Yok degil biraz parasini yedi sonrada baskasiyla evlendi adamşunu merak ettim ortanca ablanız şu anda o adamla mı evli yoksa
Ablam geldi aklima. Geride biraktigi yavrusu geldi.ablamin cektigi o kanser o iskence saatler.o kadar cok benziyoki konumuz.onlar vicdan azabindan kendi kendini yiyecek sen merak etme.ama ne olur iyi bak. Sen elinden geleni yap. Yika pakla giydir yedir. Kanser yapistimi gitmiyor illet. Bizimki melek oldu kurban oldugum.acisi dinmiyor lutfen bakin dinleyin ona iyi bakin.Herkese merhaba.ablam 50 yasinda ve 3 hafta once mide kanseri tanisi konuldu.ileri seviye ve karacigere metastas yapmis.
Bu surecte herseyi ile biri bebek iki cocugum olmasina ragmen esim ve ben ilgilendik.seve seve yapariz yapmayada devam ediyoruz.
Dun ilk kemoterapisi baslayacakti.annemin ortanca ablamin oglunun yemin toreni varmis oraya gidecegim diye tutturdu.
Gitmemesi gerektigini defalarca anlattim ama olmadi cocuklari onkoloji bolumune almiyorlarmis bende cocugumu birakip gidemedim.ve esim gitti ilk kemoterapisinde esim vardi kisacasi.cok uzuldum
Onlar yola cikmadan evlerine gittim ablam kotu durumda gitmesin ama sen git senin oglun dedim.daha 1 ay once ben yasliyim bacaklarim agriyor diye benim cocuklarim hastanelerde yatarken gelmedi simdi 10 saat yolu nasil gidecek dedim ama yurumeyecegini koltukta oturup gidecegini soyledi..bende ayrim yaptigini cok aci bir sekilde soyledim ablama fakat o bana dediki hasta olan ablam gitmesini soylemis belkide son istegini yerine getirmek istemistir.bunu duyunca ciktim evime geldim.
Ayrica gecen haftada bana ablamin yasini goremeyenler var yapacak bisey yok dedi.
Hasta olan ablam teshis konulmadan once eger bana bisey olursa sakin annemi ve kardesimi cenazeme sokma demisti bana.suan ise ablami benim hasta ettigimi zorla cocuklarimi sevdirmeye calistigimi ve onun cocugunu kiskandigimi soyluyor.
Ben ablami hasta etsem benim evime gelip burasi sicak o yuzden geliyorum evde sobayi yakmiyorlar donuyorum dermiydi.ve anneminde benim cocuklarima hastayim diyerek gelmeyip onun cocuguna 10saatlik yolu gitmesi buna tepki vermem kiskanclikmi bilmiyorum.icimi dokmek istedim rahatlarim.belki .ablam icin iyi dileklerinize simdiden tesekkurler
Evet ablamin sevgilisiydi ayni anda onunlada gorusuyormus bu ortaya cikti.ablam ozur diler diye bekledi ama o askim icin mucadele edecegim deyince sildi onu.ve annem bu iki kardesi ayni evde yasamaya mahkum etti.beni de esimle evlenme diye cok doldurdu kiskirtti ama ben dinlemedim iyikide evlenmisimAaa yok artık nasıl ya ablanızın sevgilisini mi aldı, çok kötü ne diyeceğimi bilemedim
Bişe demek istedim ablanız için ama yok yine de bana yakışmazYok degil biraz parasini yedi sonrada baskasiyla evlendi adam
Asıl senin gibi teneke kafalılar yüzünden bu hale geldi ülke...bildiğin yanildigina yetmez gelmiş abuk sabuk yorum yapıyor, bak çok üzgünsen al Hataya bir bilet gönüllü olarak yardım et hadi buyur.Sen kimsin ki senin yorumun bnim isime gelmesin hatsiz kendine bi gel istersen senin gini duyarsizlar yuzunden bu ülke bu halde seviyeb yerlerde bu arada gülüyorum msjlarina
