Hastabakicida tutabilirz diye ima ettik aslinda ama o zamanda bakmak istemedigimizi dusunur diye korkuyoruz.incitmek istemiyoruz.hastane ile aramdaki mesafe 2 saat bi tanede buyuk kizim var nasil olur biliyorumki zaten cocuklar kesinlikle giremiyormus o bolume.Çok gecmis olsun ablaniza cok zor Rabbim sifa versin keske bebeginizi esinize emanet edip mahrem yerlerini siz silebilseniz çünkü bunun icin de cok üzüldüğünü yazmışsınız ve onun icin bu durum geecekten cok zordur hani eşiniz tabiki kardesi ama cok zordur yine de zaten anneden diger kardesten de hayir yokmus bir de hastaligi ya ne zor bir durum ablanızınki cok üzüldüm Rabbim yardim etsin
Ablam.onun can yoldasi olmus aslinda .ama kucuk olani daha cok sahiplenmis.hep ona arka cikti neden disladi bizi bilmiyorum.ablam hastalanmadan soyle demisti bazi kuslar zayif bebeklerini yuvadan asagi atiyormus iste biz o yuvadan atilan kuslariz canim demisti bunu hic unutmuyorumpeki sizi istememiş, ablanızla derdi neydi
ya ikinize de çok üzüldüm ben ya
ahhh be yaa, diyecek bişe bulamadımAblam.onun can yoldasi olmus aslinda .ama kucuk olani daha cok sahiplenmis.hep ona arka cikti neden disladi bizi bilmiyorum.ablam hastalanmadan soyle demisti bazi kuslar zayif bebeklerini yuvadan asagi atiyormus iste biz o yuvadan atilan kuslariz canim demisti bunu hic unutmuyorum
Rabbim annene sifa versin canim rabbim baska sıkıntı vermesin ülkemiz kan ağlıyo bukadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın nolur 33 sehit 33 ailenin ocagina ateş düştü
İçim acıdı yemin ederim. İnşallah tez zamanda şifa bulur ablan. Eşinden de Allah razı olsun.Esimle birlikte yapiyoruz herseyi ama gizli gizli agliyormus.esim bugun silmis heryerini abla aglama ben senin kardesinim yapicam tabi demis.ablam tesetturluydu.guguslerini bezle kapatip silmis esim temizlemis oda agladi anlatirken yazik degilmi
Aaa yok artık nasıl ya ablanızın sevgilisini mi aldı, çok kötü ne diyeceğimi bilemedimEvet 3 u birlikte yasiyorlardi.ablam evini ayirmayi yillardir istedi fakat ne evlenmesine nede ayri eve cikmasina annem izin vermedi.40 yasinda biriyle arkadaslik kurmustu tamam ablam mutlu olacak dedim onuda ortanca ablam elinden aldi ve ablama askim icin mucadele edecegim demis o gunden sonra ablamin yuzu gulmedi benim tek kardesim.var oda sensin der hep
Rabbim annene sifa versin canim rabbim baska sıkıntı vermesin ülkemiz kan ağlıyo bukadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın nolur 33 sehit 33 ailenin ocagina ateş düştü
Ne ablanız ne anneniz gerçekten cenazeye sokulacak insan değiller.Zaten o yizden cenazeme sokma dedi.uzuntuden bu hale geldi biz evimize alalim dedik onuda emekli maasi na goz dikmisiz gibi annem gondermedi ne olacak bilmiyorum.
Sehitlerimiz icin elbette cok uzgunum.ama yeri burasi degil cok haklisiniz
Basit bir şey mi! Hanımefendi siz bunu kaynanasını cekistirenlerin postlarının altına yazın. Ne alaka ayrıca! Kanser hem hastalar hem yakınları için nasıl büyük bir travma olduğunu umarım bir gün tecrübe etmezsiniz! Ederseniz de bosverin böyle basit şeyleri demez umarım size kimse!Rabbim annene sifa versin canim rabbim baska sıkıntı vermesin ülkemiz kan ağlıyo bukadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın nolur 33 sehit 33 ailenin ocagina ateş düştü
Bence seviyesizSenin gibi seviyesizin seviyesine inmiyecegim kudur
Ya kardeşim kanser basit şey mi?Rabbim annene sifa versin canim rabbim baska sıkıntı vermesin ülkemiz kan ağlıyo bukadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın nolur 33 sehit 33 ailenin ocagina ateş düştü
Çok geçmiş olsun. Benim annemde 3 yıldır 4. Evre karaciğer metastazlı kolon kanseri ile mücadele ediyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Anneniz anneliği bırakın insanlığa yakışır davranmıyor maalesef. Ama lütfen siz bunları ablanıza yansıtmayın. İnsanlara yük oluyorum diye düşünebilir. Kanser psikolojik olarak da bir savaş gerektiren bir hastalık. Madolyon psikoloji merkezleri var ücretsiz psikolojik destek sağlıyor. Yardım alabilirsiniz. Kemoterapi özel hastanelerde de ucretsiz. Devlet hastaneleri çok yıpratıcı oluyor. Bir de kanser hastalarına yapılan özel sağlık sigortasi var tavsiyem onu yaptırın. Bize söyleyen olmadı bunları. Süreciniz yeni başlıyor. Moralinizi bozmayin, umudunuzu kesmeyin. Tıp çok ilerledi kanser konusunda. Annem 1 defa yenmişti. Tekrar nuks etti bizde ama sizin ablaniz sonsuza kadar yenebilir. Bu mümkün yani. Bir de bebeğiniz varnis emziriyorsanız sizde giremezsiniz kemo alanına. Acil kalıcı şifa diliyorum.Herkese merhaba.ablam 50 yasinda ve 3 hafta once mide kanseri tanisi konuldu.ileri seviye ve karacigere metastas yapmis.
