• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Allah kavustursun canim uzulme gurbette olmak cok zor bilirim rabbim en yakin zamanda ailene tekrar kavustursun seni dogdugun yer degil doydugun yer derler atalarimiz uzme kendini :KK66:

Sagol canim ben fransada dogdum buyudum ama ille de vatanim tabiki iki senedir de gidemiyorum artik cok fazla ozlem olustu

Iyi aksamlar kizlar bugun yine yürüyüş yaptim bir bucuk saat ama bugün cok zor yurüdüm komsumda öyle gitmiyor ayaklarim dedi durdu aa ne oluyor bize anlamadik ne güzel tempolu yuyorduk birde kendimi ciddi halsiz hissettim biz yuruyoruz millet parkta yapmis pogacayi kisiri nasil yiyor ayyy motivasyonum düştü kb diyetine gelince bugun yapamadim malum sinav vardi stresten iki dilim ekmek yedim uymadi tabi kb ye aksamda tavuk pilav varfi iki kasik pilav uc parca kanat zor yedim migdem almadi ictim ayrani oturdum kaldım kilom halen 72 ama herkes cok zayifladin diyor anlamadim gitti :KK57::KK57: yani sizin anlayacaginiz bir kisir dongunun icindeyim insallah artik eksileri gorurum gormesemde incelmisim oyle diyorlar :confused:

Canim tartida kilon esksik cikmayabilir ama yuruyus yaptigin icin inceliyorsun ne kadar guzel iste tartiya fazla takilma bence onemli olan ayna karsisindaki goruntun

kızlar akşam 2 kase yoğurtlu çorba yedim sonra bir üşüdüm hırka giydim yorganla battaniyenin altına girdim uyumuşum gece 12 de kalktım yani 15 dk önce :)))

Günaydın,kahvaltım
Yarım domates yarım biber 1 yumurta ile menemen
1 kk beyaz peynir
1 lokma ekmek TOPLAM 4 kb

Gunaydin kknin guzel hatunlari
Dunku menum devami;
Ara;
2 dilim ev yapimi kek
Cay
Ara;
4-5 cilek
Yarim muz
1 bardak sut
Aksam;
10 tane kofte
Salata
3 kasik makarna
1 bardak kola( light)

50 dk hizli tempoda yurudum kizlar ce 2 litre su ictim

Gelelim bugune
Sabah;
Yarim bardak soguk cay
Kahvalti;
2 haslama yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
5 zeytin
Cay

Gunaydin canim melemene yarim domates olur mu kiz bari bi taneyi butun dograsaydin bide melemene ekmegi bandirip yemek var ah ah
:)))
Canım sabah yetiştiremiyorum diye 1 domates 1 biber akşamdan pişirdim.Sabah gözüme fazla göründü uykulu uykulu çok da canım istemedi.O yüzden yarısını ayırıp ısıtıp 1 yumurta kırdım.1 lokma ekmeği de tavayı sıyırmak için kullandım zaten :KK45:
Ama ekmek bandırıp yemenin keyfi bambaşka,çatalla tadı çıkmıyor

Gunaydin kknin guzel hatunlari
Dunku menum devami;
Ara;
2 dilim ev yapimi kek
Cay
Ara;
4-5 cilek
Yarim muz
1 bardak sut
Aksam;
10 tane kofte
Salata
3 kasik makarna
1 bardak kola( light)

50 dk hizli tempoda yurudum kizlar ce 2 litre su ictim

Gelelim bugune
Sabah;
Yarim bardak soguk cay
Kahvalti;
2 haslama yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
5 zeytin
Cay

Gunaydin canim menun biraz agir olmus sanki kek var markarna var kola var bide on tane kofte biraz fazla olmus sanki

Gunaydin canim menun biraz agir olmus sanki kek var markarna var kola var bide on tane kofte biraz fazla olmus sanki
Aynen canim bencede dun biraz agir gecti bugun biraz hafif tutabilirim insallah
bahane degil ama kizlar
emzirdigim icin cok acikiyorum aslinda aciktikca bol su icsem ne guzel olur

Aynen canim bencede dun biraz agir gecti bugun biraz hafif tutabilirim insallah
bahane degil ama kizlar
emzirdigim icin cok acikiyorum aslinda aciktikca bol su icsem ne guzel olur

Bencede aciktikca bol su ic cunku undan yapilan seyler sut yapmaz sadece kilo yapar bizim gelin var gunde uc litre su icerek oglunu iki sene emzirdi fazla yemek yemezdi ve kisa surede 25 kilodan kurtuldu ne zaman zayifladi anlamadik bile

selammm mutlu huzurlu tüm iyilikleri ve iyi enerjileri çeken bir gününüz olsun kızlar:KK5::KK5:
şükür sınav bitti rahat bir nefes aldık :KK71::KK71::KK71:

kahvaltı 8:30
az yağda çırpılmış yumurta rulosu
1.kk kadar peynir
6 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
2 dilim ekmek
çay

öğle
1 kaşık patlıcan yemeği+ 1 lokma ekmek
1 kase nohutlu mantılı çorba

Selam kizlar

Sizin için tarifemi yeniledim. Sizden ayrı dayanamadım tomurcukkk tomurcukkk :))
Diyet miyet hak getire kızlar bayagi bosladim. Cocuklarin odasını yeniledik mobilyalar gelmeden duvar temizliği yapayım dedim sonrada baslamisken bütün eve giriştim:))
Cok yoğunum ama arada okumak bile iyi gelecek en azından cok boşlamam..

