- 5 Şubat 2019
- 297
- 419
- 34
Evet ortancayla sevgili oldu ve ablam bunlari tesadufen yakalamis oyle ogrendiAaaaa. Ortanca ablanızla mı görüşmeye başladı adam yani. Ablanıza çok üzüldüm. Allah şifa versin inşallah
Anneni diger kardesini birak ya. Ablan kanser olumcul bir surec ailecek anlayin. Kizkardesimi 4 ay once kanserden kaybettim ki. bir an tanindan ayrilmamistim uc aylik tedavisinde. Simdi keske gece bir iki saat bile uyumasaydim ellerine sarilip yanindan hic ayrilmasaydim diyorum. Ablan perisandir destek olacaginiza annem boyle kardes boyle demeyin. Neyse ya Allah kadinin yardimcisi olsun.Evet dedigim gibi elimizden geleni yapiyoruz zaten.suan esim basinda bekliyor cunku bebekleri almiyorlar onkoloji bolumune yoksa ben gidecektim.annemin diger kizinin yaptiklari normal gelmiyor hepsi bu
Alnindan opuyorum.benim dilim varip yazamadim belkide hic cikamicak hastaneden kemoterapiye cevap vermeyecek belki.Ablası grip olmamış yalnız. Sizin tabirinizle konu sahibinin evine de ateş düşmüş. İleri derecede metastaz yapmış kanser diyor. Okuduğunuzu anladınız mı?
Ayrıca gözünden akan yaşların yerlere değdiği smiley aşırı itici. Ben de bu tür aşırı üzücü durumlarda aptal aptal suratlarla duyguları ifade eden insanları aşırı samimiyetsiz buluyorum mesela. Zerre inanmıyorum üzüntülerine. İnsan acılı iken virgül koymaya üşeniyor, smiley hak getire.
Elimizden gelenin en iyisini yapiyoruz hep yani da esim.ben gidemiyorum bebek oldugu icin.cok zor hersey cok zorAllah ablaniza acil sifalar versin, boyle zamanlarda maddi manevi onun yaninda olmayanlara da akil ve vicdan versin.
Malesef nasil herkes anne (annelik yapamama) olamiyorsa, her anne de cocuklarina esit davranamiyor.
Siz ablanizin yaninda olun, destek olun. Kim ne yapiyorsa yapsin, siz uzerinize duseni yapin.
Alnindan opuyorum.benim dilim varip yazamadim belkide hic cikamicak hastaneden kemoterapiye cevap vermeyecek belki.
Kadının ablası kanser. Hey Allahım ya nereye ne yazacağınızı şaşırıyorsunuz.Rabbim annene sifa versin canim rabbim baska sıkıntı vermesin ülkemiz kan ağlıyo bukadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın nolur 33 sehit 33 ailenin ocagina ateş düştü
Benim ablam melek gibidir.pamuk gibidir.ortanca olanda tam tersi.ablam kimseye kotuluk yapmadi tanimadigi insanlara bile emekli.maasindan destek olurdu.ve en zor gununde yalniz birakildi.birde diyorlarki kendi git demis anneme git dese bile gidilirmi.yok belkide son istegi imis bunlari nasil.konusuyor ablam.icinbu konuya cok üzüldüm bugün
3 kiziz bizde kardesten ötesi yok.
derinden etkiledi beni
Zaten sehitlerimi yok saymadim ama dediginiz gibi hepsi ayri uzuntu sebebi.ates dustugu yeri yakar demisler yalniz kaldim konusmak istedim destek istedim sanki vatanimi sevmiyorumKötü düşünmeyin. Dua edin bol bol, Allah hayırlı kapılar açsın ablanıza. Şehit haberleri varken ablanıza neden üzüldüğünüzü söyleyenlere de kulak tıkayın. İnsan kalbi her acıya üzülecek kadar geniş. Kısıtlamaya lüzum yok. Ayrıca elbette kanından canından olan her şeyin ötesinde olur.
Amin cok tesekkur ederim iyiki varsinizKonu sahibi, ablanız için ve sizler için Rabbimden sağlık diliyorum. Geçmiş olsun. Allah sabır ve güç versin.
o ortancayi hic anlamadim zaten.Benim ablam melek gibidir.pamuk gibidir.ortanca olanda tam tersi.ablam kimseye kotuluk yapmadi tanimadigi insanlara bile emekli.maasindan destek olurdu.ve en zor gununde yalniz birakildi.birde diyorlarki kendi git demis anneme git dese bile gidilirmi.yok belkide son istegi imis bunlari nasil.konusuyor ablam.icin
ağzın bal yesin yaaa, gerçekten o kadar haklısın ki üzgünken burayı kullanmak bile zor geliyorken ifade kullanmak nerdeAblası grip olmamış yalnız. Sizin tabirinizle konu sahibinin evine de ateş düşmüş. İleri derecede metastaz yapmış kanser diyor. Okuduğunuzu anladınız mı?
Ayrıca gözünden akan yaşların yerlere değdiği smiley aşırı itici. Ben de bu tür aşırı üzücü durumlarda aptal aptal suratlarla duyguları ifade eden insanları aşırı samimiyetsiz buluyorum mesela. Zerre inanmıyorum üzüntülerine. İnsan acılı iken virgül koymaya üşeniyor, smiley hak getire.
Neler yaptigini uzun uzun yazmayi o kadar isterdimki .ama gucum yok .gercekten bu kadin bizi omur boyu somurdu ve annem buna izin verdi.o ortancayi hic anlamadim zaten.
nasil vicdansiz bir kardes
büyük ablanız için çok üzüldüm inanınNeler yaptigini uzun uzun yazmayi o kadar isterdimki .ama gucum yok .gercekten bu kadin bizi omur boyu somurdu ve annem buna izin verdi.
Cok tesekkur ederim.bazen dusunuyorum ya esim gitmeseydi ya onunla ilgilenmeseydi.ruyalarinda bile ablami sayikliyordu esim o kadar cok sever ablami.Canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Her ailede oluyor hadsiz insanlar inan yapacak hiçbir şey yok. Arkadaşların dediği gibi moral çok önemli. Senden ve eşinden de Allah razı olsun. Ablan size sahip olduğu için çok şanslı. Umarım bir an önce iyileşir, evini ayırır da kurtulur o insanlardan. Sabırlar diliyorum...
öz kardes yapar mi yaNeler yaptigini uzun uzun yazmayi o kadar isterdimki .ama gucum yok .gercekten bu kadin bizi omur boyu somurdu ve annem buna izin verdi.