Bu surecte herseyi ile biri bebek iki cocugum olmasina ragmen esim ve ben ilgilendik.seve seve yapariz yapmayada devam ediyoruz.
Dun ilk kemoterapisi baslayacakti.annemin ortanca ablamin oglunun yemin toreni varmis oraya gidecegim diye tutturdu.
Gitmemesi gerektigini defalarca anlattim ama olmadi cocuklari onkoloji bolumune almiyorlarmis bende cocugumu birakip gidemedim.ve esim gitti ilk kemoterapisinde esim vardi kisacasi.cok uzuldum
Onlar yola cikmadan evlerine gittim ablam kotu durumda gitmesin ama sen git senin oglun dedim.daha 1 ay once ben yasliyim bacaklarim agriyor diye benim cocuklarim hastanelerde yatarken gelmedi simdi 10 saat yolu nasil gidecek dedim ama yurumeyecegini koltukta oturup gidecegini soyledi..bende ayrim yaptigini cok aci bir sekilde soyledim ablama fakat o bana dediki hasta olan ablam gitmesini soylemis belkide son istegini yerine getirmek istemistir.bunu duyunca ciktim evime geldim.
Ayrica gecen haftada bana ablamin yasini goremeyenler var yapacak bisey yok dedi.
Hasta olan ablam teshis konulmadan once eger bana bisey olursa sakin annemi ve kardesimi cenazeme sokma demisti bana.suan ise ablami benim hasta ettigimi zorla cocuklarimi sevdirmeye calistigimi ve onun cocugunu kiskandigimi soyluyor.
Ben ablami hasta etsem benim evime gelip burasi sicak o yuzden geliyorum evde sobayi yakmiyorlar donuyorum dermiydi.ve anneminde benim cocuklarima hastayim diyerek gelmeyip onun cocuguna 10saatlik yolu gitmesi buna tepki vermem kiskanclikmi bilmiyorum.icimi dokmek istedim rahatlarim.belki .ablam icin iyi dileklerinize simdiden tesekkurler
Ben onun icin demedim ailesine kusmesini dedim tabiki de degil bnim akrabamda da var kanser sonuna kadar konuyu okumadim zatenYa kardeşim kanser basit şey mi?
Ne bu burun akıntısı mı?
Kanser yahu...
Ben kansere demedim canim annesin gitmesine kndi evine donmesini sorun yapiyo diye yazdim konuyu sonuna kadar okumadim zaten konu sahibi lutfen kusura bakmayin amca ogullarim hepsi idlipde piskolojik olarak kotu durumdayim sizin konunun basini gorunce ailevi mesele dert etmeyin dedim ama sonuna kadar konuyu okumadimy yanlisim varsa affetBasit bir şey mi! Hanımefendi siz bunu kaynanasını cekistirenlerin postlarının altına yazın. Ne alaka ayrıca! Kanser hem hastalar hem yakınları için nasıl büyük bir travma olduğunu umarım bir gün tecrübe etmezsiniz! Ederseniz de bosverin böyle basit şeyleri demez umarım size kimse!
Kisa sure once yasadigim.bir olay sonucu zaten annemden beklentim yok.fakat ilk kemoterapisinde esim yerine annem olmaliydi diye dusundumYaşlı kadın torununun yemin törenine gitmek istemiş olabilir.
Anneniz zaten evlat ayirirdi di mi? Onun için tek çocuk ortanca çocuk demişsiniz... Eğer öyle bir insansa elli yılda değişmemiş daha da değişmez. Onu olduğu gibi görün-beklentinizi minimumda tutun. Yaparsa ne ala sevinirsiniz yapmazsa bir beklentiniz olmadigi için çok uzulmezsiniz...
Tesekkur ederim herseye hazirlikliyiz acikcasi bu olaylari yansitmiyoruz ama o farkinda ve hissediyor gibitüm bunları bir kenara bırakın metastaz yapmış mide kanseri üzerine yoğunlaşın belkide çok zamanınız olmayabılır olumsuz birşey soylemek ıstemıyorum ama esas konunuz bu olmalı... zorlu bir süreç sizi bekliyor Allah şifa versin...
Vicdaniniz oldugu icin soyleyemiyorsunuz bisey.ablam bunu haketmediahhh be yaa, diyecek bişe bulamadım