Mide kanseri ve annemin yaptigi

Bu kadar basit bir şey dediğiniz konu sağlık. kanser gibi kötü bir hastalık basit mi sizce pes doğrusu. Ayrıca şehitlerimizin yeri ayrı kişisel dertlerimiz ayrı sapla samanı karıştırmayın ne yapmaya çalışıyorsunuz. Gelip buraya bunu yazma amacınız ne anlayamadım ama niyetinizin iyi olmadığı belli birde bunu şehitleri kullanarak yapıyorsunuz.
Allah şehitlerimize cennetinin en güzel yerini kısmet etsin
Gerçekten insanların kişisel sorunlarının içinde kullanmak nedir bende anlamıyorum

Simdi o biricik kiziyla yasiyor gayet mutlular.ablami defnedip geldik kardes olacak pislik ay yenge cok guzel olmus helva nasil yaptin dedi dusunun benim acimi.
Beni doguran kadin onlara tavir aldim diye benimle arasi iyi olmayanlarin sonunu gordun dedi.ne diyeyimki bi esim vardi oda sirtini dondu bana.bosaniyorum birde
benimle arası iyi olmayanın sonunu gördün demek nasıl bir ruh hastalığı 😳 birde sevgilisini almıştı elinden ablanın değil mi? Asıl enfes bir son bu yılanı bekliyor haberi yok...
Başın sağolsun arkadaşım 😕 umuyorum ki cok daha huzurlu bir yerdedir...
Rabbim senin hayatına da kolaylık verir inşallah

Babamda mide kanseri geçirdi
Kesinlikle katılıyorum kahırdan stresten üzüntüden oluyor
Babamınki tesadüfen erken evrede fark edildi
doktor demiş mi sen alkolik miydin veya çok mu stresli
Babam hayatında hiç içki içmemiş adamdır
Ama stresliydi çok hala da öyle
Stres tetikliyor evet .ben uzaklas dedim ama ablacigim yapamadi.babaniza gecmis olsun uzun omur dilerim.giden gidiyor kalanlar yaniyor bir omur

Siz güçlü bir kadınsınız kimseye ihtiyacınız yok dediğim gibi anneniz size demiş ya sonunu gördün benimle arası iyi olmayanların diye. İletişimi kesin ve diyin ki sizinle yaşayanların sonunu gördüm bu yüzden kendi akıl sağlığım için benden uzak durun artık ben yokum aramayın vs dıyıp numaranızı değiltirin. Eşinizle neden boşanıyorsunuz bilmiyorum ama nafakanızı alın çalışıyorsanız kendi ayaklarınızın üstünde durun kimseye eyvallahınız olmasın. İlerde bu acılarınızın Allahım mükafatını bersin ablanızda mutlu olmanızı isterdi eminim emin olun sizi izliyordur. Onun için yapın her şeyı
Esim bana ablamin kirki cikmadan cinsel baski yapmaya basladi.bu gidisle beni kaybedeceksin gibi tehditler sonra is begenmedi calismadi ben corap sattim pazara tezgah actim ama hasta oldugum birgun beni o halde birakip arkadasinin isini halletmeye gitti.su an evde tup yok ve o hala oyun oynuyor.digerleriyle gorusmuyorum hic bosanip yoluma bakacagim

benimle arası iyi olmayanın sonunu gördün demek nasıl bir ruh hastalığı 😳 birde sevgilisini almıştı elinden ablanın değil mi? Asıl enfes bir son bu yılanı bekliyor haberi yok...
Başın sağolsun arkadaşım 😕 umuyorum ki cok daha huzurlu bir yerdedir...
Rabbim senin hayatına da kolaylık verir inşallah
Cok tesekkur ederim.evet ablamin sevdigi adami aldi bi kac sene gorustuler.
Ablam ayni evde yasamak durumunda kaldi o kadinla.cok aci vericiydi.
Umarim ablama yaptiklarinin bedelini oder

Sonuna kadar seni hakli gordum Allah razi olsun senden

Son düzenleme:
Bu kadar basit bir şey dediğiniz konu sağlık. kanser gibi kötü bir hastalık basit mi sizce pes doğrusu. Ayrıca şehitlerimizin yeri ayrı kişisel dertlerimiz ayrı sapla samanı karıştırmayın ne yapmaya çalışıyorsunuz. Gelip buraya bunu yazma amacınız ne anlayamadım ama niyetinizin iyi olmadığı belli birde bunu şehitleri kullanarak yapıyorsunuz.
Zaten Allahtan da konu sahibinin annesine şifa dilemiş🤦‍♀️Konu kendisi olunca çamaşır makinasında perdesini yıkadığında renk verdi diye "imdaaat,yardım edin" içerikli konu açan insanlar başkalarının ciğeri yanarken böyle telkin verir işte 🤷‍♀️

Esim bana ablamin kirki cikmadan cinsel baski yapmaya basladi.bu gidisle beni kaybedeceksin gibi tehditler sonra is begenmedi calismadi ben corap sattim pazara tezgah actim ama hasta oldugum birgun beni o halde birakip arkadasinin isini halletmeye gitti.su an evde tup yok ve o hala oyun oynuyor.digerleriyle gorusmuyorum hic bosanip yoluma bakacagim
Başınız sağolsun .. konunuzu okurken eşinizi takdir etmiştim ablanıza ilgi alakasından. Ama şimdi eşinizin böyle olmasına boşanma durumuna gelmenize çok üzüldüm . Allah yardımcınız olsun ..

Zaten Allahtan da konu sahibinin annesine şifa dilemiş🤦‍♀️Konu kendisi olunca çamaşır makinasında perdesini yıkadığında renk verdi diye "imdaaat,yardım edin" içerikli konu açan insanlar başkalarının ciğeri yanarken böyle telkin verir işte 🤷‍♀️
Oyle bir aci ki bu anlatilmaz aynen cigeri yaniyor insanin

Başınız sağolsun .. konunuzu okurken eşinizi takdir etmiştim ablanıza ilgi alakasından. Ama şimdi eşinizin böyle olmasına boşanma durumuna gelmenize çok üzüldüm . Allah yardımcınız olsun ..
Dostlar sagolsun.evet bende beklemiyordum zaman verir diye dusunmustum.sonucta buyuk bir kayipti ablam .ayda yilda bir gorustugum biri degildi.
Amacini bilemiyorum.ama hakettigimi dusunmuyorum

X