Mide kanseri ve annemin yaptigi

Ablam bu yasina kadar annemin onaylamadigi hicbiseyi yapmadi.zaten o yuzden bu halde.ben bu kadini gormek istemiyorum dedikce annem evini ayirmasina izin vermedi.icine ata ata bu hale kadar geldi.neresinden baksam yanlis birakip gitmesi ya esim banane ben gitmem deseydi bende gidemiyorum bebek var .ne olacakti o zaman

diger ablam olacak kisi onun yasini goremeyenler var dedi.
Bu nasıl acımasız bi söz yaaa inanamıyorum o ablanız olacak şahsa
yaa tanımdaığımız birinin hastalığını, vefatını duyduğumuzda bile vah vah ediyoruz, insan ablasına bu kadar duygusuz nasıl yaklaşır aklım hafsalım almıyor ya

zehir olsun ne diyeyim yaa, hem kızcağızı ezip üzüyorlar hem de utanmadan parasını yiyorlar

Zaten parasi icin ayri evi tutturmadi annem heray belli bir miktar yardim ediyordu 400 500 civari.en son hastaneye yatmadan bana ev tutun yoksa kendimi balkondan aticam burda olmek istemiyorum dedi.

gerçekten o zaman ne olacaktı
ki diyebilirdi de, yanlış anlamayın bu lafımı lütfen ama anneniz ablanız dururken eşiniz ablanıza daha yabancı eşiniz ben gidemem bakamam dese tamam üzülürsünüz kırılırsınız biz de burada hoş yorumlar yapmazdık eminim ama çok da kızamazdık bi anneniz ve ablanız kadar

Kesinlikle katiliyorum.ama diger yandan mecbur degildi yapmaya bunu once biz dusunmeliyiz esim en sonda kalmaliydi .ama herzamanki dedigi yapti ve gittiler burda kalanlara olan oldu.
Ustune birde onun oglunun benim cocuklarimdan daha fazla sevilmesini kiskandigimi ima etti zorla sevgi olmaz insanlar istedigine verir sevgiyi dedi tabiki hakli o zaman basin dara dusunce kapima sakin gelme dedim bende

ağzınıza sağlık çok güzel demişsiniz
şuraya yazıyorum ileride göreceksiniz o çok bayıldığı kıza anneniz yaşlandığında sanmıyorum ki baksın, anneniz kapınıza gelir o zaman bana bakın diye

Rabbim annene sifa versin canim rabbim baska sıkıntı vermesin ülkemiz kan ağlıyo bukadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın nolur 33 sehit 33 ailenin ocagina ateş düştü
Ne alaka? Gerçekten ne alaka? Gidin yasınızı tutun ne yapıyorsanız yapın burda acısı olan insanlara bi de kendi kendinize bi şeyler yüklemeye çalışmayın. Ay en vicdanlı sizsiniz bravo buralara kadar düşmüşsünüz kimsenin haberi yok bir sizin haberiniz var. Cahil cahil tavırlar.

Annenizin bayıldığı kızı da eminim içinizde en faydasız olanıdır. Bu işler hep böyledir zaten. Kendi kuyusunu kendisi kazıyor bu yaşta. Bazen yaşlı, düzgün düşünemiyor diyoruz ama işlerine geldiğinde cin gibi kesiliyorlar o kulağım duymuyor diyenler bile fısıltıyı işitiyor. Yapacak bir şey yok insanın zoruna gidiyor ama elden bir şey gelmiyor işte. Büyük geçmiş olsun umarım sağlıkla çıkarsınız bu sıkıntıların içinden, moralinizi düşük tutmayın hastanıza da moral olun ki her şey daha kolay atlatılsın, moral çok önemli kanser vakalarında.

Yeminim var bakmayacagim.simdi esim aradi kemoterapi hastalarina bakanlarda risk altindaymis demekki o yuzden kactilar

Bize bir faydasi olmadi hicbir zaman ne zamanki cocugu buyuttuk okuttuk dubleks evini aldik sonra bize karsi cephe aldi.birde diyorki annemin yenecek.meyvesi kalmadi tabii reddedersin annemin meyvesini sen yedin dedim cocuguna baktirdin evini aldin yillarca kira vermedin.birde aman ezilme diye hep biz ezildik kanepelerde uyuduk oglunla sana oda yaptik tv ye kadar aldik simdi isi bitti cok normal.kemoterapinin bakan kisiyede zarari oluyormus esimi uyarmis hemsireler cocuklardanda uzak durmasi gerekiyormus sanirim bu nedenle.kactilar.benim esime olsun bisey olursa yani.mantiga bakin

Pes ya pes anneniz ve ortanca ablanız nasıl bu kadar gaddar olabiliyorlar?
Vicdansızlar.

Cok tesekkur ederim.elimizden geleni yapicaz baska turlusu zaten uyutmaz bizi uzuntuden .ama ablam hic bisey yasayamadi ne cocuk ne es nede istedigi bir hayat simdi eger kurtulursam hepsini yapicam diyor
Şu an ezan okunuyor ve ben yürekten gözlerim dolarak ablanızın iyileşip dilediği ne varsa gerçekleştirmesini diliyorum.
Umarım iyileşir umarım.
Anneniz ve diğer ablanız da Rabbimin tokadını yer inşallah.
Allah sizden de eşinizden de razı olsun.

Pes ya pes anneniz ve ortanca ablanız nasıl bu kadar gaddar olabiliyorlar?
Vicdansızlar.
Onlara gore ablam suclu.kendini bu kadar yipratmasaydi diyorlar.yok sokaklarda gezmis yok benim cocuklarimin pesinde kosmus kosmadiki ben isi biraktim iki cocugumada kendim baktim ablam bize cok sik geliyordu evet sebebi evde cocuk oldugu icin sicak tutuyoruz evi isinmaya geliyorum sobayi yakmiyorlar donuyorum diyordu.bizde gel kal orda hasta olacaksin diyorduk esimle.tam artik ev tutayim dayanamiyorum bunlar beni oldurecek derken gercekten hasta oldu.ve annem ilk zamanlarda doktorada gondermedi gaz sancisidir gecer dedi o arada 1 ay aci cekti.yalvardik ama gelmedi.simdide senin yuzunden hasta oldu diyor benim ogluma herseyi yaptilar sende kiskandin o yizden sanada yapmak istedi diyor ama bana bisey yapmadi ben cocuklarimin ihtiyacini gideriyorum.bir sinemaya goturduyse 1 takim kiyafet aldiysa ki alma derdim hep sen karisma onlar benim nimetim derdi.bu kadar kotu olunurmu

Ah be canım ablan o kadar mülayim ki ve karşısındakiler o kadar çirkef ki hep ezmişler kadını.Lütfen kavga kıyamet de olsa ablanı yanınıza alın.
O evde kaldığı sürece hastalığı yenemez.

Cocuklar yaklasmayacak demisler ayni evde olmaz size bile zarari var bu ilacin demisler esime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…