Ozur diledi kapattim konuyu ailesi den bazi kisiler idlib deymis o yuzden sanirim.Ne ablanız ne anneniz gerçekten cenazeye sokulacak insan değiller.
Evet yeri değil insanlar biraz terbiye ve haddini bilecek.
Zaten acılısınız gelmiş bide resmen sizi azarlıyor.
Ayni evde yasadiklari icin bize vermiyorlar emekli maasi icin sanirim mesela gunluk ignesi var ben gidip yapiyorum hem ablam onlarin dokunmasini istemiyor hemde onlar yapmak istemiyor ayricada ev pislik icindeAllah büyük inşallah hayallerinizi birlikte gerçekleştireceksiniz. Ablanız için stres çok tehlikeli bunu dediğim için üzgünüm ama
ablanıza o arsız ortanca ablanızın ve annenizin yaklaşmasına izin vermeyin zira yarardan çok zarar verirler .
Tez zamanda saglıgına kavusur umarım ablanız , yası genc sızınde desteklerınızle kurtulur ınsallah3 u birlikte yasiyordu.ben evlenip kurtuldum onlardan .annem benimde evlenmemi istemedi ama ablam cocuk cok iyi insan evlen kurtul dedi.
Amin insallah istedigi hayati yasasin artikTez zamanda saglıgına kavusur umarım ablanız , yası genc sızınde desteklerınızle kurtulur ınsallah
Ne münasebet yetişkin kadını zorla tutamazlar icabında polis çağırır yine götürürüm ablamı o evden.Ayni evde yasadiklari icin bize vermiyorlar emekli maasi icin sanirim mesela gunluk ignesi var ben gidip yapiyorum hem ablam onlarin dokunmasini istemiyor hemde onlar yapmak istemiyor ayricada ev pislik icinde
Ablanız hıc evlenmedı heralde anbladıgım kadarıylaAmin insallah istedigi hayati yasasin artik
Çok talihsizmiş kadıncağız nasıl üzüldüm ya anlatamam. Eşiniz ve siz çok iyi kalpli insanlarsınız Allah razı olsun. O cümleyi bırak kardeşime söylemeyi hiçbir insana söyleyemem dün eşimin babannesi öldü 75 yaşında çok erkendi diye üzülüyorum ne diyeyimki gerçekten sınanırlar kibirlerinden merak etmeyin siz bunlara kafayı yormayın ablanıza bakın. Balık bilmezse halik bilirBende aynisini soyledim.insan kardesine nasil bu cumleyi kurar.benim ablam hayatini bize adamis biridir.bunlarla ayni tasimak bile utanc veriyor bana
Üvey olma ihtimaliniz var mı acaba. Alla alla insan düşmanı olsa üzülür. Çok acayipAnneme ablamin hastalik haberini verdigimde ilacini aldinmi diye sorup cumlelerimi cok dikkatli sectim fakat o bana hayirlisi olsun dedi.bu benim.annem onun sadece sadece ortanca kizi var
Ablana çok geçmiş olsn canım. Ne demek vermiyorlar 4 yaşında değil 40 yaşında ablan yanına al bence maaşı da ablanın tabi ki tek kuruşunu haketmiyorlar. Eşinde insan evladıymış gerçekten helal olsun. İletişimini kes onlarla sizi sömürmelerine izin vermeAyni evde yasadiklari icin bize vermiyorlar emekli maasi icin sanirim mesela gunluk ignesi var ben gidip yapiyorum hem ablam onlarin dokunmasini istemiyor hemde onlar yapmak istemiyor ayricada ev pislik icinde
kimi kime vermiyorlar ya, bakmadıkları yetmiyormuş gibi bi emeklisini mi harcıyorlar utanmadan sıkılmadanAyni evde yasadiklari icin bize vermiyorlar emekli maasi icin sanirim mesela gunluk ignesi var ben gidip yapiyorum hem ablam onlarin dokunmasini istemiyor hemde onlar yapmak istemiyor ayricada ev pislik icinde
Cok tesekkur ederim .bende kenetlenmeye calistim fakat olmadi annem hayirlisi olsun dedi diger ablam olacak kisi onun yasini goremeyenler var dedi.cocugunun mezuniyetine hicbirimizi goturmedi ve istemedi biz biletleri iptal ettik ama yemin torenine ablam bu haldeyken annemi goturmek istedi ve goturdu bunlar vicdana sigmiyorAblanizin durumu cok kritik, moralinin yerinde olmasi cok onemli... Elinizden geldigince yaninda olun, kendinizi onun yerine koymaya calisin ne kadar kotu bir durum.. yarin obur gun bir sey olursa cok uzulursunuz kardes bu sonucta.. diger seyleri de dert etmeyin artik. Ne sorunlari varsa birbirleriyle.. insanin huyu degismiyor iste.. ayrica kanli bicakli bile olsa herkesin kenetlenmesi gerekirdi... Umarim ablaniz iyilesir bir an once dua edecegim sizin icin
Tabiki harciyorlar gecen ayki.maasindan cocuklara benzin parasi verin dedi ablam ama vermediler cok onemli degil zaten vermesinler ama benim esimde 7 ay calisiyor sezonluk ve 1500 lira bizim icin onemliydi ablama feda olsun ama verin dedigi halde vermediler bizde istemeyiz zatenkimi kime vermiyorlar ya, bakmadıkları yetmiyormuş gibi bi emeklisini mi harcıyorlar utanmadan sıkılmadan
gerekirse zorla çıkarın alın o evden ablanızı
O zamanda kavga cikar ve yine ablam uzulur o duymasin diye susuyorumNe münasebet yetişkin kadını zorla tutamazlar icabında polis çağırır yine götürürüm ablamı o evden.
Malesef hic evlenmedi.bir kere sevgilisi oldu onuda ortanca elinden aldiAblanız hıc evlenmedı heralde anbladıgım kadarıyla
Amin insallah.siz bile tanimadiginiz halde etkilendiniz bende icimde tutamadim artik bi yerlerde yanlis giden seyler var diyorum ama konduramiyorum gorunen o ki ben hakliyim.olan ablama olduBugün aşırı kötüyüm ben..
Konunuz da beni etkiledi derinden, kıyamam ablanıza ve size
Rabbim tez elden şifa versin.
Çok acımasızca bir yorum bu sizi kınıyorum hanımefendi evet 33 şehit 33 ocak ama buda basit birşey değil uçunca ölüm var herşeye tepki göstermeyin 33 şehit bizi de yaktı bu kadar duyarlisanjz şehitlere gidin evde yasınızı tutun milletin acılarını hafife almayın pleaseRabbim annene sifa versin canim rabbim baska sıkıntı vermesin ülkemiz kan ağlıyo bukadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın nolur 33 sehit 33 ailenin ocagina ateş düştü
Ates dustugu yeri yakiyor gercekten cok aci olaylar .daha istedigi hicbirseyi yasayamadi annemin yuzunden artik anne bile demek istemiyorumÇok talihsizmiş kadıncağız nasıl üzüldüm ya anlatamam. Eşiniz ve siz çok iyi kalpli insanlarsınız Allah razı olsun. O cümleyi bırak kardeşime söylemeyi hiçbir insana söyleyemem dün eşimin babannesi öldü 75 yaşında çok erkendi diye üzülüyorum ne diyeyimki gerçekten sınanırlar kibirlerinden merak etmeyin siz bunlara kafayı yormayın ablanıza bakın. Balık bilmezse halik bilir
Keske uvey olsaydiÜvey olma ihtimaliniz var mı acaba. Alla alla insan düşmanı olsa üzülür. Çok acayip