Mide ekşimesi için ne yapıyorsunuz

Uyumadan önce 4-5 saat bir şey yemeyin. Mide asidini arttıracak şeylerden uzak durun. Elbet yendiğiniz bir şey ek olarak tetikliyordur (benim yağlı, salçalı yemekler, süt ürünleri ve aşırı su içmek tetikliyor). Geçer inşallah.
4 5 saat bir şey yememek mii imkansizz😂😂 iştahım aşırı açık tutamam o kadar kendimi😂

Ben tuzlu kraker yada şeker alıyorum
Şeker mi? Mide yanmasına, ekşimesine şekerin iyi geldiğini ilk defa duyuyorum. Ben şekerli bişeyler yediğim zaman mahvoluyorum. Midem yanıyo, boğazıma acı acı sular geliyo, cayır cayır yanıyo midem ve boğazım. Beni o anlık tek rahatlatan şey süt.. Kimisene de süt iyi gelmiyor.

Şeker mi? Mide yanmasına, ekşimesine şekerin iyi geldiğini ilk defa duyuyorum. Ben şekerli bişeyler yediğim zaman mahvoluyorum. Midem yanıyo, boğazıma acı acı sular geliyo, cayır cayır yanıyo midem ve boğazım. Beni o anlık tek rahatlatan şey süt.. Kimisene de süt iyi gelmiyor.
Doktor bana mide ekşimelerine zencefil çayı iyi gelir demişti günde 2 bardak .. ama ben hiç denemedim onu

Banada onlar iyi geliyo. Sütü de duydum ama hiç denemedim.

Beni şeker de süt te mahvediyo:KK43: cook minicik elma geciriyo yarim saar sonra tekrar başlıyo

Doktor bana mide ekşimelerine zencefil çayı iyi gelir demişti günde 2 bardak .. ama ben hiç denemedim onu
Zencefil coook acı bir çay. Adet sancima iyi geliyo diye içerdim eskiden zorla yarim bardak bitirirdim

X