Mikrodalganın içinde böcek :(

sophieee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
382
19
298
İzmir
Konuyu nereye açacağımı bilemedim
Öğrenci evinde yaşıyorum. Mikroldalganın içinde patates unutmuşum. Az önce bir açtım, içinin her yanı küçük küçük böcek. Hemen geri kapattım. Patatesleri bile alamadım. Mikrodalga fırın evin eşyalarından. Atamam Napcam şimdi lütfen bir yol gösterin

Supurgeyle cek dicem ama. Ben oyle yapardim heralde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Supurgeyle cek dicem ama. Ben oyle yapardim heralde.

ay sinirimden ağlicam. Süpürge bozuldu dün, arçeliğin dik süpürgelerinden. Bu arada fikrinize bayıldım sağolun yinede

Çamaşır sulu bezle silebilirsin bence ben olsam öyle yapardım

Yarın sabah balkona çıkarıp fısfıslı şişeye doldurayım çamaşır suyunu sıkıp sıkıp sileyim. Tek yol bu gibi duruyor. Bir gün balkonda açık halde bekletsem mi acaba böcekler gitsin diye?

Yarın sabah balkona çıkarıp fısfıslı şişeye doldurayım çamaşır suyunu sıkıp sıkıp sileyim. Tek yol bu gibi duruyor. Bir gün balkonda açık halde bekletsem mi acaba böcekler gitsin diye?

patatesleri bir poşetin içine koyup hemen atın mikrodalgayıda balkona koy aç ağzını br gece açık kalsın yarında deterjanlı suyla silersin

Ben ilk aşama supurgeyle demek istemistim tabiki sonra dezenfekte icin camasir suyu sart

Bence direkt çamaşır suyunu dök içine o böcekler ölür zaten o zaman. Ondan sonra bez yardımıyla silmeye başla, böcekler temizlendikten sonra orayı tekrar çamaşır sulu bezle sil. Yarım saatini bile almaz mis gibi olur :)

Ben ilk aşama supurgeyle demek istemistim tabiki sonra dezenfekte icin camasir suyu sart

patatesleri bir poşetin içine koyup hemen atın mikrodalgayıda balkona koy aç ağzını br gece açık kalsın yarında deterjanlı suyla silersin

keşke süpürge olsaydı gerçekten harika olcaktı
kapağı açtığım gibi uçuşuyolar zaten, dediklerinizi yapayım ben sırayla. Çook teşekkürler

Ayy başlicam birazdan, bakalımmmm kazam mübarek olsun çok teşekkürler

Kolay gelsin

Bence patatesleri at eline poşet geçir mikrodalgayı çalıştır

Korkmayın böcekler bir şey yapmaz. Hemen elinize eldiven giyin patatesi poşete koyun atın çöpe, geri kalan böcekleri de fırın temizleyici veya cif falan varsa onla temizleyin.. Yarına bırakmayın daha fena olur. Biliyorum iğrenç bir durum ama hemen temizlemezseniz daha da fena olur koku yapar.

Sonra çamaşır suyu ile temizlersin ama deliklerden içeri. Kaçmış olabilir

Zehir al ve içine sıkıp kapat ki yarına kadar hepsi ölsün. Sonra da eline eldiveni geçir onlari kabaca al. Ardından kağıt peçete ile iyice tüm fazlalıklarını da al. Vee çamaşır suyuyla da dezenfekte et.

Yaw boşver dezenfekte etmeyi ev sahibine söyle kullanma bidaha at gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…