Mide bulantısının altın çağını yaşıyorum...

Walla ne diyelim arkadaşım bunada şükür... Onuda yiyemesen,yiyemesek heralde insanlıktan çıkıcaz...

İnsanlıktan çıkmış gibi hissediyorum zaten Şaka bi yana sabredip geçmesini beklicez sanırım başka yolu yok
Aynen öyle... Dua edicez sabredicez... Zahmet olmadan rahmet olmuyor.... Canım bişeyler çeksin diye yemek programları izliyorum yemek sitelerinde falan geziyorum... Banamisin demiyor

bulantı çekenlere allah yardımcı olsun.. yazdıklarınızı okuyunca kendimi çok şanslı hissettim .. 13 haftalık hamileyim. bir kere bile midem bulanmadı .. umarım en kısa zamanda gecer bulantılarınız. bir şey yiyemiyorum diye de üzülmeyin zaten ilk 3 ay bebek sadece annenin depolarından besleniyor. o her türlü gıdasını alacaktır. rabbim her şeyi kararlaştırmış .. doktorum ilk zamanlar için kendini bir şey yemek için asla zorlama 3 aydan sonra yemen gerekn dönemde tiksinip yiyemezsen bizim için daha kötü olur demişti.. hepinize acil şifalar sağlıklı gebelikler diliyorum ..

merhaba canım şuan bende aynı durumdayım.. 2. hamileliğim 1 de bukadar bulantım olmuyodu..sabah başlıyo aslıdna başlıyo dememe gerek yok.. gece bile uyandığımmda o bulantıyı hissediyorum.. sadece uykuda hissetmiorum.. ama ben de çoğu yemeği yiyebiliyorum ve kusma yok çok şükür.. çok aç kalmamaya çalışıyorum.. naneli sakız ve naneli şeker bana iyi geliyo ama anlık şeyler bunalr canım Allah yardımcımız olsun.. çok tatsız etrafıma karşı ilgisiz ve zaman zaman mutsuzum.. Bin şükür hamilelik mutsuz olacak bir şey değil ama ağzının tadı yerinde olmayınca insan işte..

Walla çok şanslısın arkadaşım... Banada aynı seyi söylemişti doktorum... Yazik kimileri 9 ay çekiyormuş bu sıkıntıyı allah korusun.... Umarım sende rahatlıkla anlatırsın hamileliğini...

Yemek yiyebiliyorsan hiç kendini mutsuz etme agzıma yemek girmiyo... Onu geç esimede yedirmicem nerdeyse kokuyo diye yazık adamda bise yiyemiyo benim yüzümden... Ben bu durumu genelde gırgıra vuruyorum... Yoksa bende heralde hep şikayetçi hep mutsuz olurum... Iyi yanlarına bak... Umarım herşey hepimiz için çok iyi olur

benim de bulantılarım çoktu, biraz biraz hafifledi. yemek yiyebiliyorum. (sadece tost) ama canım acayip şekilde sucuklu yumurta istiyor. doktor işlenmiş ürün yeme dedi. nefsimi körelttim geçenlerde ama yine de canım hala istiyor. eskiden bu kadar düşkünlüğüm yoktu sucuklu yumurtaya. şimde yasak diye daha çok canım çekiyor galiba.

canın istiyorsa sucuk yanmayacak şekilde pişirip yiyebilirsin canım ama abartmadan :))

Cnm ben su içsem çıkartıyodum o derece kötüydüm 8.hafta bi başladı 17.hafta bitti ne yaptıysam olmadı doktorum zofran 8mg verdi sadece o kesti benim bulantımı

Cnm ben su içsem çıkartıyodum o derece kötüydüm 8.hafta bi başladı 17.hafta bitti ne yaptıysam olmadı doktorum zofran 8mg verdi sadece o kesti benim bulantımı
Banada metpamid verdi.. O kesiyo biraz sonra geri basliyo... Benim 5. Haftadan beridir ayni... Bu ilac tumdenmi kesti bulantini...

kategorisi b yani hayvanda yapılan testlerde fetüste bi sıkıntı görülmemiş ama insanda test yapılamamış, genelde gebelere önerilmez, eğer bulantın çoksa zofran daha iyi bi tercih, gerçi o da b ama daha güvenli olduğu söylenir..şu an bende onu kullanıyorum...

Zofran medpamid e gore daha uzun sure kesiyormu mide bulantisini? Mesela ictiginde ne kadar sure mide bulantin kesiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…