Mide bulantısının altın çağını yaşıyorum...

Kızlar ben de hamilelikten önce gastrit vardı zaten. 3 gündür bulantılarım başladı tüm gün kesilmeden, mide ağrısı da yapıyor aynı zamanda. Akşam yemeği yediğim zaman hemen çıkarıyorum. Hiç birşey görmek istemiyorum :)) canım çok sıkılıyor bu durumdan ama yapacak birşey yok. Bir de sabah yataktan kalktığım gibi öğürme geliyor, üstüne giyinip işe gitmek çok zor geliyorrrrr , Allahım bir an önce geçsin, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi..

Amin ins... Yanma falan yaparsa az kuru nane atiyorum ben agzima.. Ama agri icin birsey bilmiyorum... Belki onuda gecirir bi dene istersen...

Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum benim bata 3 gün va mis bulantım ve yoğun bel ağrım vardı beta yaptırdım 2,38 çıktı geçen hafta 1,20 ydi. Sizce bu ay için ümit var mı hala??

Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum benim bata 3 gün va mis bulantım ve yoğun bel ağrım vardı beta yaptırdım 2,38 çıktı geçen hafta 1,20 ydi. Sizce bu ay için ümit var mı hala??
Simdiye bisuru yukselmeliydi... Sanirim yok arkadasimm zaten kagitta yanlis hatirlamiyorsam 5ustu yaziyordu... Benim 2 gunde deger 2ye katliyodu...

öncelikle geçmiş olsun hepinize sağlıcakla kucağınıza alırız inş :) benim midem çok bulanıyordu ama artık çıkarmayada başladım özellikte işte çok kötü oluyorum çok zormuş su bile içemiyorum premesis verdi doktorum banada. Soda içebiliyorum ama zararı olmaz demi sormayı unuttum bugün ?

Gunde 1 tane icersen bisey olmaz heralde... Su bi sure kana kana icemiceksin malesef

Cnm maden suyu iç yalnız zararı yok faydası var ama abartma bir şişe yeter günde biliyorum çok zor ama dayanın 16 yada 17 de bitiyor

Tüm yazılanları tek tek okuyamadim ama anladigim kadarıyla birbirine yakın haftalardayiz ve benzer sıkıntılar yaşıyoruz.
9 yasinda bir kizim var bugün itibariyle 11+0 da ikinci bebeğime hamileyim. İlk hamileligimde hamile degilmisim ben dedirtecek kadar sıkıntılı dönemlerim oldu bunda. Zaten var olan reflüm bulanti ve kusmalarla birlikte 5. Haftadan beri şov yaptı resmen. Sesi kısılmış ve boğazında sürekli bir şey var hissiyle dolanıp duruyorum.ama çok şükür ki iki gün canıma okuyorsa midem iki gün rahat bırakıyor. :)
Mümkün mertebe aç kalmamaya çalışıyorum. Haşlanmış patates yağsız Kaşarlı ve beyaz peynirli tost ve Şehriyeli tavuk çorbası resmen kurtarıcım. Ve tabi olmazsa olmazim ayva. Derdi veren rabbim dermansiz da koymuyor. Kusuyorum ya da çok iyi beslenemiyorum diye dert etmiyorum.zaten ilk üç ay bebek annenin depolarını somurmekle meşgul. Bize yarasin kuzuma demek düşüyor anca. 12 haftadan sonrası için de Allah Kerim diyoruz.rabbim hepimize sabırlar ve kolaylıklar versin.
Tekrara düşmek gibi olmazsa sizler kaçıncı haftalardasiniz ne durumdasiniz?

Cnm geçmiş olsun neler midene iyi gelir tam yazcaktım ama sen bulmuşsun sakın bulgur yeme yağlı hiçbirşey yeme soğuk sütte reflüye iyi geliyor o acı suyu bastırıyor şimdiden hayırlı olsun bebişin cnm

Teşekkür ederim. Hepimiz için kolaylıkla ve sağlıkla geçer insallah.insan deneme yanılma yoluyla öğreniyor işte bi şekilde. Benim durumumda olanlara bir tavsiyem de mümkün mertebe dışarda yemekten kaçınmalari. Ev usulü yemekler bile olsa yediğiniz, gerek yağdan gerek pişirme şeklinden yine de rahatsız ediyor insani.ekmek arası peynir bile onlardan daha evla. Ve bir de beyaz unlu ürünlerden uzak durun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…