Miladımız--》2015

Gecmisi okuyamiyorum ama tahmin ettiginizi düşünmüştüm bende. Esim bu defa sehir dışında ameliyat oldu.. gecen zaman icinde 3 kez sehirdisi yaptik. zavallim cok çekti bu rahatsiliktan..galiba buralarda olmayacak bursa yada ankarayi deneyecegiz galiba..

Hatta şunu da belirteyim sakın yağsız falan yapayım deme.Tereyağ varsa sür.Çünkü tereyağ da sıfır kb

Rabbim şifa versin bir an önce.İhmal etmeyin o zaman.Bursa uzak olur biraz ama en azından Ankara'ya gidin derim ben

Cok sagol canim. Hepinize iyi niyetli.yaklasiminiz ve sayfayi ayakta tutma cabaniZ icin çok teşekkür ederim kizlar..

Kb diyeti nasıl oluyor canim?

Senin buluşun galiba
Yok yok benim buluşum değil :) Keşke öyle olsa patentini alır baya para kazanırdım bu işten

Diyet yöntemleri ve deneyimleriniz bölümünde 3 ayda 92 den 62 ye düşmüş bir arkadaşın açtığı sayfayı okumakla başladı kb ile tanışmam.
Genel esasları ise Ebru Akın diye birinin sayfası var ordan okudum.
Sonra karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz sayfasından da araştırmalar yaparak başlamaya karar verdim.
Diyetin mantığı biraz dukan biraz karatay usulünde.Protein ağırlıklı bir diyet.
Günlük 50 birim karbonhidrat yeme hakkın var.
Bunları hesaplaman için de bir liste mevcut.
Mesela tavuk,et,yumurta,peynir,köfte gibi proteinlerin kb si sıfır
Ekmek 1 dilim 10 kb.Kızarmış ekmek 7-8 kb yapıyor.
Sebzeler,meyveler hepsinin kb si mevcut.Bakıyoruz puanlara günlük 50 yi aşmamaya çalışıyoruz.Diyetkolik ve fatsecret sitelerinde de her bir yiyeceğin kaşık bardak hesabıyla kb si veriliyor.
Ben 1 haftada 84 ten 81,8 kiloya indim.Tatlıtambak da iyi kilo verdi maşallah.
Araştır denemeye karar verirsen yardımcı olurum canım

sara_28 nerdesin kuzum,gel hadi motivasyon zamanıııı

işte geldim burdayım ekmeği az yemeye çalışıyorum ama kb 70 ten aşağı düşemiyorum alışacam mecbur

hoş geldin canım özlemiştik seni eşine geçmiş olsun

Wayy iyiymiş diger sayfada gördüm canim cok iyi kilo vermissin. Madem denendi onaylandi bende yarin baslarim. yardımlarınızla tabi:))

Erzurum Eğitim ve Araştırmada mı oldu ameliyatını.Orası da iyi bir hastane ama Ankara gibisi yok yinede sağlık konusunda

Yok canim ozel sifa hastanesinde olduk. Ama iyi mi yaptik bilmiyorum keşke arastirmaya gitseydik dedim bende.

Haa simdi hatirladim ben bir gunlukte puan hesabi yapanlari.gormustum ama anlam verememistim kb degerine gore puan veriyorlarmış:)) kolaymis aslinda liste varsa tam olarak veriyorlar mi??

Ben ekmeği birkaç gündür azaltmaya çalışıyorum zaten. İyiki yapmışım biraz daha az zorlanırım o zaman..:)

Haa simdi hatirladim ben bir gunlukte puan hesabi yapanlari.gormustum ama anlam verememistim kb degerine gore puan veriyorlarmış:)) kolaymis aslinda liste varsa tam olarak veriyorlar mi??
Liste derken canım sanırım kb puanlarından bahsediyorsun.
Ebru akının sayfasında var ama tam tutmuyor bazen.
Diyetkolik sitesinde besin besin ayrı ayrı aratabiliyosun.Direkt googlea yaz mesela yoğurt besin değeri.İlk çıkan site diyetkolik orda var kb değerleri.

çok şükür canım gelmişin hoş gelmişin seni gördüğümüze sevindik Rabbim eşinede şifalar versin..kb diyeti baya etkili oldu bendede ben cumartesiden beri yapıyorum yarın sabah bir haftalık verdiğim kiloyu yazarım ..
Amin canım amin cümlemizin yüzü gülsün inşallah.Ben çok mutlu oluyorum kilolar verildikçe.Bize bizden başkasından fayda yok.Zayıflasak da dostluğumuz devam etsin inşallah hepimizin
canım daha kilo verip birde o kiloları muhafaza etmeye çalışıcaz bu günlük hiç bitmez inş..

kızlar ben facede bir zayıflama gurubunu takipteyim orda bir bayan kb diyetiyle 4 ayda 36 kilo vermiş 116 kilodan 4 ayda 80 kiloya düşmüş şu anda 74 kilo resimlerinde eski haliyle yeni hali anne kız gibi duruyor...
bu günkü menümü yazayım
kalkınca 2 kuru kayısı ve su--15gr kayısı--8.7
kahvaltı 2 haşlama yumurta--1
25gr peynir--0.5
arada 15 gr fıstık--2.5
öğle 170gr ızgara tavuk--0
bir bardaktan biraz fazla diyet gazoz--0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…