Selam kizlar

Sizin için tarifemi yeniledim. Sizden ayrı dayanamadım tomurcukkk tomurcukkk :))
Diyet miyet hak getire kızlar bayagi bosladim. Cocuklarin odasını yeniledik mobilyalar gelmeden duvar temizliği yapayım dedim sonrada baslamisken bütün eve giriştim:))
Cok yoğunum ama arada okumak bile iyi gelecek en azından cok boşlamam..
Hoş geldin canım,yeni tarifen ve mobilyaların hayırlı olsun :))
Çok uzak kalma kilo vermeye devam,bırakmak yok !!!

Hoş geldin canım,yeni tarifen ve mobilyaların hayırlı olsun :))
Çok uzak kalma kilo vermeye devam,bırakmak yok !!!

Cok sagol canım benim.. ya dun akşamdan beri yiyorum durmadan ama cok kötü hissediyorum kendimi. Oglende dürüm yedim evde yemek yapamadigim için. Aksam sadece bir kase yoğurt yerim. Bir nebze olsun telafi etmek adına. Yarinda ertesi günde evde olmayacağız. Köyde misafir ağırlayacagız. Kayınpederin işiyle ilgili. Nasıl düzene otururum bilmiyorum bu hafta. Neyse canim relaks olmaya ve her yogunlugu sakinlikle aşmaya ugrasiyorum birkac gündür Sanki ise yaradi ve dun cok buyuk patlamalara sebep olabilecek bir kriz teğet gecti beni..bu sakinligimi yemek yeme konusunda da koruyacagim. Gerçekten herseyin başı huzur.. huzurlu olmayı ve kendimi sevmeyi öğreniyorum..
BEN DEGERLIYIM.

Cok sagol canım benim.. ya dun akşamdan beri yiyorum durmadan ama cok kötü hissediyorum kendimi. Oglende dürüm yedim evde yemek yapamadigim için. Aksam sadece bir kase yoğurt yerim. Bir nebze olsun telafi etmek adına. Yarinda ertesi günde evde olmayacağız. Köyde misafir ağırlayacagız. Kayınpederin işiyle ilgili. Nasıl düzene otururum bilmiyorum bu hafta. Neyse canim relaks olmaya ve her yogunlugu sakinlikle aşmaya ugrasiyorum birkac gündür Sanki ise yaradi ve dun cok buyuk patlamalara sebep olabilecek bir kriz teğet gecti beni..bu sakinligimi yemek yeme konusunda da koruyacagim. Gerçekten herseyin başı huzur.. huzurlu olmayı ve kendimi sevmeyi öğreniyorum..
BEN DEGERLIYIM.
Kesinlikle öyle en değerli sensin,evlatların eşin kısaca ailen.Gerisi teferruat biliyosun hayatım.
Sen işlerini kolayla hayırlısıyla ve dön buraya yakın markaja alıcam seni artık.Tam 9 lardan kurtuluyorken bırakmana izin vermeyeceğimi bilesin canım

ara
1 bardak süte nescafe
1 limonlu soda
şekersiz türk kahvesi
hepsi ayna anda değil tabii:))
akşam
1 normal kase sütlaç
şimdilik kesti beni sonra acıkırsam yoğurtlu çorba yerim
20 mayısa kadar 2 haneli rakamları hedefledim başarıcam inşallah:)) En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Kahvalti 4 kb
ara badem 1 kb
oglen tost 17 kb
aksam
4 yk kuru fasulye 12 kb
4 yk yogurt 5 kb

toplam 39 kb

İyi aksamlar kizlar ablamla yuruyuse ciktik sonuna dogru bi yagmur ve firtinaya yakalandik ki sormayin kendimizi eve zor attik yinede bi saat yuruduk iyi oldu

Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi

Ogle
İki tane krep
Zeytin
Peynir
Cay

Ara
Sade kahve
Bir avuc badem

Aksam
Uc kasik et kavurma
Salata

BEN DEGERLIYIM.

Canim kendine dikkat et etrafa fazla kulak asma senden ve yuvandan degerli hic bisey yok bu bazen zor olabiliyor ama sabret

Back