Mikrop takıntısı

Ah sevgili arkadaşlar. Çok büyük bir derdim var. Corona dan sonra bende mikrop takıntısı başladı. Ama öyle böyle değil hastalık derecesine geldi artık. Corona dan beri eve asla misafir alamıyorum kaç yıldır evime eşim ve benden başka kimseyi alamıyorum. Biz eve girer girmez duş almadan asla bir yeri ekleyip dışardan geldiğimiz kıyafetle eve oturamıyoruz. Yemek yaptıktan sonra duş almak zorunda hissediyorum. Çünkü yemek yaparken üstüme sıçrayan sularda korona var sanıyorum. Halıları dışarda yıkatıyorum fakat eve gelince sabunlu suyla tekrar siliyorum. Fakat ona rağmen hala Corona varmış gibi hissediyorum halıya terliksiz basamıyorum. Dışardan geldiğimde giydiğim terlikle evdeki farklı olmak zorunda çünkü dışardan geldiğimde ayağım mikrop olmuş buda terliğe geçmiş hissediyorum. Her dışardan geldiğimizde telefonlarımızı kolonyayla siliyorum. Çamaşır suyu kullanmadan toz bile alamıyorum. Çamaşır makinesine çamaşır atınca elimi yıkamak zorunda hissediyorum ve çamaşırları çıkarmak için makinenin kapağını açınca yine elimi yıkıyorum. Daha anlatamadığım bir sürü şey var kafayı yicem ne olur bana bir yol gösterin
Aşı olduk.
Artık Corona olsak bile hafif şekilde atlatıyoruz çoğumuz Dr bile gitmiyor hatta grip olduk deyip geçiyoruz. Psikiyatri desteği gerekli burada kim sizi ikna edebilir ki bu yazdığımı bile kim bilir kaç kişiden duydunuz.

Psikiyatriye gitmemek için neden direndiğinizi anlamıyorum. Hamile iken kullanılabilecek ilaçlar mutaka vardır doktorunuz sizi yönlendirir.

Psikiyatriye gitmemek için neden direndiğinizi anlamıyorum. Hamile iken kullanılabilecek ilaçlar mutaka vardır doktorunuz sizi yönlendirir.
Son mesajını görmediniz sanırım. Doğumu gelecek hafta mı neymiş. Doğum sonrası "ilaçsız" tedavi olacağım diyor hala. Bu hastalık ilaçsız falan çözülmez. Konu sahibi uç noktada okb, hala ilaçsız tedavi diyor. Katır inadı var derler bizim orada.

X