Allah kavustursun canim uzulme gurbette olmak cok zor bilirim rabbim en yakin zamanda ailene tekrar kavustursun seni dogdugun yer degil doydugun yer derler atalarimiz uzme kendini
Iyi aksamlar kizlar bugun yine yürüyüş yaptim bir bucuk saat ama bugün cok zor yurüdüm komsumda öyle gitmiyor ayaklarim dedi durdu aa ne oluyor bize anlamadik ne güzel tempolu yuyorduk birde kendimi ciddi halsiz hissettim biz yuruyoruz millet parkta yapmis pogacayi kisiri nasil yiyor ayyy motivasyonum düştü kb diyetine gelince bugun yapamadim malum sinav vardi stresten iki dilim ekmek yedim uymadi tabi kb ye aksamda tavuk pilav varfi iki kasik pilav uc parca kanat zor yedim migdem almadi ictim ayrani oturdum kaldım kilom halen 72 ama herkes cok zayifladin diyor anlamadim gittiyani sizin anlayacaginiz bir kisir dongunun icindeyim insallah artik eksileri gorurum gormesemde incelmisim oyle diyorlar
Günaydın,kahvaltım
Yarım domates yarım biber 1 yumurta ile menemen
1 kk beyaz peynir
1 lokma ekmek TOPLAM 4 kb
:)))Gunaydin canim melemene yarim domates olur mu kiz bari bi taneyi butun dograsaydin bide melemene ekmegi bandirip yemek var ah ah
Gunaydin kknin guzel hatunlari
Dunku menum devami;
Ara;
2 dilim ev yapimi kek
Cay
Ara;
4-5 cilek
Yarim muz
1 bardak sut
Aksam;
10 tane kofte
Salata
3 kasik makarna
1 bardak kola( light)
50 dk hizli tempoda yurudum kizlar ce 2 litre su ictim
Gelelim bugune
Sabah;
Yarim bardak soguk cay
Kahvalti;
2 haslama yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
5 zeytin
Cay
Aynen canim bencede dun biraz agir gecti bugun biraz hafif tutabilirim insallahGunaydin canim menun biraz agir olmus sanki kek var markarna var kola var bide on tane kofte biraz fazla olmus sanki
Aynen canim bencede dun biraz agir gecti bugun biraz hafif tutabilirim insallah
bahane degil ama kizlar
emzirdigim icin cok acikiyorum aslinda aciktikca bol su icsem ne guzel olur
Hayrlı akşamlar kızlar bende aranıza katılabilir miym beni de ekleyebilir misinizzzz :)
Hoş geldin canım,yeni tarifen ve mobilyaların hayırlı olsun :))Selam kizlar
Sizin için tarifemi yeniledim. Sizden ayrı dayanamadımtomurcukkk :))
Diyet miyet hak getire kızlar bayagi bosladim. Cocuklarin odasını yeniledik mobilyalar gelmeden duvar temizliği yapayım dedim sonrada baslamisken bütün eve giriştim:))
Cok yoğunum ama arada okumak bile iyi gelecek en azından cok boşlamam..
Hoş geldin canım,yeni tarifen ve mobilyaların hayırlı olsun :))
Çok uzak kalma kilo vermeye devam,bırakmak yok !!!
Kesinlikle öyle en değerli sensin,evlatların eşin kısaca ailen.Gerisi teferruat biliyosun hayatım.Cok sagol canım benim.. ya dun akşamdan beri yiyorum durmadan ama cok kötü hissediyorum kendimi. Oglende dürüm yedim evde yemek yapamadigim için. Aksam sadece bir kase yoğurt yerim. Bir nebze olsun telafi etmek adına. Yarinda ertesi günde evde olmayacağız. Köyde misafir ağırlayacagız. Kayınpederin işiyle ilgili. Nasıl düzene otururum bilmiyorum bu hafta. Neyse canim relaks olmaya ve her yogunlugu sakinlikle aşmaya ugrasiyorum birkac gündür Sanki ise yaradi ve dun cok buyuk patlamalara sebep olabilecek bir kriz teğet gecti beni..bu sakinligimi yemek yeme konusunda da koruyacagim. Gerçekten herseyin başı huzur.. huzurlu olmayı ve kendimi sevmeyi öğreniyorum..
BEN DEGERLIYIM.
Cok sagol canım benim.. ya dun akşamdan beri yiyorum durmadan ama cok kötü hissediyorum kendimi. Oglende dürüm yedim evde yemek yapamadigim için. Aksam sadece bir kase yoğurt yerim. Bir nebze olsun telafi etmek adına. Yarinda ertesi günde evde olmayacağız. Köyde misafir ağırlayacagız. Kayınpederin işiyle ilgili. Nasıl düzene otururum bilmiyorum bu hafta. Neyse canim relaks olmaya ve her yogunlugu sakinlikle aşmaya ugrasiyorum birkac gündür Sanki ise yaradi ve dun cok buyuk patlamalara sebep olabilecek bir kriz teğet gecti beni..bu sakinligimi yemek yeme konusunda da koruyacagim. Gerçekten herseyin başı huzur.. huzurlu olmayı ve kendimi sevmeyi öğreniyorum..
BEN DEGERLIYIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?