Miladımız--》2015

kızlar bu arada kabızlık bende baya kötü oldu iki gündür çok zorlandığım için sanırım yırtık oluştu ve kanama oluyor bunun için doktora gitmem lazım sanırım...

Kimmiş canım o biz de baksak

kızlar bu arada kabızlık bende baya kötü oldu iki gündür çok zorlandığım için sanırım yırtık oluştu ve kanama oluyor bunun için doktora gitmem lazım sanırım...
Canim dogadanin dokuzlu cayindan ic icinde sinameki yok onun bagirsaklarini yumasak tutar onda barut agaci var sinameki gibi etki ediyor ama zarari yok onun gibi bir dene istersen canim

zayıflıyorum mutluyum diye bir gurup ama kapalı bir gurup ben üye olmuştum paylaşımları görebiliyorum..

Canim dogadanin dokuzlu cayindan ic icinde sinameki yok onun bagirsaklarini yumasak tutar onda barut agaci var sinameki gibi etki ediyor ama zarari yok onun gibi bir dene istersen canim
canım yarın markete gidersem alayım resmen zonkluyor ben seneler öncesindede yırtık tedavisi görmüştüm sanırım yine aynı oldu

Teşekkürler canım sonucu merakla bekliyorum ben:)

bende en kilolu halimde hiç foto çekinmedim ama hamileyken 105.5 kiloda fotom var kimse hamile olduğumu anlamıyordu milletin hamileyken göbeği şişer göbek deliği düzleşir benim pufidik göbeğim aynı kaldı hiç bir değişim olmadı bebişimi yutmuşum gibi midem şişmişti doğuma kadar hep aynı kıyafetleri giydim

al benden de o kadar

Ben hamileligimde 99-100 arasindaydim ve kendimi yururken tır gibi hissediyordum cunku şişkinlik cok fazlaydi. 30 kilo.almistim simdi dusunuyorum bu halimden sadece on kilo fazlaymis.. yani halim icler acısı

Canim sen gelir beni gecersin. Herkes yanimdan geldi gecti ben bakakaldim. Yani kendine kolay lokma buldun rakip olarak.. :))
ilahi canım güldürdün beni ...inş beraber yanımızdan geçenleri bizde geçicez bazen yerimizde saydık ama pes etmedik sende hiç bir zaman pes etmedin kolay lokma değilsin yani

Ben hamileligimde 99-100 arasindaydim ve kendimi yururken tır gibi hissediyordum cunku şişkinlik cok fazlaydi. 30 kilo.almistim simdi dusunuyorum bu halimden sadece on kilo fazlaymis.. yani halim icler acısı
ben 99la hamile kalmıştım sonra ilk zaman 94e düşmüştüm 105.5 la doğum yaptım

Sagol canim ya yureklendirdin beni:))
ilahi canım güldürdün beni ...inş beraber yanımızdan geçenleri bizde geçicez bazen yerimizde saydık ama pes etmedik sende hiç bir zaman pes etmedin kolay lokma değilsin yani

Selam kizlar sizden ricam hesaplarimi kontrol edermisiniz
sabah
peynir 0p
5 turşu 1p

kahvalti
2 yumurta 1p
Peynir 0p
10 zeytin 1p
yarim dilim ekmek 5p
domates 3p
salatalık 1.5p
roka 3.5p 100gr
yesilsogan 3.5 p 100gr
ama salatalik domates ve yeşillik esim kizim ve ben beraner yedik ben yone 100gr daki puanlari aldim.
1 tatli kasigi reçel cilek 3.5puan
az tereyagi 0p

toplam 23 puan

ara 1 dilim dankek rulo kek sizce kaç puandir ben bilemedim ama salliyorum 25p olsun

aksama da et ve et suyu içeceğim 0p

toplamda 48p oldu....

Hesaplar soğru şekerim sıkıntı yok
Bana hala listelerde peynir neden sıfır yumurtada neden puan var garip geliyor ama neyse biz fazla fazla puan verelim de ne kadar 50 nin altında kalsak o kadar iyi
Kekin paketinde yazıyordur kb değeri bak istersen ona göre dilimdeki hesabını bulursun

Biraz araştırdım bende canim anladım sanki. Yarin başlıyorum inşallah. Bak heyecanlandırdın beni :))

Biraz araştırdım bende canim anladım sanki. Yarin başlıyorum inşallah. Bak heyecanlandırdın beni :))
Canım kb diyetini keşfettiğimden beri bende de hep canlılık ve tartıda eksileri gördükçe heyecan oldu.
Sen de başaracaksın.Güzel kilo vereceksin bu diyetle.Hem de aç kalmadan spora da çok gerek duymadan Ama yine yürüyüşleri aksatma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…