- 9 Ekim 2015
- 295
- 501
- 53
- Konu Sahibi sucurtaliyumuk
Ben 9+2 Haftadayım suanda... Bende senin gibi biseyler buldum çok şükür... Bende senin aksine cok sevdigim corbalarin hicbirini icemiyorum... Yedigimin yanina kisir ekledim... Buyuk rahatlikla kisir yiyorum... Nerdeyse 1 ay surekli peynir ekmek baska hicbisey yiyemedim... gene sukur halime bu hafta patates haslamasi cok mutlu olarak patates salatasi kisir falan yedim bol bol... Cok rahatladim... Yemek yemis oldumTüm yazılanları tek tek okuyamadim ama anladigim kadarıyla birbirine yakın haftalardayiz ve benzer sıkıntılar yaşıyoruz.
9 yasinda bir kizim var bugün itibariyle 11+0 da ikinci bebeğime hamileyim. İlk hamileligimde hamile degilmisim ben dedirtecek kadar sıkıntılı dönemlerim oldu bunda. Zaten var olan reflüm bulanti ve kusmalarla birlikte 5. Haftadan beri şov yaptı resmen. Sesi kısılmış ve boğazında sürekli bir şey var hissiyle dolanıp duruyorum.ama çok şükür ki iki gün canıma okuyorsa midem iki gün rahat bırakıyor. :)
Mümkün mertebe aç kalmamaya çalışıyorum. Haşlanmış patates yağsız Kaşarlı ve beyaz peynirli tost ve Şehriyeli tavuk çorbası resmen kurtarıcım. Ve tabi olmazsa olmazim ayva. Derdi veren rabbim dermansiz da koymuyor. Kusuyorum ya da çok iyi beslenemiyorum diye dert etmiyorum.zaten ilk üç ay bebek annenin depolarını somurmekle meşgul. Bize yarasin kuzuma demek düşüyor anca. 12 haftadan sonrası için de Allah Kerim diyoruz.rabbim hepimize sabırlar ve kolaylıklar versin.
Tekrara düşmek gibi olmazsa sizler kaçıncı haftalardasiniz ne durumdasiniz?