Konuyu nereye açacağımı bilemedim
Öğrenci evinde yaşıyorum. Mikroldalganın içinde patates unutmuşum. Az önce bir açtım, içinin her yanı küçük küçük böcek. Hemen geri kapattım. Patatesleri bile alamadım. Mikrodalga fırın evin eşyalarından. AtamamNapcam şimdi lütfen bir yol gösterin
Supurgeyle cek dicem ama. Ben oyle yapardim heralde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay sinirimden ağlicam. Süpürge bozuldu dün, arçeliğin dik süpürgelerinden. Bu arada fikrinize bayıldım sağolun yinede
ay sinirimden ağlicam. Süpürge bozuldu dün, arçeliğin dik süpürgelerinden. Bu arada fikrinize bayıldım sağolun
Sizde sagolun gecmis olsunboyle fikirlerim meshurdur.
Çamaşır sulu bezle silebilirsin bence ben olsam öyle yapardım
Yarın sabah balkona çıkarıp fısfıslı şişeye doldurayım çamaşır suyunu sıkıp sıkıp sileyim. Tek yol bu gibi duruyor. Bir gün balkonda açık halde bekletsem mi acaba böcekler gitsin diye?
Yarın sabah balkona çıkarıp fısfıslı şişeye doldurayım çamaşır suyunu sıkıp sıkıp sileyim. Tek yol bu gibi duruyor. Bir gün balkonda açık halde bekletsem mi acaba böcekler gitsin diye?
Ben ilk aşama supurgeyle demek istemistim tabiki sonra dezenfekte icin camasir suyu sart
patatesleri bir poşetin içine koyup hemen atın mikrodalgayıda balkona koy aç ağzını br gece açık kalsın yarında deterjanlı suyla silersin
Bence direkt çamaşır suyunu dök içine o böcekler ölür zaten o zaman. Ondan sonra bez yardımıyla silmeye başla, böcekler temizlendikten sonra orayı tekrar çamaşır sulu bezle sil. Yarım saatini bile almaz mis gibi olur :)
Ayy başlicam birazdan, bakalımmmm kazam mübarek olsunçok teşekkürler
keşke süpürge olsaydı gerçekten harika olcaktı
kapağı açtığım gibi uçuşuyolar zaten, dediklerinizi yapayım ben sırayla. Çook teşekkürler
Bence patatesleri at eline poşet geçir mikrodalgayı çalıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?