benide alırmısınız geleceğin fit kızları :)
yumurta çok uzun süre tok tutuyor miladım ben sabah ekmek yemeyeceksem 2 yumurtayla salata yapıp yiyorum sonra uzun süre acıkmıyorum
Ben de birlikte zayıflamak istiyorum :) sms kpss ye hazırlanıyorum her gün ne yediğimi yazamam sorun olur mu
Iyi aksamlar kizlarr kb diyetimin ilk günü gayet iyi gecti ilk gun diyorum çünkü ilk kez kb asmadimmm yuppiiiaksama dogru acayip basim agridi bir agti kesici iceyim dedim bir an aklim cikti ya ilacinda kb si varsa diye ayyy bu kb beni benden aldi zaten hesapta yapmayi beceremiyorum aklim cikiyor kb yi gececem diyee
allah muhabbetinizi bozmasın gülümmm senin oğlun benim baba oğul aynılar komediyiz biz de ailecek :))Gunaydinlar mutlu pazarlar canlarimmmmbulutlu vede kasvetli bir hava var bugun buralarda ama benim enerjim fullll bugun kb diyetinin ikinci gunu bugun tartildim kiloda gr oynamamis inatci 72 neyse sabah kahvaltimi yaptim biraz daha korkusuz yedim ayyy gece acayip ruyalar gordum sabaha kadar kb hesabi yaptim icime isledi sanki kb diyeti sabah buyuk oglum anne yazik sana istedigini yiyememek ne kotudur dedi bende hadi ordan ben gayet guzel yiyorum dedim saplagi yiyecekti ensesine dalga geciyor benle sen bir inceldinmi gobeginmi kuculmus dir dir dir vir vir vir sipa ya buyumuste anneyle ugrasiyor saka bir yana ona bakarken boynum tutuluyor yaaa
salı bildirim yapmadım çarşamba tartıldım 104.8 bu sabah tartıldım 103.8 salı sabahına kadar inşallah 102 li sayıları görücem çünkü öyle olsun istiyorum :))
Gunaydinlar mutlu pazarlar canlarimmmmbulutlu vede kasvetli bir hava var bugun buralarda ama benim enerjim fullll bugun kb diyetinin ikinci gunu bugun tartildim kiloda gr oynamamis inatci 72 neyse sabah kahvaltimi yaptim biraz daha korkusuz yedim ayyy gece acayip ruyalar gordum sabaha kadar kb hesabi yaptim icime isledi sanki kb diyeti sabah buyuk oglum anne yazik sana istedigini yiyememek ne kotudur dedi bende hadi ordan ben gayet guzel yiyorum dedim saplagi yiyecekti ensesine dalga geciyor benle sen bir inceldinmi gobeginmi kuculmus dir dir dir vir vir vir sipa ya buyumuste anneyle ugrasiyor saka bir yana ona bakarken boynum tutuluyor yaaa
inşallah :)))hedef koydum mayısın 20 sine kadar 99 olucamInsallah canim ikili hanelere az kaldi
inşallah :)))hedef koydum mayısın 20 sine kadar 99 olucam
Sabah
1 kk peynir. 0p
5 zeytin. 0.5
Yarim domates 1.4p
Yarım salatalık 0.7p
Yumurta. 0p
Öğle
Tavuklu sebze yemegi yerim 10 kasik uzerinden 13.1
Salata. 200 gr az yagli 7.6
5 kasik yoğurt. 6
Toplam 29.3 olur ara ve aksami guzel deferlendirirsem sıkıntı kalmaz inşallah :)
Ara sütlü nescafe 6.2Ara
1hurma 6.5p
Toplam 35.3p
bi tenemmm tatlım tambalağım 79 olmak istiyorum demiycen 79 olucam diycen zihin altına emri böyle veriyoruzAy ben de 11 mayisa 79 olmak istiyorum
insallah basaralim
bu arada ben kb diyetini bigun biraz boşladim çünkü açlik tokluk seker ölçüm denemesi yapiyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?