Mide kanseri ve annemin yaptigi

Ablamin evlenmesine annem izin vermedi en son biriyle arkadaslik kurdu onuda ortanca olan eli den aldi.annem bencil egoist cikarci biri artik bunu kabul ettim

Allah şifa versin ablanıza, umarım çabucak, en az sıkıntıyla atlatır.
Annenize şok oldum. Hep mi böyleydi, zamanla akli dengesinde gel-gitler mi oldu bilmiyorum ama Allah ona şifa versin. İnsan evladı için, onun yaşının yarısını görmeyenler var gibi bir lafı, akıl sağlığı yerindeyse diyemez bence.

Hasta olan ablam teshis konulmadan once eger bana bisey olursa sakin annemi ve kardesimi cenazeme sokma demisti bana.
Şu cümle yeterince açıklayıcı zaten siz ablanıza her türlü desteği verin of demeden inşallah şifasını bulur. Anne içinde herkes düzgün anne olamıyor malesef o farkında içindeki sevgisizligin size ona buna suç atarak bastırmaya çalışıyor duymayın muhatap olmayın

utaniyorum suan insan olmaktan
icim almiyor, konduramiyorum bir kardese kötülügü
Sadece en basiti beni hamile halimle ve buyuk kizimla hastanenin kapisi da birakip gitti.once aglayip sinir krizi gecirdigi.den emin oldu karsimda sigarasini tutturdu.gelip gecenler yuzune tukurdu kizim aglar ben aglar haldeyim.karnim.kocaman seker hastasiyim ve karnimdaki bebegin suyu bitmek uzere.bunu bana yasatma sebebi ise kizimi elinden tutup hizli yurumem onu geride birakmis olmam.bu en basit yaptigi.

Esimle birlikte yapiyoruz herseyi ama gizli gizli agliyormus.esim bugun silmis heryerini abla aglama ben senin kardesinim yapicam tabi demis.ablam tesetturluydu.guguslerini bezle kapatip silmis esim temizlemis oda agladi anlatirken yazik degilmi
Şu yazdığınız şey benim içimi çok dağladı ya .inşallah ablanız iyilesir ve insallah onlardan ayri bir eve çıkar. Birde ablanızın konuştuğu adamla ortanca kardeş mi sevgili oldu pes ona rağmen anne onu mu tutuyor Allah bildiği gibi yapsın inşallah

Evet beni zaten hic istememis kurtajdan ananem.cikarmis.buyuk ablami ve beni evin esegi digerinide prenses gibi gordu

hep böyle miydi anneniz çok şaşırdım yani bu bencillikten öte bişe

Ablam onlarla kalmasa yuzlerine bile bakmam.ama eger taburcu olup gelirse yine gidecegim.mecburen

Insallah kurtulur biz hep yanindayiz.evet ablamin sevgilisini aldi elinden birde askim icin mucadele edecegim demis.sonra yikildi ablam zaten

Amin sagolun.evet hic ona ya sitmadan yapiyoruz herseyi ama anneme ve abla demek istemiyotum onun kizi diyeyim cok kirginim keske hic olmasalardi
Buna takılırsanız enerjinizi ikiye bölmek zorunda kalırsınız. Takılmamaya çalışıp tüm enerjinizi ablanıza yönlendirin lütfen, moral motivasyona ihtiyacı var onun.

Evet beni zaten hic istememis kurtajdan ananem.cikarmis.buyuk ablami ve beni evin esegi digerinide prenses gibi gordu
Çok üzüldüm gerçekten. İki kızım var. İnsan evlat ayırımı nasıl yapabilir aklım almıyor. İlla doğurmaya da gerek yok, insan yavrusu olarak kabul ettiği her insanı, canlıyı sevip de bağrına basmaz mı ya? Ay yani anlamaya çalışırken kısa devre yapıyorum böyle konuları. Ne desek boş. Ablanıza şifa diliyorum tekrar.

Çok gecmis olsun ablaniza cok zor Rabbim sifa versin keske bebeginizi esinize emanet edip mahrem yerlerini siz silebilseniz çünkü bunun icin de cok üzüldüğünü yazmışsınız ve onun icin bu durum geecekten cok zordur hani eşiniz tabiki kardesi ama cok zordur yine de zaten anneden diger kardesten de hayir yokmus bir de hastaligi ya ne zor bir durum ablanızınki cok üzüldüm Rabbim yardim etsin

Buna takılırsanız enerjinizi ikiye bölmek zorunda kalırsınız. Takılmamaya çalışıp tüm enerjinizi ablanıza yönlendirin lütfen, moral motivasyona ihtiyacı var onun.
Cok haklisiniz kendimi tutamiyorum butun parcalar birlestiginde ablam ve bana cok haksizlik yapildi halada yapiliyor

Benimde iki kizim var ama bu sekilde asla ayiramam .ikiside benim.canim bu kadin bizi neden sevmedi belkide babama benziyoruz diye bilmiyorum

Ablamin evlenmesine annem izin vermedi en son biriyle arkadaslik kurdu onuda ortanca olan eli den aldi.annem bencil egoist cikarci biri artik bunu kabul ettim
Ablan boşuna kanser olmamış yani. Cidden üzüldüm. Allah acısını hafifletsin inşallah. Diğer ikisi de bunun hesabını Nasıl verecekler zaman gösterecek. Yazık ya

Sen kimsin ki senin yorumun bnim isime gelmesin hatsiz kendine bi gel istersen senin gini duyarsizlar yuzunden bu ülke bu halde seviyeb yerlerde bu arada gülüyorum msjlarina
Bizim gibi duyarsızlar derken sen duyarlı olacak ne yaptın mesela hımmm evet kk unde laf yetiştiriyosun milleti ayyy ne müthiş bi duyar bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…