• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulantısının altın çağını yaşıyorum...

Canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Ben çizi bisküvi varya sabahları ondan yiyordum. Gündüz yoğurt salata ya da cacık. Doktorum da söyledi muz leblebi çok iyi gelir dedi. Meyve de çok iyi geliyor mesela bana kavun iyi geliyor. Dene bunları istersen. Allah yardımcımız olsun.

Kizlar banada biseyler soyleyin nolur hicbisey fayda etmiyor

inan geçecek önce bunu bil ve içini rahat tut. ben 4 ay çektim ve inan öldüm bittim, hiç bitmeyecek gibiydi. ben zaten hiç bir şey yemiyordum sadece canım isterse oda midemi dolu tutsun diye tek yediğim şeyler, çubuk kreker, çizi, makarna,beyaz pilav, haşlanmış patates, erik, ekşi elma ve çorba. inan ekmekten bile tiksinmiştim. sonra zamanda bulantın her günse haftada bire sonra 10 günde bire sonra ayda bire sonra bir bakmışsın eski iştahında yerine gelmiş hapur hupur saldırıyorsun. bol bol dinlen ve dua et. maalesef yaşayacağız atlatacağız başka çaremiz yok. doktorum bana ilaç vermişti drememin hap geceden içip yatıyordum. çalıştığım için gün içinde çok uyku yaptığı için yatarken içtim hep, doktorunla bir konuş istersen.

Back