salata
Bir dilim ekmek

Dayanamadim acliga ve 1 kase yogurt kuru yedim.puani tam bilemiyorum ama bugun de 35 en fazla 40 olmustur kb

sağolun kızlar allah razı olsun dualarınız ve güzel temennileriniz için rabbim sağlık versin de böyle şeylere streslenelim tek :))
ara
1 elma
akşam
bir kase salata
3 kaşık yoğurt
1 dilim kadar ekmek

Günaydın
Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir
1 adet etimek (8 kb)
TOPLAM= 9 kb

Merhaba kızlar,

başlangıç 72,5 kg
bugun 67,2 kg
bugun tam diyette 30.günüm

Sonuç 1 ayda 5,3 kilo verıldı
!!!!

Gunaydin kizlarr
Kahvaltim
1 yumurtayla menemen
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Gunaydin kizlarr
Kahvaltim
1 yumurtayla menemen
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Afiyet olsun,benim canım da kaç gündür menemen istiyor ama sabah yetişip yapamıyorum işe gidicem diye.Olmazsa malzemelerini akşamdan doğrayıp pişireyim de sabah yumurtasını kırıveririm

Ooof supersin tomurcukk :nazar::nazar:
Ben bi 15 kilo verseydim cok sevincektim
Verirsin canım inşallah.Ümitsizliğe kapılma.Bende zor kilo veren biriyim çünkü.
77 olduğumda tam 40 kilo vermiş olucam inşallah.O zaman resimlerimi yüklerim siteye.E bi başarı öyküsü yazmayı hakettim sanırım ;)

Back