Kimmiş canım o biz de baksakkızlar ben facede bir zayıflama gurubunu takipteyim orda bir bayan kb diyetiyle 4 ayda 36 kilo vermiş 116 kilodan 4 ayda 80 kiloya düşmüş şu anda 74 kilo resimlerinde eski haliyle yeni hali anne kız gibi duruyor...
bu günkü menümü yazayım
kalkınca 2 kuru kayısı ve su--15gr kayısı--8.7
kahvaltı 2 haşlama yumurta--1
25gr peynir--0.5
arada 15 gr fıstık--2.5
öğle 170gr ızgara tavuk--0
bir bardaktan biraz fazla diyet gazoz--0
Canim dogadanin dokuzlu cayindan ic icinde sinameki yok onun bagirsaklarini yumasak tutar onda barut agaci var sinameki gibi etki ediyor ama zarari yok onun gibi bir dene istersen canimkızlar bu arada kabızlık bende baya kötü oldu iki gündür çok zorlandığım için sanırım yırtık oluştu ve kanama oluyor bunun için doktora gitmem lazım sanırım...
canım yarın markete gidersem alayım resmen zonkluyor ben seneler öncesindede yırtık tedavisi görmüştüm sanırım yine aynı olduCanim dogadanin dokuzlu cayindan ic icinde sinameki yok onun bagirsaklarini yumasak tutar onda barut agaci var sinameki gibi etki ediyor ama zarari yok onun gibi bir dene istersen canim
çok şükür canım gelmişin hoş gelmişin seni gördüğümüze sevindik Rabbim eşinede şifalar versin..kb diyeti baya etkili oldu bendede ben cumartesiden beri yapıyorum yarın sabah bir haftalık verdiğim kiloyu yazarım ..
canım daha kilo verip birde o kiloları muhafaza etmeye çalışıcaz bu günlük hiç bitmez inş..
senin kilolara yetiştim canım senle yarışırız artık inşTeşekkürler canım sonucu merakla bekliyorum ben:)
Neyse bende zayıflayayım da eklicem fotoğraf benimkilere de bakarsınızzayıflıyorum mutluyum diye bir gurup ama kapalı bir gurup ben üye olmuştum paylaşımları görebiliyorum..
bende en kilolu halimde hiç foto çekinmedim ama hamileyken 105.5 kiloda fotom var kimse hamile olduğumu anlamıyordu milletin hamileyken göbeği şişer göbek deliği düzleşir benim pufidik göbeğim aynı kaldı hiç bir değişim olmadı bebişimi yutmuşum gibi midem şişmişti doğuma kadar hep aynı kıyafetleri giydim
senin kilolara yetiştim canım senle yarışırız artık inş
bende en kilolu halimde hiç foto çekinmedim ama hamileyken 105.5 kiloda fotom var kimse hamile olduğumu anlamıyordu milletin hamileyken göbeği şişer göbek deliği düzleşir benim pufidik göbeğim aynı kaldı hiç bir değişim olmadı bebişimi yutmuşum gibi midem şişmişti doğuma kadar hep aynı kıyafetleri giydim
ilahi canım güldürdün beni ...inş beraber yanımızdan geçenleri bizde geçicez bazen yerimizde saydık ama pes etmedik sende hiç bir zaman pes etmedin kolay lokma değilsin yaniCanim sen gelir beni gecersin. Herkes yanimdan geldi gecti ben bakakaldim. Yani kendine kolay lokma buldun rakip olarak.. :))
ben 99la hamile kalmıştım sonra ilk zaman 94e düşmüştüm 105.5 la doğum yaptımBen hamileligimde 99-100 arasindaydim ve kendimi yururken tır gibi hissediyordum cunku şişkinlik cok fazlaydi. 30 kilo.almistim simdi dusunuyorum bu halimden sadece on kilo fazlaymis.. yani halim icler acısı
ilahi canım güldürdün beni ...inş beraber yanımızdan geçenleri bizde geçicez bazen yerimizde saydık ama pes etmedik sende hiç bir zaman pes etmedin kolay lokma değilsin yani
Hesaplar soğru şekerim sıkıntı yokSelam kizlar sizden ricam hesaplarimi kontrol edermisiniz
sabah
peynir 0p
5 turşu 1p
kahvalti
2 yumurta 1p
Peynir 0p
10 zeytin 1p
yarim dilim ekmek 5p
domates 3p
salatalık 1.5p
roka 3.5p 100gr
yesilsogan 3.5 p 100gr
ama salatalik domates ve yeşillik esim kizim ve ben beraner yedik ben yone 100gr daki puanlari aldim.
1 tatli kasigi reçel cilek 3.5puan
az tereyagi 0p
toplam 23 puan
ara 1 dilim dankek rulo kek sizce kaç puandir ben bilemedim ama salliyorum 25p olsun
aksama da et ve et suyu içeceğim 0p
toplamda 48p oldu....
Biraz araştırdım bende canim anladım sanki. Yarin başlıyorum inşallah. Bak heyecanlandırdın beni :))Hesaplar soğru şekerim sıkıntı yok
Bana hala listelerde peynir neden sıfır yumurtada neden puan var garip geliyor ama neyse biz fazla fazla puan verelim de ne kadar 50 nin altında kalsak o kadar iyi
Kekin paketinde yazıyordur kb değeri bak istersen ona göre dilimdeki hesabını bulursun
Canım kb diyetini keşfettiğimden beri bende de hep canlılık ve tartıda eksileri gördükçe heyecan oldu.Biraz araştırdım bende canim anladım sanki. Yarin başlıyorum inşallah. Bak heyecanlandırdın beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?