- 9 Ekim 2015
- 295
- 501
- 53
- Konu Sahibi sucurtaliyumuk
-
Walla ne diyelim arkadaşım bunada şükür... Onuda yiyemesen,yiyemesek heralde insanlıktan çıkıcaz...maalesef bende onlar bile yok sadece bazen akşam küçük bi sandviç yiyorum o, bi de susuzluğa çare limonata buldum ekşi ve soğuk olduğu için bi nebze duruyo midemde..uykuda bulantı bende de var gece 3 te 4 te kustuğumu biliyorum
Walla ne diyelim arkadaşım bunada şükür... Onuda yiyemesen,yiyemesek heralde insanlıktan çıkıcaz...
Aynen öyle... Dua edicez sabredicez... Zahmet olmadan rahmet olmuyor.... Canım bişeyler çeksin diye yemek programları izliyorumİnsanlıktan çıkmış gibi hissediyorum zatenŞaka bi yana sabredip geçmesini beklicez sanırım başka yolu yok
Aynen öyle... Dua edicez sabredicez... Zahmet olmadan rahmet olmuyor.... Canım bişeyler çeksin diye yemek programları izliyorumyemek sitelerinde falan geziyorum... Banamisin demiyor
Bizi aclik paklarahahhaabende instagram dan yemek fotolarına bakıyorum ama yoook
Allah razı olsun canım cümlemize hayırlı olsun inş.... Ya tamda durumumu anlatiyon bende serum yiyorum... Anca o zaman bi nebze duruyo oda 3-5 saat sonra geri ayni mide bulantisina donuyorum... Gece uykumdan kalkiyorum... Uykumun hic kalitesi yok... Kac kere uyandigimi hic bilmiyorum... Yemek yemeyi acayip özledim.... Inş. Senin gitgide azalır mide bulantında rahatlarsın... Bana daha var...[/QUOTE
İnşallah Canm bebeğimizi alınca unutucAz Allah yardımcımız olsun :)
A
Walla çok şanslısın arkadaşım... Banada aynı seyi söylemişti doktorum... Yazik kimileri 9 ay çekiyormuş bu sıkıntıyı allah korusun.... Umarım sende rahatlıkla anlatırsın hamileliğini...bulantı çekenlere allah yardımcı olsun.. yazdıklarınızı okuyunca kendimi çok şanslı hissettim .. 13 haftalık hamileyim. bir kere bile midem bulanmadı .. umarım en kısa zamanda gecer bulantılarınız. bir şey yiyemiyorum diye de üzülmeyin zaten ilk 3 ay bebek sadece annenin depolarından besleniyor. o her türlü gıdasını alacaktır. rabbim her şeyi kararlaştırmış .. doktorum ilk zamanlar için kendini bir şey yemek için asla zorlama 3 aydan sonra yemen gerekn dönemde tiksinip yiyemezsen bizim için daha kötü olur demişti.. hepinize acil şifalar sağlıklı gebelikler diliyorum ..
Yemek yiyebiliyorsan hiç kendini mutsuz etmemerhaba canım şuan bende aynı durumdayım.. 2. hamileliğim 1 de bukadar bulantım olmuyodu..sabah başlıyo aslıdna başlıyo dememe gerek yok.. gece bile uyandığımmda o bulantıyı hissediyorum.. sadece uykuda hissetmiorum.. ama ben de çoğu yemeği yiyebiliyorum ve kusma yok çok şükür.. çok aç kalmamaya çalışıyorum.. naneli sakız ve naneli şeker bana iyi geliyo ama anlık şeyler bunalr canım Allah yardımcımız olsun.. çok tatsız etrafıma karşı ilgisiz ve zaman zaman mutsuzum.. Bin şükür hamilelik mutsuz olacak bir şey değil ama ağzının tadı yerinde olmayınca insan işte..
canın istiyorsa sucuk yanmayacak şekilde pişirip yiyebilirsin canım ama abartmadan :))benim de bulantılarım çoktu, biraz biraz hafifledi. yemek yiyebiliyorum. (sadece tost) ama canım acayip şekilde sucuklu yumurta istiyor. doktor işlenmiş ürün yeme dedi. nefsimi körelttim geçenlerde ama yine de canım hala istiyor. eskiden bu kadar düşkünlüğüm yoktu sucuklu yumurtaya. şimde yasak diye daha çok canım çekiyor galiba.
Cnm ben su içsem çıkartıyodum o derece kötüydüm 8.hafta bi başladı 17.hafta bitti ne yaptıysam olmadı doktorum zofran 8mg verdi sadece o kesti benim bulantımıKızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere deli dehşet bir mide bulantısı yaşıyorum... Doktor ilac verdi ama işe yaramıyor... 6. Haftanın içindeyim... Sabah hiç birşey yiyemiyorum... Kalkar kalkmaz çubuk kraker yiyorum baska bişey yiyemiyorum... Aksam bile aynı durundayım.. Eğer yiyeceğim şeyi aşermediysem yine yiyemiyorum... Nerdeyse zorlamasam kendini hiçbirşey yemeyeceğim... Tecrübeli arkadaşlar en azından sabah başka neler yapabilirim azaltmak için yada neler yiyebilirim sabah kahvaltısına...?
Banada metpamid verdi.. O kesiyo biraz sonra geri basliyo... Benim 5. Haftadan beridir ayni... Bu ilac tumdenmi kesti bulantini...Cnm ben su içsem çıkartıyodum o derece kötüydüm 8.hafta bi başladı 17.hafta bitti ne yaptıysam olmadı doktorum zofran 8mg verdi sadece o kesti benim bulantımı
Tatlım metpamid kullanma, gebelikte çok uygun değil, sana veren kim uzman dr mu?Banada metpamid verdi.. O kesiyo biraz sonra geri basliyo... Benim 5. Haftadan beridir ayni... Bu ilac tumdenmi kesti bulantini...
Aaaa nedenki?Tatlım metpamid kullanma, gebelikte çok uygun değil, sana veren kim uzman dr mu?
Veren doktor op. Dr.Tatlım metpamid kullanma, gebelikte çok uygun değil, sana veren kim uzman dr mu?
kategorisi b yani hayvanda yapılan testlerde fetüste bi sıkıntı görülmemiş ama insanda test yapılamamış, genelde gebelere önerilmez, eğer bulantın çoksa zofran daha iyi bi tercih, gerçi o da b ama daha güvenli olduğu söylenir..şu an bende onu kullanıyorum...Aaaa nedenki?
aman aman alma diyemem ama genelde gebelerde çok tercih edilmiyo, o uzmansa daha iyi bilir ben kadın doğumcu değilim sonuçta..Veren doktor op. Dr.
Zofran medpamid e gore daha uzun sure kesiyormu mide bulantisini? Mesela ictiginde ne kadar sure mide bulantin kesiliyor?aman aman alma diyemem ama genelde gebelerde çok tercih edilmiyo, o uzmansa daha iyi bilir ben kadın doğumcu değilim sonuçta..
edit:şimdi biraz baktım da sanırım doktruna göre değişiyor, kimisi zofran tercih ediyor kimisi metpamid..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?