- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 0,5
1 kk beyaz peynir 0,5
yarım dilim kepekli ekmek 5
TOPLAM 6 kb
Maşallah canım.ilk günler hızlı gidiyor evet.sonra wc problemi başlayınca duruyor biraz.ama aç kalmıyorsun hiç bu diyetle ben onu anladım.aç kalmadan sporsuz zayıflatan tek diyet diyebilirim :)Canim bem peyniri 0 sayiyorum.
vee bugunki kilom82.5
Asil kilo verme isim simdi basliyor bunlarin odem oldugunu dusunuyorum.
sabah
peynir 1kk kadar 0p
5 tursu 0.5 p
asil kahvaltimi esim cumadan gelince yapacagim
herkese günaydııınnn hayırlı cumalar
çarşamba eğitim vardı perşembe günü de tatildi o yüzden girememdim kızlar
öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek ve 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun
kb diyeti bayaaa sarmış herkesi ben de deneyeyim diyorum ama nesfitin kbsi yüksek galiba
neyse kahvaltıyı bir yazayım bakalım
sabah
4k nesfit 24kb
2k yulaf 12kb
1 subardağı süt: 9
toplam: 45kb
sabahtan bitirdim kbleri :)
Maşallah canım.ilk günler hızlı gidiyor evet.sonra wc problemi başlayınca duruyor biraz.ama aç kalmıyorsun hiç bu diyetle ben onu anladım.aç kalmadan sporsuz zayıflatan tek diyet diyebilirim :)
Bir de kaçamak yapamıyorsun puan hesapladığından dolayı
Canım zamanla şekersiz çayın tadına alışacak ve emin ol şekerli çay içmekte zorlanacaksın bu sefer.O yüzden biraz daha sabır lütfen.Hayirli cumalar kizlar ben bir türlü bu kb diyetine adapte olamiyorum yaa sabahlari cok zorlaniyorum malum yumurta yiyemedigim icin beni tok tutacak seylerde kb li simdi bana bir akil verin ne yapayim da sabahlari kolay gecireyim oglen aksam kolay ama sabah peynir ve domates ve salataliktan baska ne yiyebilirim ben yardimini bekliyorumtomurcukkk bu arada sekersiz cay icme cabalarim halen devam ediyor arada sekerli sekersiz iciyorum offf offf
Canim cok tesekkur ederim tost fikri cok iyi geldi bana yesillikte eklerim olmazsa tosttu iki dilim tambugday ekmegindenmi yapinca 17 kb oluyor oyle ise cok guzel beni tok tutar simdiden tesekkurler ediyorum canimsinCanım zamanla şekersiz çayın tadına alışacak ve emin ol şekerli çay içmekte zorlanacaksın bu sefer.O yüzden biraz daha sabır lütfen.
Kahvaltına yeşillik ekleyebilirsin.Ya da şarküteri ürünlerinden.Mesela 100 gram sucuk 1 puan,salam sosis pastırma da aynı şekilde.Kaşar peyniri de sıfır sanırım onu tüketebilirsin.Kahvaltında kb yükseliyorsa öğlen tavuk,et veya köfte yeyip sıfır tutmaya gayret edersin.Böylelikle günü dengelemiş olursun.
Aslında sebzelerde de yüksek kb oluyor bazen ama ben akşamları sebze ağırlıklı takılıyorum yine ki wc problemi yaşamayayım diye.
Sabahları bol kaşarlı sucuklu tost da olabilir mesela 17 kb falan yapıyor
Nerdesin kuzum sen yaa nasıl merak ettik bi bilsen.Nasılsınız durumlar ne alemde? Ben cok yogun oldugum icin özetlemeyi basarabilir miyim diye düşündüm sonra vazgectim. Bir cok olay ust uste geldi esim bir kez daha ameliyat oldu. Kayinvalidem umreden döndü bunlar en fazla beni yoran durumlar oldu halada yoğunluğu atlatamadik zaten kilo durumlari hala ayni 88-91 aralığında gidip geliyorum. Simdi diger sayfaya bakacağım umarım herkes güzel kilolar vermistir.
Ayyyy hosgeldin canim ben dedim ama ya cok onemli bisey vardir birakmaz bizi demistim esine cok gecmis olsun canim tahminlerim dogru cikti ayyy cok sevindim dondugune gecen destinada yazdi o da dukkan acmis bizler yeni bir diyet basladik karbonhidrat diyeti sakin bir daha birakma buralari tomurcuk buralari canli tutmak icin hergun yazdi bende elimden geldigince destekledim nilifer wetu hep yazdilar canim hos geldin yaa cok sevindimNasılsınız durumlar ne alemde? Ben cok yogun oldugum icin özetlemeyi basarabilir miyim diye düşündüm sonra vazgectim. Bir cok olay ust uste geldi esim bir kez daha ameliyat oldu. Kayinlidem umreden döndü bunlar en fazla beni yoran durumlar oldu halada yoğunluğu atlatamadik zaten kilo durumlari hala ayni 88-91 aralığında gidip geliyorum. Simdi diger sayfaya bakacağım umarım herkes güzel kilolar vermistir.
Sende canımsin ne demek bitanem.Evet 17 kb yapıyor gönül rahatlığıyla yiyebilirsin :)Canim cok tesekkur ederim tost fikri cok iyi geldi bana yesillikte eklerim olmazsa tosttu iki dilim tambugday ekmegindenmi yapinca 17 kb oluyor oyle ise cok guzel beni tok tutar simdiden tesekkurler ediyorum canimsin
Allahhhhhhhh canim sen supersin ya ayyyy bekle beni 6 li kilolar ben geliyorum hergun yuruyuste yapiyorum duzenli bir saat tomurcugum insallah sende 70 kilo oldugun gunleri gorursun sen beni mutlu ettin rabbim de senin yuzunu guldursun insallah sabah ne yiyecegim derdinden kurtardin beni oleyySende canımsin ne demek bitanem.Evet 17 kb yapıyor gönül rahatlığıyla yiyebilirsin :)
Amin canım amin cümlemizin yüzü gülsün inşallah.Ben çok mutlu oluyorum kilolar verildikçe.Bize bizden başkasından fayda yok.Zayıflasak da dostluğumuz devam etsin inşallah hepimizinAllahhhhhhhh canim sen supersin ya ayyyy bekle beni 6 li kilolar ben geliyorum hergun yuruyuste yapiyorum duzenli bir saat tomurcugum insallah sende 70 kilo oldugun gunleri gorursun sen beni mutlu ettin rabbim de senin yuzunu guldursun insallah sabah ne yiyecegim derdinden kurtardin beni oleyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?