- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Hesaplar soğru şekerim sıkıntı yok
Bana hala listelerde peynir neden sıfır yumurtada neden puan var garip geliyor ama neyse biz fazla fazla puan verelim de ne kadar 50 nin altında kalsak o kadar iyi
Kekin paketinde yazıyordur kb değeri bak istersen ona göre dilimdeki hesabını bulursun
Sen menü paylaşırsın yarından itibaren.Beraber puanlama yaparız zamanla oturuyor zaten sistem kafanda.Otomatik hesapliyosun.Hadi hayırlısı olsunBiraz araştırdım bende canim anladım sanki. Yarin başlıyorum inşallah. Bak heyecanlandırdın beni :))
Aynen canım bende 45-50 sularında tutuyorum zaten.Birden düşürmek iyi değil.Korumaya geçtiğimiz günler nasip olursa o zaman yavaş yavaş artırırız kiloyu sabit tutmak içinCanim yazmiyor du o yuzden sordum size. Diyetkolik ten de baktim ama o rulo yas pasta olur ya onun muzlusunu hesapladi 29 dedi. Ben de 25 aldim. Ama kahvaltiliklarda fazla fazla saydım zaten.
tatlim ben bir müddet 45 50 puan arasi yapacam durmaya baslayinca kilo vermem kb yi de düsurecegim. Birden kismak istemiyorum. Sonra kiloma kavusunca da yavas yavas arttiracagim...
planim boyle şimdilik
Canım kb diyetini keşfettiğimden beri bende de hep canlılık ve tartıda eksileri gördükçe heyecan oldu.
Sen de başaracaksın.Güzel kilo vereceksin bu diyetle.Hem de aç kalmadan spora da çok gerek duymadanAma yine yürüyüşleri aksatma sen
Sen menü paylaşırsın yarından itibaren.Beraber puanlama yaparız zamanla oturuyor zaten sistem kafanda.Otomatik hesapliyosun.Hadi hayırlısı olsun
oooo miladım hoşgeldin
geçmiş olsun eşine inşallah bundan sonra iyi olur
Benim yogurt kuru isi yatti bu aksam.oglum muz yedi yarisi kaldi.bende ziyan olmasin diye yedim mecburen.kb si de oyle yuksekki mubaregin.yarim muzdan 10 puan alarak gunu 44.5 kb ile kapattimKahvaltim 6 kb idi
ara
6 badem 1 kb
turk kahvesi 0 kb
oglen kepekli tost 17 kb
aksam
1 kepce mercimek corbasi 5 kb
tavuklu mantar sote 0.5 kb
4 yk kaldirek 5 kb (ispanak gibi dusundum bulamadim cunku kbsini)
toplam 34.5 kb
yatmadan yogurt kuru yicem
Günaydın canım.Zeytine de 1 puan vermen gerekiyor sanırım.1 adeti 0,1 kb. Afiyet olsunGünaydın hanımlar
Sabah yemek istediklerim şöyle önce onay alayım dedim tabi bu saatte uyanık olan varsa:))
2 tavada yumurta 1p
Beyaz peynir 0.5p
10 un altında zeytin 3p
Yarim Domates. 3p
toplam 7.5p
doğru mudur?
Gunaydinlar kizlar gunesli ve guzel bir gunden merhaba herkese ooo erkenden yazilmaya baslamis supersiniz kizlar ben daha kahvalti yapamadim malum küçük hasta gece surekli atesli geciyor bende uykusuz kahvaltida sosis -tel peynir -bir dilim tambugday ekmek - domates ve salatalik yiyim diyorum ama cokmu olur yaaa of of kafami toplayamiyorumki su oglusum bir iyilesse kuzum yaa suzuldu iyice
1 ince dilim 12,4 müş canım.Diyetkolikten yediklerimin kb degerine bakamiyorum tambugday ekmegi bir dilim kb kac acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?