Mide kanseri ve annemin yaptigi

Cocuklar yaklasmayacak demisler ayni evde olmaz size bile zarari var bu ilacin demisler esime

Bu bilgiyi kim vermiş eşinize? sadece pet cekildikten sonra 48 saat ozellikle cocuklarla tensel temas kurmamasi gerekiyor o kadar. Kemoterapi sadece hastanin kendisine etki eder yakinindakilere hicbir etkisi yok, iyi arastirin.

Bu bilgiyi kim vermiş eşinize? sadece pet cekildikten sonra 48 saat ozellikle cocuklarla tensel temas kurmamasi gerekiyor o kadar. Kemoterapi sadece hastanin kendisine etki eder yakinindakilere hicbir etkisi yok, iyi arastirin.
Hemsire ve asistan doktor soylemis.pet cekilmesi ne demek bilginiz varsa yararlanmak isterim

Hemsire ve asistan doktor soylemis.pet cekilmesi ne demek bilginiz varsa yararlanmak isterim

Hastanin vucuduna bir miktar ilaçlı sıvı verilerek yapilan kanser goruntulemesinin ismi pet ct
Kemoterapi sonrasinda ise hastanin herhangi bir sekilde tecrit edilmesine gerek yok, yeni dogum yapmis anneler bile kemoterapi goruyor, evine gidip yeni dogmus bebegine bakiyor. Yaklaşık 2 yildir bu tedavilerle ic iceyim, doktorumuz da kuzenim ayni zamanda. Bahsettiginiz gibi bir zarar ne gordum ne duydum, zaten tedavinin akisina ters, gencecik anneler babalar goruyor bu tedaviyi...

Bu tarama iki kere yapildi ve hic uyarmadilar bizi.ikisindede cocuklarimla gorustu ablam simdi cocuklarim.risk tasiyormu acaba epey zaman gecti uzerinden ustelik.bizimde hic tecrubemiz ve bilgimiz yoktu simdi kizlarima bisey olurmu

Bu tarama iki kere yapildi ve hic uyarmadilar bizi.ikisindede cocuklarimla gorustu ablam simdi cocuklarim.risk tasiyormu acaba epey zaman gecti uzerinden ustelik.bizimde hic tecrubemiz ve bilgimiz yoktu simdi kizlarima bisey olurmu

Hayir hicbir sey olmaz, dusuk doz radyasyon almistir onu da kimseyi etkilemeden idrarla atmistir, zaten riskli durumlarda uyariyorlar, kendileri de yaklasmiyorlar hastalara, dusunsenize o saglik personelleri her gun kac tane kanser tedavisi goren hastayla birlikteler, en ufak sakincasi olsa yakasirlar mi?

Evet dedigim gibi elimizden geleni yapiyoruz zaten.suan esim basinda bekliyor cunku bebekleri almiyorlar onkoloji bolumune yoksa ben gidecektim.annemin diger kizinin yaptiklari normal gelmiyor hepsi bu
Annemin diger kizi kim uvey abla falan mi ?Gerçekten kanser olan once anne sandim sonra abla olduğunu anladim ama aradaki detaylar anlaşılmıyor kusura bakmayın net degil sorun kim kimi kiskanmis niye laf olmus
Niye abla hastalik teshisi önce gelmesinler demis vb.
Sadece doğru olan destek olmaniz siz de destek oluyorsunuz zaten eşinizle birlikte bence gerisine takılmayın.

Gecmis olsun. Ben konuyu anlayamadim. Sadece ablaniz hemen iyilesir insallah demek istedim.
Konuyu anlama
Esimle birlikte yapiyoruz herseyi ama gizli gizli agliyormus.esim bugun silmis heryerini abla aglama ben senin kardesinim yapicam tabi demis.ablam tesetturluydu.guguslerini bezle kapatip silmis esim temizlemis oda agladi anlatirken yazik degilmi
Eşiniz evde bebek baksa siz gidip ablanizi silseniz daha iyi olurdu ablaniz acısından yani.Anladigim kadariyla ablaniz kanser olmadan sevgili bulmus ve diger ablaniz onu elinden almış bu kısım pes dedirtiyor.

