- 14 Mart 2015
- 94
- 91
- 38
- Konu Sahibi sucurtaliyumuk
-
bende pek bişey işe yaramıyor canım ya, ben çekiyorum ve aç geziyorum..Zofran medpamid e gore daha uzun sure kesiyormu mide bulantisini? Mesela ictiginde ne kadar sure mide bulantin kesiliyor?
Benimde oyle... O yuzden sordumbende pek bişey işe yaramıyor canım ya, ben çekiyorum ve aç geziyorum..
biraz işe yarıyorsa devam et sen bence..zaten o sandviçler olmasa açlıktan bayılcam heralde...Benimde oyle... O yuzden sordumac geziyom bende... Yemekten once bu ilactan aliyorum bi tane oda el kadar ekmekle salata yiyebiliyorsam mutlu oluyorum... Cok kisa sure idare ediyor...
Banada metpamid verdi.. O kesiyo biraz sonra geri basliyo... Benim 5. Haftadan beridir ayni... Bu ilac tumdenmi kesti bulantini...
Bende salata ve peynir...biraz işe yarıyorsa devam et sen bence..zaten o sandviçler olmasa açlıktan bayılcam heralde...
Yakin zamanda doktor randevum var... Bunu konusucam doktorumla... Ilk defa burda duydum bu olayi...metpamid cok zararlı içme sakın!
Amin ins... Yanma falan yaparsa az kuru nane atiyorum ben agzima.. Ama agri icin birsey bilmiyorum... Belki onuda gecirir bi dene istersen...Kızlar ben de hamilelikten önce gastrit vardı zaten. 3 gündür bulantılarım başladı tüm gün kesilmeden, mide ağrısı da yapıyor aynı zamanda. Akşam yemeği yediğim zaman hemen çıkarıyorum. Hiç birşey görmek istemiyorum :)) canım çok sıkılıyor bu durumdan ama yapacak birşey yok. Bir de sabah yataktan kalktığım gibi öğürme geliyor, üstüne giyinip işe gitmek çok zor geliyorrrrr , Allahım bir an önce geçsin, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi..
Yok canım metpamid kesmedi beni aynı sende olduğu gibi bir saat falan kesti yine başladı oda kusmayı kesti bulantı devam etti ama zofran tamamen kesti canımBanada metpamid verdi.. O kesiyo biraz sonra geri basliyo... Benim 5. Haftadan beridir ayni... Bu ilac tumdenmi kesti bulantini...
Yakinda randevum var.. Ben bu ilaci bi sorayim doktora... Tesekkurler onerin icinYok canım metpamid kesmedi beni aynı sende olduğu gibi bir saat falan kesti yine başladı oda kusmayı kesti bulantı devam etti ama zofran tamamen kesti canım
Evet sor canım geçmiş olsun şimdidenYakinda randevum var.. Ben bu ilaci bi sorayim doktora... Tesekkurler onerin icin
Simdiye bisuru yukselmeliydi... Sanirim yok arkadasimmArkadaşlar size bir şey sormak istiyorum benim bata 3 gün va mis bulantım ve yoğun bel ağrım vardı beta yaptırdım 2,38 çıktı geçen hafta 1,20 ydi. Sizce bu ay için ümit var mı hala??
Allah razi olsun...Evet sor canım geçmiş olsun şimdiden
Gunde 1 tane icersen bisey olmaz heralde... Su bi sure kana kana icemiceksin maleseföncelikle geçmiş olsun hepinize sağlıcakla kucağınıza alırız inş :) benim midem çok bulanıyordu ama artık çıkarmayada başladım özellikte işte çok kötü oluyorum çok zormuş su bile içemiyorum premesis verdi doktorum banada. Soda içebiliyorum ama zararı olmaz demi sormayı unuttum bugün ?
Cnm maden suyu iç yalnız zararı yok faydası var ama abartma bir şişe yeter günde biliyorum çok zor ama dayanın 16 yada 17 de bitiyoröncelikle geçmiş olsun hepinize sağlıcakla kucağınıza alırız inş :) benim midem çok bulanıyordu ama artık çıkarmayada başladım özellikte işte çok kötü oluyorum çok zormuş su bile içemiyorum premesis verdi doktorum banada. Soda içebiliyorum ama zararı olmaz demi sormayı unuttum bugün ?
Cnm geçmiş olsun neler midene iyi gelir tam yazcaktım ama sen bulmuşsun sakın bulgur yeme yağlı hiçbirşey yeme soğuk sütte reflüye iyi geliyor o acı suyu bastırıyor şimdiden hayırlı olsun bebişin cnmTüm yazılanları tek tek okuyamadim ama anladigim kadarıyla birbirine yakın haftalardayiz ve benzer sıkıntılar yaşıyoruz.
9 yasinda bir kizim var bugün itibariyle 11+0 da ikinci bebeğime hamileyim. İlk hamileligimde hamile degilmisim ben dedirtecek kadar sıkıntılı dönemlerim oldu bunda. Zaten var olan reflüm bulanti ve kusmalarla birlikte 5. Haftadan beri şov yaptı resmen. Sesi kısılmış ve boğazında sürekli bir şey var hissiyle dolanıp duruyorum.ama çok şükür ki iki gün canıma okuyorsa midem iki gün rahat bırakıyor. :)
Mümkün mertebe aç kalmamaya çalışıyorum. Haşlanmış patates yağsız Kaşarlı ve beyaz peynirli tost ve Şehriyeli tavuk çorbası resmen kurtarıcım. Ve tabi olmazsa olmazim ayva. Derdi veren rabbim dermansiz da koymuyor. Kusuyorum ya da çok iyi beslenemiyorum diye dert etmiyorum.zaten ilk üç ay bebek annenin depolarını somurmekle meşgul. Bize yarasin kuzuma demek düşüyor anca. 12 haftadan sonrası için de Allah Kerim diyoruz.rabbim hepimize sabırlar ve kolaylıklar versin.
Tekrara düşmek gibi olmazsa sizler kaçıncı haftalardasiniz ne durumdasiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?