Mide kanseri ve annemin yaptigi

Tesekkur ederim.cok haklisiniz ama onun bir anne olarak vicdani sizlamasi gerekirken nasil damadinin eline birakip gidebildi hic anlamiyorum

Ama benim 10 dakika uzaklikta ve 2 hafta yatti cocuklarim gelmedi bence akli basinda her zamanki gibi bizi tercih etmedi

Tesekkur ederim.cok haklisiniz ama onun bir anne olarak vicdani sizlamasi gerekirken nasil damadinin eline birakip gidebildi hic anlamiyorum
bazı annelerde var bu ne yazık ki
kimisi hasta evladı varken sağlıklı evladı boşverir fazla umursamaz
kimisi de sizinki gibi tam tersine sağlıklı evladıyla ilgilenir
bir de bunları düşünerek kendinizi hırpalamayın ne olur inanın size içim cız ediyor
ablanız için de çok çok üzgünüm ama sizin yaşadığınız da hiç kolay değil o yüzden anneyi ve o abla müsveddesini ne olur düşünmeyin
büyük ablanıza eşinize evladınıza odaklanın
olmazsınız biliyorum belli ki yüce gönüllü bi kadınsınız ama yine söylemek istiyorum siz evladınıza kendi anneniz gibi olmayın, olmazsınız da zaten o yüzden bırakın onlar kendi başlarını yesinler

Siz güçlü olun.. Ablam var bir tanemm ona ben kıyamam. Sizde bu kardeş sevgisiyle herseyin ustesinden gelebilirsiniz. Zor olucaktır. Ama siz eşinizle birlikte ustesinden gelirsiniz.
Esimde dedi gerekirse maas kartini alsinlar ablami bize versinler.evleri les gibi orada bakamazlar dedi

Ama benim 10 dakika uzaklikta ve 2 hafta yatti cocuklarim gelmedi bence akli basinda her zamanki gibi bizi tercih etmedi
Tamam etmesin siz de onu tercih etmezsiniz
Ablanızla eşinizle çocuklarınızla vakit geçirmeye bakın...
Hayat kısa anneler de hata yapar bazen alasını yapar
He he demeyi
Bilmek gerekıyor

Tek istegimiz bu hayalini bile kurduk ev tutunca neler yapicaz diye ama yapamadan hastalandi
Allah büyük inşallah hayallerinizi birlikte gerçekleştireceksiniz. Ablanız için stres çok tehlikeli bunu dediğim için üzgünüm ama
ablanıza o arsız ortanca ablanızın ve annenizin yaklaşmasına izin vermeyin zira yarardan çok zarar verirler .

Elime dusmesinler tek dilegim bu.butun hayatlari para mal mulk .bir oglu var bakalim.ne kadar gidecek ablamin gozyasinin altindaki mutluluk.ben annemi gordukce daha da dikkat ediyorum adil olmaya cocuklarima ikisi de cigerim benim nasil birini atarim ama annem bunu yillarca yapti biz uyanamadik

siz de iyiki varsınız, ablanız ne şanslı ki o kadar beter insanın içinden siz böyle tertemiz çıkmışsınız
Cok tesekkur ederim.elimizden geleni yapicaz baska turlusu zaten uyutmaz bizi uzuntuden .ama ablam hic bisey yasayamadi ne cocuk ne es nede istedigi bir hayat simdi eger kurtulursam hepsini yapicam diyor

Cok tesekkur ederim.elimizden geleni yapicaz baska turlusu zaten uyutmaz bizi uzuntuden .ama ablam hic bisey yasayamadi ne cocuk ne es nede istedigi bir hayat simdi eger kurtulursam hepsini yapicam diyor
Allahım inşallah iyileşir ve hayırlı bi eş bulur, mutlu bi hayat yaşar

Bazılarına vicdan nasip olmuyor indanca yaşayamıyorlar öteki tarafı da var bu işin. Bazıları 50 yaşını da göremiyor ne demek çok güvenmesin bindiği otobüse diyorum sadece

Bazılarına vicdan nasip olmuyor indanca yaşayamıyorlar öteki tarafı da var bu işin. Bazıları 50 yaşını da göremiyor ne demek çok güvenmesin bindiği otobüse diyorum sadece
Bende aynisini soyledim.insan kardesine nasil bu cumleyi kurar.benim ablam hayatini bize adamis biridir.bunlarla ayni tasimak bile utanc veriyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…