Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Endeskopi çekildiniz mi yani gastrit mi var reflü mu var bunu bilmeslisiniz ona göre tedavi uygulamalisiniz, bilinenin aksine süt zaten iyi gelmez çoğu mide rahatsızlığına.. rennie tablet iyi geliyor genelde.. yada sabahlari aç karnına lansor kullanacaksınız belirlu bir süre. Bunları mide fıtığı ve reflüsu olan biri olarak yazıyorum eğer sürekli bu şikayetiniz varsa endoskopi cekilip tedavi olun bunun ilerisi ülserNe gaviskon ne elma artık ikisi de fayda etmiyor. Cayır cayır yanıyor midem süt hele hiç fayda etmiyor daha kötü yapıyor. 3 çay kaşığı süt te denedim. Baska bildiği olan varmı dayanamaz oldum
Ben tuzlu kraker yada şeker alıyorum
Endeskopi çekildiniz mi yani gastrit mi var reflü mu var bunu bilmeslisiniz ona göre tedavi uygulamalisiniz, bilinenin aksine süt zaten iyi gelmez çoğu mide rahatsızlığına.. rennie tablet iyi geliyor genelde.. yada sabahlari aç karnına lansor kullanacaksınız belirlu bir süre. Bunları mide fıtığı ve reflüsu olan biri olarak yazıyorum eğer sürekli bu şikayetiniz varsa endoskopi cekilip tedavi olun bunun ilerisi ülser
Allah yardım etsin canimm. Eczacim bana rennie tavsiye etmiyorum içinde alüminyum var gaviskona devam et dediAynı durum bendede var renne gaviscon dışında bir şey uygulayamazsin dedi doktor o yüzden idare etmeye devam ediyorum ama gerçek ten çok
TuzluŞeker midemi mahvediyo
Doktorum bana rennie tablet verdi. Zaten hamilelere bunu ve gaviscon şurubu veriyorlar genelde. Rennienin içerisinde alüminyum bulunmuyor. Eczacınızın yanlışı var.Ne gaviskon ne elma artık ikisi de fayda etmiyor. Cayır cayır yanıyor midem süt hele hiç fayda etmiyor daha kötü yapıyor. 3 çay kaşığı süt te denedim. Baska bildiği olan varmı dayanamaz oldum
Okuduğumdan anlamasam daa şu an evde 3 kutu gaviskon var yeni ilaç almamonun da fayda edeceğini sanmıyorumDoktorum bana rennie tablet verdi. Zaten hamilelere bunu ve gaviscon şurubu veriyorlar genelde. Rennienin içerisinde alüminyum bulunmuyor. Eczacınızın yanlışı var.
“Rennie, birer antiasit olan kalsiyum karbonat ve magnezyum karbonat içermektedir. antiasitlerin etkinliği gastrik asidin nötralizasyonuna dayanmaktadır. kalsiyum karbonat hızlı, uzun süreli ve güçlü bir nötralizasyon sağlar. bu etki, güçlü nötralizan etkiye sahip başka bir madde olan magnezyum karbonatın eklenmesiyle artmaktadır. dolayısıyla rennie hızlı nötralizasyon sağlar. aç karnına verilen iki tablet, 5 dakika içinde 1 ph ünitesinden fazla artış sağlamaktadır. rennie sodyum içermemesi nedeniyle, tuzsuz rejim uygulayanlar tarafından da uygulanabilir. rennie, alüminyum içermez ve bu sayede, alüminyum birikimine neden olmaz. içerdiği mentol sayesinde ağızda ferahlatıcı ve hoş bir tat bırakır.”
Yedigime aşırı dikkat etmem lazim olmamasi için ama o kadarini da yapamıyorum. Portakali bıraktım mesela ama kuru baklagili bırakamam ki. Hem cok seviyorum hem cok yararliRennie ve soğuk süt. Bir süre sonra yeniden başlıyor ama yapacak bir şey yok çekiyorum aylardır.
Amin canimAllah yardimcin olsun aylarca cekdim bi basladimi hicbsey etki etmiyodu bendede
Ne sut ne gaviscon bi ise yaramiyodu
Son haftalarda daha cok artiyo yemek yemiyodum korkudan midem yanar diye
Maden suyu iyi geliyor biraz
Yani işte çözümü yok çekeceğiz. Ben aylardır çekiyorum az kaldı dogurunca biter inşallahYedigime aşırı dikkat etmem lazim olmamasi için ama o kadarini da yapamıyorum. Portakali bıraktım mesela ama kuru baklagili bırakamam ki. Hem cok seviyorum hem cok yararli
InsallahYani işte çözümü yok çekeceğiz. Ben aylardır çekiyorum az kaldı dogurunca biter inşallah
Aynenn çay bile mahvediyo ılık olduğu halde. Süt beni kötü yapiyo dayogurdu denemedimBen yoğurt yiyorum canım ya da ayran biraz rahatlatıyor ben de 5 aylık hamileyim ve midem yanıyor çay içince bile yanıyo sanki orada yanardağ var.. midemde normalde rahatsızlığım yoktu