Rica ederim insanlik halidir.Ben kansere demedim canim annesin gitmesine kndi evine donmesini sorun yapiyo diye yazdim konuyu sonuna kadar okumadim zaten konu sahibi lutfen kusura bakmayin amca ogullarim hepsi idlipde piskolojik olarak kotu durumdayim sizin konunun basini gorunce ailevi mesele dert etmeyin dedim ama sonuna kadar konuyu okumadimy yanlisim varsa affet
Elimizden geleni yapiyoruz esimde sagolsun ben ablama gul gibi bakarim isterse hic gelmesinler sorun yok diyor.ben iki cpcukla zorlaniyorum gitmek icin biri bebek cunku o mutlu olsun diye herseyi planliyoruz.ama yinede uzuluyor biliyorum basiniz sagolsun sizinde cok uzuldum umarim ablam kurtulurAblam geldi aklima. Geride biraktigi yavrusu geldi.ablamin cektigi o kanser o iskence saatler.o kadar cok benziyoki konumuz.onlar vicdan azabindan kendi kendini yiyecek sen merak etme.ama ne olur iyi bak. Sen elinden geleni yap. Yika pakla giydir yedir. Kanser yapistimi gitmiyor illet. Bizimki melek oldu kurban oldugum.acisi dinmiyor lutfen bakin dinleyin ona iyi bakin.
büyük ablanıza ve size Allahtan sağlık, sıhhat, afiyet, huzur diliyorumVicdaniniz oldugu icin soyleyemiyorsunuz bisey.ablam bunu haketmedi
Annenız ve buyuk ablanız beraber mı yasıyordu ?Evet cok dogru soylediniz 3 kardesiz fakat benim ablam ne kadar iyiyse ortanca o kadar kotu ve ablami bu duruma kadar getirdiler tam evini ayirmaya ikna etti annemi ayiramadan hastaneye dustu umarim.kurtulur tek dilegim o
Soylenecek herseyi hakettigini dusunuyorum beter olsunBişe demek istedim ablanız için ama yok yine de bana yakışmaz
ama layığını bulmuş en azından bunu söyleyebilirim
Cok tesekkur ederim iyiki varsinizbüyük ablanıza ve size Allahtan sağlık, sıhhat, afiyet, huzur diliyorum
inşallah tez vakitte şifasını bulur ablanız
Eğer senin amcaogullarin gerçekten İdlibte olsaydı burada gevezelik yapmazdın,bu yalanları yutturmazsın buradaki kadınlara.Ben kansere demedim canim annesin gitmesine kndi evine donmesini sorun yapiyo diye yazdim konuyu sonuna kadar okumadim zaten konu sahibi lutfen kusura bakmayin amca ogullarim hepsi idlipde piskolojik olarak kotu durumdayim sizin konunun basini gorunce ailevi mesele dert etmeyin dedim ama sonuna kadar konuyu okumadimy yanlisim varsa affet
3 u birlikte yasiyordu.ben evlenip kurtuldum onlardan .annem benimde evlenmemi istemedi ama ablam cocuk cok iyi insan evlen kurtul dedi.Annenız ve buyuk ablanız beraber mı yasıyordu ?
Evet cok haklisiniz.olayin ciddiyeti ile cok gucume gitti o yuzdende tutamadim kendimi ama onlardan daha onemli ablam.sonuna kadar savasicamİnsan düşmeyegörsün(...
Allahım yazmak istemiyordum. Ama tutamadim daha fazla kendimi. Tek çözum ablanızla olmanız ve onu üzücek konulardan bahsetmeyip mutlu olmasını içn elinizden gelenin daha fazlasını yapmaktır. Sters üzüntü yaşamasın kimbilir Allah büyüktür. Lütfen yanında ümitsiz konuşmalarda bulunmayın. İnsana en büyük destek kardeştir. Biri olmadı mi diğeri mutlaka destek olur. O kişi de siz olun. Annenizin törene gitmesini fln boşverin. Tek gerçek Ablanız unutmayın..