Mikrodalganın içinde böcek :(

Tek misiniz ev arkadaslariniz var mi? Kullanmayin bence de.Konusur alirsiniz taksitle.Ayrica ben de ogrenciyim anlarim durumdan.Ama sagliktan onemli degil.İc kisimlarina da dolmuslardir belki.İsindikca bulasirsa.Aman dikkat.Kolay gelsin yine de

Bencede sakın kullanmayın, konuşun kendi aranızda, parayı sana ödettirip yeni alırsan olur deseler bile yenisini al, kullanma. İçine falan kanallarına biyerlere kaçmıştır, böcek yumurtaları vardır falan, sağlıktan önemli değil ya.. Hem zehirle, çamaşır suyuyla silinse bile kalabilir böcek artıkları içlerde, çamaşır suyu artığı fln da kalır falan, en iyisi boşverin , arkadaşlarla karar verin ve atın kesinlikle..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bi kere bende kaşarlı ekmekleri unutmuşum
hemen kötü kokuyor havasız ya içi ..
deterjanla temizle miss gibi havalandır ..
gelmezler bi daha canım .. kolay gelsin ..

Sabaha kadar balkonda açık şekilde bekletip sonra çamaşır suyuyla silip 1 gün daha bekletmeniz mantıklı olur mu acaba

Insallah kurtulabilmissindir böcüklerden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız kac gun unuttun onu orda oyle :)

Tek misiniz ev arkadaslariniz var mi? Kullanmayin bence de.Konusur alirsiniz taksitle.Ayrica ben de ogrenciyim anlarim durumdan.Ama sagliktan onemli degil.İc kisimlarina da dolmuslardir belki.İsindikca bulasirsa.Aman dikkat.Kolay gelsin yine de

bi kere bende kaşarlı ekmekleri unutmuşum
hemen kötü kokuyor havasız ya içi ..
deterjanla temizle miss gibi havalandır ..
gelmezler bi daha canım .. kolay gelsin ..

Sabaha kadar balkonda açık şekilde bekletip sonra çamaşır suyuyla silip 1 gün daha bekletmeniz mantıklı olur mu acaba

Insallah kurtulabilmissindir böcüklerden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız kac gun unuttun onu orda oyle :)

Kapağını açınca çoğu çıktı o küçücük şeylerin sonra yağ çöz ve çamaşır suyuyla resmen bir saat yıkadım içini dışını. Sonra fişe taktım 300 dereceye soğuduktan sonra yine yağ çöz+çamaşır suyu yaptım. İlk halinden daha temiz oldu
neredeyse 3 hafta falan kaldı o patatesler öyle bir de çok sıcak hava bildiğiniz çürümüşlerdi
hepinizeee çok teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…