Miladımız--》2015

Canim yazmiyor du o yuzden sordum size. Diyetkolik ten de baktim ama o rulo yas pasta olur ya onun muzlusunu hesapladi 29 dedi. Ben de 25 aldim. Ama kahvaltiliklarda fazla fazla saydım zaten.

tatlim ben bir müddet 45 50 puan arasi yapacam durmaya baslayinca kilo vermem kb yi de düsurecegim. Birden kismak istemiyorum. Sonra kiloma kavusunca da yavas yavas arttiracagim...
planim boyle şimdilik

Biraz araştırdım bende canim anladım sanki. Yarin başlıyorum inşallah. Bak heyecanlandırdın beni :))
Sen menü paylaşırsın yarından itibaren.Beraber puanlama yaparız zamanla oturuyor zaten sistem kafanda.Otomatik hesapliyosun.Hadi hayırlısı olsun

Aynen canım bende 45-50 sularında tutuyorum zaten.Birden düşürmek iyi değil.Korumaya geçtiğimiz günler nasip olursa o zaman yavaş yavaş artırırız kiloyu sabit tutmak için

Hic sorma yürüyüşleri bayagi aksattım ben. Istesem de vakit bulamadim ama duzene oturturum inşallah.

Sen menü paylaşırsın yarından itibaren.Beraber puanlama yaparız zamanla oturuyor zaten sistem kafanda.Otomatik hesapliyosun.Hadi hayırlısı olsun

Sağol canım son zamanlarda ara ogunlerde fazla yemeye başlamıştım. Malum umreden gelenler yeni olunca hurma hep oluyor çayın yanında bir iki derken bakmişsin ipin ucu kaçıyor bu hesapla fazlalığın onune gecerim inşallah..

kalan menüyü yazayım
arada 30gr fıstık --5
bir bardak diyet gazoz--0

akşam
bir kase tavuk çorba--4
bir dlim kepek ekmeği--12
100gr kıymalı patlıcan musakka--3
2 tatlı kaşığı sütlaç en fazla 10gr --2
toplam 39 puan olmuş benim

sabah
2 yumurta
1 kk peynir
marul
yeşil sağonla salata
2 dilim ekmek
ara
2 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi

akşam
köy biberi
yeşil soğan
1 yumurta
1 k.k peynir az zeytin yağıyla salata
yarım dilim ekmek
1 bardak ayran

Kahvaltim 6 kb idi
ara
6 badem 1 kb
turk kahvesi 0 kb

oglen kepekli tost 17 kb

aksam
1 kepce mercimek corbasi 5 kb
tavuklu mantar sote 0.5 kb
4 yk kaldirek 5 kb (ispanak gibi dusundum bulamadim cunku kbsini)
toplam 34.5 kb
yatmadan yogurt kuru yicem

Benim yogurt kuru isi yatti bu aksam.oglum muz yedi yarisi kaldi.bende ziyan olmasin diye yedim mecburen.kb si de oyle yuksekki mubaregin.yarim muzdan 10 puan alarak gunu 44.5 kb ile kapattim

Günaydın hanımlar
Sabah yemek istediklerim şöyle önce onay alayım dedim tabi bu saatte uyanık olan varsa:))

2 tavada yumurta 1p
Beyaz peynir 0.5p
10 un altında zeytin 3p
Yarim Domates. 3p
toplam 7.5p

doğru mudur?

Günaydın hanımlar
Sabah yemek istediklerim şöyle önce onay alayım dedim tabi bu saatte uyanık olan varsa:))

2 tavada yumurta 1p
Beyaz peynir 0.5p
10 un altında zeytin 3p
Yarim Domates. 3p
toplam 7.5p

doğru mudur?
Günaydın canım.Zeytine de 1 puan vermen gerekiyor sanırım.1 adeti 0,1 kb. Afiyet olsun

günaydın kızlar
kahvaltı
1 domates
1 salatalık
2 kk peynir
2 yeşil sağon
2 köy biberi
az zeytin yağıyla kasede karıştırdım
1 tatlı kaşığı süt kaymağı
1 çay kaşığı pekmez
yarım dilim ekmek
şu karbonhidrat usulun de yeşillik sebzenin puanı az olsa ne güzel olurdu bende yapabilirdim
şeker ve unluları yok denecek kadar kıstım tuzu da kullanmamaya çalışıyorum olabildiğince 2 günde sadece 200 gr gitti

Gunaydinlar kizlar gunesli ve guzel bir gunden merhaba herkese ooo erkenden yazilmaya baslamis supersiniz kizlar ben daha kahvalti yapamadim malum küçük hasta gece surekli atesli geciyor bende uykusuz kahvaltida sosis -tel peynir -bir dilim tambugday ekmek - domates ve salatalik yiyim diyorum ama cokmu olur yaaa of of kafami toplayamiyorumki su oglusum bir iyilesse kuzum yaa suzuldu iyice

Sabah
4 ince tahta kaşıkla melemen
5 zeytin
1 t.k labne yedim

Planım tamamen değişti yani:)) oğlum sayesinde. Nasil puanlama yapmam gerekiyor bilmiyorum. Domates corbasi gibi mi hesaplasam bilemedim.

Allah şifalar versin canim ne çabuk suzuluyorlar dimi keşke onlar yerine biz zayiflasak:)

Diyetkolikten yediklerimin kb degerine bakamiyorum tambugday ekmegi bir dilim kb kac acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…