Miladımız--》2015

benide alırmısınız geleceğin fit kızları :)

Hosgeldin canim aramiza

yumurta çok uzun süre tok tutuyor miladım ben sabah ekmek yemeyeceksem 2 yumurtayla salata yapıp yiyorum sonra uzun süre acıkmıyorum

Sende zaten az yemekle doyma yetisi var canım :)) nasil bu kadar kilo alabildin cok şaşırıyorum. Ben senin yediğin gibi yesem bir ömür incecik olurdum herhalde:))

Ben de birlikte zayıflamak istiyorum :) sms kpss ye hazırlanıyorum her gün ne yediğimi yazamam sorun olur mu

Hosgeldin. Dun gece cevap yazamadım kusura bakma lütfen. Salı günü kilo bildirimlerini yaparsın. Elinden geldiğince gunde bir kere yediklerini yazmaya çalışırsan yoğun oldugun gunler idare edilir. Biraz tanıtır mısın kendini? Kac kilosun boyun yaşın kac?

Bende dun bu haldeydim her yiyeceğe bakıp kb degeri nedir acaba diye diye dolandım etrafta. :))
Bugun daha da iyi olacağız ikimizde canım..

Günaydın hanımlar
Mutlu pazarlar diliyorum herkese..

Benim.net paketi ha bitti ha bitecek kızlar. Ayin 1 inde yenilenecek. Olurda giremezsem bundandir yani..
Mümkün oldugunca tasarruflu kullanmaya çalışıyorum ki kopmayayim sizden..
Hatta şuanda oglumun telinden yazıyorum:))

Gunaydinlar mutlu pazarlar canlarimmmmbulutlu vede kasvetli bir hava var bugun buralarda ama benim enerjim fullllbugun kb diyetinin ikinci gunu bugun tartildim kiloda gr oynamamis inatci 72 neyse sabah kahvaltimi yaptim biraz daha korkusuz yedim ayyy gece acayip ruyalar gordum sabaha kadar kb hesabi yaptim icime isledi sanki kb diyeti sabah buyuk oglum anne yazik sana istedigini yiyememek ne kotudur dedi bende hadi ordan ben gayet guzel yiyorum dedimsaplagi yiyecekti ensesine dalga geciyor benle sen bir inceldinmi gobeginmi kuculmus dir dir dir vir vir vir sipa ya buyumuste anneyle ugrasiyor saka bir yana ona bakarken boynum tutuluyor yaaa

miladım bende yeme sorunu yok hareketsizlik sorunu var zaten troid bezim de yok metobolizma ilaçla çalışıyor
ben hiç bir zaman cips kola çikolata veya abur cubur bağımlısı olmadım küçücük sabiyken bile beynime işlemiş şişmanlık
doğuştan kiloluymuşum hatırlıyorum rahmetli dayım ekmeği az ye eşşoğleşek derdi gülerek hep bana birileri sürekli şişman olmamdan bahsederdi dalga geçenler v.s. hep olurdu benim de zoruma giderdi daha okula ya gidiyordum ya gitmiyordum..zihnime işlemiş şişman olmak
hiç bir zaman kanımda yağ oranı fazla çıkmadı şeker oranı fazla çıkmadı hep çok sağlıklıydım ama tomtiştim son 5-6 senedir de troid tuzu biberi oldu
şimdi ne yapıyorum bilinç altı temizliği yapmaya çalışıyorum ben şişman olmak zorunda değilim diye fabrika ayarlarına dönmeye uğraşıyorum başarıcam az kaldı :)))

allah muhabbetinizi bozmasın gülümmm senin oğlun benim baba oğul aynılar komediyiz biz de ailecek :))

kızlar çok hoşuma giden bir sözü sizler paylaşmak istiyorum
ÖZGÜRLÜK istediğini yapabilmek değildir
ÖZGÜRLÜK istemediğin şeyleri YAPMAMAKTIR

salı bildirim yapmadım çarşamba tartıldım 104.8 bu sabah tartıldım 103.8 salı sabahına kadar inşallah 102 li sayıları görücem çünkü öyle olsun istiyorum :))

Ah o 72 sen de bende de 82.5 ayni canim. Cildiracagim. Inaniyorum ki bu 8 lerden kurtulsam daha guzel devam edecegim

Sabah
1 kk peynir. 0p
5 zeytin. 0.5
Yarim domates 1.4p
Yarım salatalık 0.7p
Yumurta. 0p

Öğle
Tavuklu sebze yemegi yerim 10 kasik uzerinden 13.1
Salata. 200 gr az yagli 7.6
5 kasik yoğurt. 6

Toplam 29.3 olur ara ve aksami guzel deferlendirirsem sıkıntı kalmaz inşallah :)

Ara
1hurma 6.5p

Toplam 35.3p

Sütlü kahvenin yanına 13 gr dolgulu küçük bir çikolata yedim. 6.9p
Aldığım karbonhidrat 50 yi bulmadi cok şükür.
Birazdan sahanda yumurta ve beyaz peynir yerim ve günü boylece kapatirim..

ara
1 bardak süte sade nescafe
1 küçük muz

akşam

kendi yaptığım tavuk döner
yarım ekmek
domates
sağan
marul
ayran
rüyatamircisi dün tantuni resmini koyunca canım ekmek arası istedi
nasıl olsa bir dolu ütü var birde film açarım onu izlerken leslie nin yürüyüşünü yaparım yarına yine eksiyi görürüm :)))

Ay ben de 11 mayisa 79 olmak istiyorum
insallah basaralim
bu arada ben kb diyetini bigun biraz boşladim çünkü açlik tokluk seker ölçüm denemesi yapiyorum kizlar
bi tenemmm tatlım tambalağım 79 olmak istiyorum demiycen 79 olucam diycen zihin altına emri böyle veriyoruz
bir aydır 104 ün altına inemedim üstüne baktım alıyorum bunda bir sorun var diyip zihin altı proglamasını yapmaya başladım 2 günde işe yaramaya başladı 104 ün altını gördüm şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…