Kemoterapi konusunda yanlışınız var, kaybettiğim eşim de mide kanseriydi.Bir yıl boyunca kemo+radyoterapi gördü.Tedavi sonrası eve gidiyorduk, birde oğlumuz vardı.Hiç böyle bir şey duymadım açıkçası.Kemo için sadece damardan serum şeklinde tedavi görülüyor, radyoda ise yine çok uzun olmayan bir süre radyoterapi odasında tedavisini görüp çıkıyorlar.Öyle bir yerlerini silmek gereken bir durum da oluşmuyor.Sizde neden böyle bir durum oluştu farklı bir tedavi mi görüyorsunuz.Ameliyat filan oldu mu ablanız, hastalık kaçıncı evrede bir bilginiz var mı? Geçmiş olsun ayrıca size ve ablanıza.

Kemoterapi degilmis pet icin soylenmis sanirim ben yanlismi anlafim bilmiyorum yada esim yanlis anlatti.bende internette baktim.merak edip orda okuduklarimdan sonra korktum.ablam 4 evre karaciger metastazi var.silme islemi su sekilde ablam kilolu ve cok terliyor o yuzden kasinip rahatsiz olmasin diye silmis esim .kendisi ugrasiyomus silmeye esimde gorunce ben yaparim demis

Cok tesekkur ederim bilgiler icin.ablamda cocuklarin zarar gormesini istemez zaten .birde evin hijyenide onemliymis boyle hastalarda sebze meyvesi herseyi

Rabbim annene sifa versin canim rabbim baska sıkıntı vermesin ülkemiz kan ağlıyo bukadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın nolur 33 sehit 33 ailenin ocagina ateş düştü
Öncelikle şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine Allah sabır versin.
Neden insanların konularını sabote ediyorsunuz?
E sizde sosyal medyada dolanmayın bir zahmet. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. bu siteye girip bu yorumları yazarak mı üzüntünüzü dile getiriyorsunuz?
Ortada hem şehit,hem kanser hastası var. İkisi de çok hassas konular. İki hassas, yüreğimizi yakan konuyuda dilinize dolamanıza izin veremem kusura bakmayın. Burada 2 beğeni alacağım diye şehitlerimiz üzerinden duyar kasamazsınız.

Konu sahibi çok geçmiş olsun, Allah sabır versin. Annen net bir şekilde evlat ayrımı yapıyor ama bu evlat ayrımından çok gaddarlık. Ablanın yaşını göremeyenler var ne demek yahu?
Lütfen anneniz yüzünden ablacığınızın moralini düşürmeyin. Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Evlerimiz ayri olunca istedigim gibi ilgilenemiyorum.acikcasi bugun ignesini yapmaya yetisemeyecegimi soyledim yapabilirmisiniz dedim ama yapmak istemiyorlar belliki.heryere de yetisemiyorumki.hem uzgun hem yogunum bugun eve donduler cok sukur .
Sonrasi nasil olur bilmiyorum iyi dilekleriniz icin yurekten tesekkur ederim

Çok iyi bir insansınız, onu doğuran annesi bile bu kadar zahmete girmezken sizin bunları üstlenmeniz çok güzel. Dilerim bir an önce iyileşir ablacığınız. Yorulmayın, sıkılmayın bunalmayın, siz bunları yapıp zor zamanda birisine yardım ediyorsunuz ya Allah sizi dara koymaz.

Insallah oyle olur .uzun bir surec bunu biliyorum ama sadece esimle olacak bir durum degil bunun farkindayim .ilaclarini bile esimin takip etmesini istiyorlar.ignesini gidip benim yapmami bekliyorlar.gitmezsem tepki gosteriyorlar.ablama yansimasin diye susuyorum .iki cocugum var odevler yemek camasir kucuk bebek ve onlarin kaprisleri arasinda olmak zor

Rabbim yar ve yardimciniz olsun,sifasini versin ablanizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…