• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Kızlar öncelikle kolay gelsin hepinize ben diyetkolik sitesini araştırırken sizin topic çıktı önceki mesajların hepsini okuyamadım çok kullanan var mı acaba aranızda site güzel görünüyo ama hiç bişey bilmeden de 25 lira vermek istemiyorum açıkcası bu konuda beni bilgilendirebilirseniz sevinirim

Kızlar öncelikle kolay gelsin hepinize ben diyetkolik sitesini araştırırken sizin topic çıktı önceki mesajların hepsini okuyamadım çok kullanan var mı acaba aranızda site güzel görünüyo ama hiç bişey bilmeden de 25 lira vermek istemiyorum açıkcası bu konuda beni bilgilendirebilirseniz sevinirim
Canım biz o siteye besinlerin kalori ya da karbonhidrat içeriğini öğrenmek için bakıyoruz.Üyelik almadan yani.
Bana kalırsa çok da gerekli değil 25 tl verip üye olmak ama sen bilirsin yine.Yediklerini gireceksin içtiğin suyu ve yaptığın egzersiz sürelerini.Bunları kalori sepeti sitesinden ücretsiz yapabilirsin.

Kesinlikle söylediğiniz site daha iyiymiş ben diyetkolikte bi türlü öğün ekleyemiyordum zaten diyet filanda istemiyordum çok iyi oldu çok teşekkür ederim :KK49:

Kesinlikle söylediğiniz site daha iyiymiş ben diyetkolikte bi türlü öğün ekleyemiyordum zaten diyet filanda istemiyordum çok iyi oldu çok teşekkür ederim :KK49:
Rica ederim canım.Dilersen aramıza katılabilir menülerini paylaşabilirsin.Başarılar çıktığın yolda...

Verirsin canım inşallah.Ümitsizliğe kapılma.Bende zor kilo veren biriyim çünkü.
77 olduğumda tam 40 kilo vermiş olucam inşallah.O zaman resimlerimi yüklerim siteye.E bi başarı öyküsü yazmayı hakettim sanırım :KK66:
Aynen canim hakkettin tabiki merakla bekliyorum basari oykunu okumak bizide motive edecek eminim
ayy resimlerini hele cok merak ediyorum yaa bir an once 77 yi gormeni bekliyorum canm

herkese günaydıınnnn:KK68::KK68::KK68:
ekim2009 ekim2009 angelina35 angelina35
geçmişi okurken çok hüzünlendim ufacık çocuklara bu eziyeti neden yapıyorlar anlam vermek güç:KK57::KK57:
ben ödeve dahi karşı olan bir danışmanım.. onlar daha çocuk oyun çağında sınava girmeleri tam bir saçmalık sınavlar başarı ölçemez ama maalesef hayatımız boyunca sınavlara tabi tutuluyoruz..
kızlar nacizane fikrim çocuklarınıza sınavları ciddiye almamayı öğretin. sınav hayat değildir. her öğrencime söylediğim sözdür. bir sınav sizin başarılı ya da başarısız olduğunuzu belirleyemez.. sizler iyi çocuklarsınız mutlaka hayatta başarılı olacaksınız diye..
ben hayatım boyunca girdiğim her sınavda başarılı oldum.. çünkü ciddiye almadım sisteme her zaman karşı olmuşumdur. UYUMSUZ diye bir film var hatta kitap serisi izlemenizi tavsiye ederim..
iki film daha söylemek istiyorum eğitim sistemini eleştiren biliyorsunuzdur belki her çocuk özeldir ve 3 idiot diye...
siz ebeveyn olarak rahat olursanız çocuklarınızda rahat olur.. "sadece sınav hayat değil"

dünkü menümü yazayım kızlar
sabah
1 tavada yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
1 salatalık
1kk peynir
ara
türk kahvesi
öğle
gözleme ayran
ara
türk kahvesi
akşam
fırında hindi 1 parça
2 dilim fırın patates
4k bulgur pilavı
1 bardak ayran
ara
cay
5 tane torku tam buğdaylı bisküvi
görüldüğü üzere ben kb diyetini beceremiyorum:KK34:
ama karatayımsı bir diyetle devam ediyorum ekmek ve hamurişini elimden geldiğince azaltacağım artık şekerde minimumda tutacağım çok ağır veriyorum ama diyet mutsuzluğu da yaşamıyorum
dün 1 saat spor yaptım. artık birgün spor 1 gün yürüyüş düzenli yapmaya karar verdim. kilo çok veremiyorum ama ilginçtir her ay inceliyorum:KK52:

kızlar havalar ısındı diye benim çocuklar azdı (okuldakiler) hatta dün bıçaklama olayı yaşadık evde de iki azgın var havalar ısındığı için 8e kadar dışardayız sonrada yemek mutfak çay derken 12 oluyor ve ben telefonu elime alamıyorum. okulda yoğunluktan evde işten fırsat bulamıyorum ama hep aklımda ve kalbimdesiniz sakın umursamadığımı düşünmeyin:KK19:

geçmişi okurken çok hüzünlendim ufacık çocuklara bu eziyeti neden yapıyorlar anlam vermek güç:KK57::KK57:
ben ödeve dahi karşı olan bir danışmanım.. onlar daha çocuk oyun çağında sınava girmeleri tam bir saçmalık sınavlar başarı ölçemez ama maalesef hayatımız boyunca sınavlara tabi tutuluyoruz..
kızlar nacizane fikrim çocuklarınıza sınavları ciddiye almamayı öğretin. sınav hayat değildir. her öğrencime söylediğim sözdür. bir sınav sizin başarılı ya da başarısız olduğunuzu belirleyemez.. sizler iyi çocuklarsınız mutlaka hayatta başarılı olacaksınız diye..
ben hayatım boyunca girdiğim her sınavda başarılı oldum.. çünkü ciddiye almadım sisteme her zaman karşı olmuşumdur. UYUMSUZ diye bir film var hatta kitap serisi izlemenizi tavsiye ederim..
iki film daha söylemek istiyorum eğitim sistemini eleştiren biliyorsunuzdur belki her çocuk özeldir ve 3 idiot diye...
siz ebeveyn olarak rahat olursanız çocuklarınızda rahat olur.. "sadece sınav hayat değil"
ne güzel söyledin hayat sadece sınav değil diye ama maalesef bu sistem de sınavlarla çocuklarımızın geleceğini etkiliyorlar
her gün sabahtan akşama çocuğum evde yok hafta sonu da dahil öğleye kadar okul sonra dershane boşta olan vakitlerde özel dersler derken çocuklar cidden bıktı usandı ve hiç faydası olmuyor özellikle dershanenin keşke yollamasaydık dedik ama geçti artık
uyumsuz filminin 2 side çıktı izledim ilk fırsatta oğluma da izleticem
amir khanın filmlerini izliyoruz 3 idiot ve öğretmen olduğu her çocuk özeldiri de ikisini de izlettim oğluma:)

kızlar havalar ısındı diye benim çocuklar azdı (okuldakiler) hatta dün bıçaklama olayı yaşadık evde de iki azgın var havalar ısındığı için 8e kadar dışardayız sonrada yemek mutfak çay derken 12 oluyor ve ben telefonu elime alamıyorum. okulda yoğunluktan evde işten fırsat bulamıyorum ama hep aklımda ve kalbimdesiniz sakın umursamadığımı düşünmeyin:KK19:
eyvahh eyvah o ne öyle bıçaklama kavga rabbim esirgesin tüm çocuklarımızı da seni de

sabah
1kk kadar patatesli yumurta
yarım k.k peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek

öğle
1 tabak nohutlu mantılı çorba
3 kaşık sütlaç

ben ve dahi karşı olan bir danışmanım.. onlar daha çocuk oyun çağında sınava girmeleri tam bir saçmalık sınavlar başarı ölçemez ama maalesef hayatımız boyunca sınavlara tabi tutuluyoruz..
Canim ne guzel yazmissin bende cok karsiyim bu sinav sacmaligina benim icin once cocugumun sagligi sonra mutlulugu gelir mutlu ve saglikli bir cocugun basaramiyacagi hic birsey yoktur ben ogluma onun cok degerli olgunu sinavin benim icin hic bir oneminin olmadigini soyledim her zaman ...hayat malesef bazen bizi boyle seylerle imtihan ediyor bugun oglumu okulun kapisindan ugurlarken cok gurur duydum duygulandim yavrum arkasina soyle bir dondu bakti icimden iyiki dogurmusum seni iyiki benim oglum olmussun dedim dilerim sizlerde yasarsiniz bu duyguyu cok heyecan verici cok guzel bir duygu insallah yarinida bir atlatirsak alicam oglumu gezcem dualarinizi eksik etmeyin canlarim ...

slm kızlar dün giremedim netim yoktu ..neti komşudan alıyoruz modem arızalanmış bu gün yapıldı net olmayınca burdan uzak kalınca ben sapıtıyorum iki gündür düzenim bozuldu kendime gelmem lazım :KK20::KK20::KK20:

Kizlar ben 15 gun kadar aranizda olmayacagim. Ama okumak icin elimden geleni yapacağım.....
opuyorum sizi...

İyi aksamlar kizlar bugun hep disardaydim annem ve babam turkiyeye gittiler onlari yolculadik artik kasim da ancak gelirler bende bu sene yine turkiyeme gidemicem malesef onlari cok ozlicem ah bu gurbet cok zor

Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Turk kahvesi

Ogle
İki yumurtadan peynirli omlet
Domates
Salatalik
Zeytin
İki dilim salam
İki dilim ekmek

Ara
Kahve
Bir avuc badem

Aksam
Firinda alabalik
Salata

Iyi aksamlar kizlar bugun yine yürüyüş yaptim bir bucuk saat ama bugün cok zor yurüdüm komsumda öyle gitmiyor ayaklarim dedi durdu aa ne oluyor bize anlamadik ne güzel tempolu yuyorduk birde kendimi ciddi halsiz hissettim biz yuruyoruz millet parkta yapmis pogacayi kisiri nasil yiyor ayyy motivasyonum düştü kb diyetine gelince bugun yapamadim malum sinav vardi stresten iki dilim ekmek yedim uymadi tabi kb ye aksamda tavuk pilav varfi iki kasik pilav uc parca kanat zor yedim migdem almadi ictim ayrani oturdum kaldım kilom halen 72 ama herkes cok zayifladin diyor anlamadim gitti :KK57::KK57: yani sizin anlayacaginiz bir kisir dongunun icindeyim insallah artik eksileri gorurum gormesemde incelmisim oyle diyorlar :confused:

İyi aksamlar kizlar bugun hep disardaydim annem ve babam turkiyeye gittiler onlari yolculadik artik kasim da ancak gelirler bende bu sene yine turkiyeme gidemicem malesef onlari cok ozlicem ah bu gurbet cok zor

Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Turk kahvesi

Ogle
İki yumurtadan peynirli omlet
Domates
Salatalik
Zeytin
İki dilim salam
İki dilim ekmek

Ara
Kahve
Bir avuc badem

Aksam
Firinda alabalik
Salata
Allah kavustursun canim uzulme gurbette olmak cok zor bilirim rabbim en yakin zamanda ailene tekrar kavustursun seni dogdugun yer degil doydugun yer derler atalarimiz uzme kendini ;)

Back