- Konu Sahibi frutadelapasion
İstanbul’da araştırdım diyetisyen destekli özellikle ve hastahane ortamında 4-5 bin lira
Bence diyetisyen desteği çok önemli
Bence diyetisyen desteği çok önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah istediğin kiloyu çabucak verirsin canım. Önceden olsa belki ben de gereksiz görürdüm çünkü hem vermem gereken kilo azdı hem de diyet yapmam bu kadar zor değildi. Önceden ağzima şerbetli tatlı sürmezdim hamileliğim sırasında bi şeyler oldu bana sürekli canım tatlı çekmeye başladı. Benim tatlı düşkünü fırsatçı kocam da sağolsun her akşam elinde başka bir tatlıyla geldi eve O tatlılar almam gerekenden fazla bi 10 kilo olarak kaldı bende tabi. Sen hamilesin ye canın çeker, sen emziriyosun ye süt olur diyenler, yeter artık iyice kilo aldın demeye başladıklarında ben kendimi durduramaz hale gelmiştim zaten. Şimdi diyet yap demeleri kolay tabi tıpkı sigara içmeyen birinin içene ben olsam hemen bırakırım demesi gibi. Yaşamayan bilemez. Hiç boşa para verdim diye düşünme sağlığına yatırımdır bu benim gözümde. Mide balonu ya da mide botoksu ikisinden birini yaptıracağım profesyonel yardım şart. Umarım botoks işe yarar sizlerde de gönül rahatlığıyla yaptırırım ben de. Doktoruma güvenim tam ama sizlerden güzel haberler duymak da büyük motivasyon olacak benim için. Haberdar etmeyi unutmayın
dün bi arkadaşımı ziyaret ettim 27 kilo vermiş nasıl verdin diye sordum 6 ay önce mide botoksu yaptırdım dedi ve bende 90 kiloyum bi çok şey denedim olamadı ve bende araştırmaya başladım eşim biraz tehlikeli yok mok desede araştırıyorum, o arkadaşım 15 bin e yaptırmış
Canım ben araştırırken 2000 ile 10000 arası bi sürü farklı fiyatta yaptıranlar duydum. Doktora sordum neden böyle diye. Kullandıkları ilaca ve özellikle dozaja göre değişiyormuş fiyatlar. Bazı yerlerde çok düşük doz enjekte ediyorlarmış haliyle etki etmiyormuş o da. Isin maliyet kısmı ilaç olduğundan fiyat farkının ondan olması gayet mantıklı geldi bana. Bi de midenin 2 mi 3 mü bölgesine yapıyorlarmış tam hatırlamıyorum da etkisi o zaman daha çok oluyomuş. Tek bölgeye yapanlar varmış bi de işte o zamanda tam etkili olmuyomuş. Yani hayal kırıklığı yaşamamak için araştırmak gerekiyor.15 bin mi ndn òyle acaba? Ben izmirde 3500 fiyat aldim.kararsizim
Canım arkadaşın bence tüp mide ya da balon yaptırmış olmasın botox o kadar maliyetli değil.. Botoks daha çok 10-15 kilo vermek isteyenler için uygun demişti benim doktor arkadaşının başlangıç kilosuna bakılırsa ve de verdiği kiloya o başka bişey yaptırmış olabilir
İzmirde nerden aldınız acaba 3500 fiyat söyleyebilirmisiniz.15 bin mi ndn òyle acaba? Ben izmirde 3500 fiyat aldim.kararsizim
Merhaba Arkadaşlar ,
ben geçen hafta salı günü yaptırdım. yaklaşık 10 kilo fazlam var 62 kiloyum. aşırı iştah sorunum vardı. Daha dün ve bugün
biraz daha iştah azalmış hissediyorum. Olur olmaz etkisi olmadı. Ancak 2 gündür kendimi tutabiliyorum. Umarım botokstandır. Yoksa verdiğim paraya kahrolucam gelişmeleri yazarım tekrardan
TeşekkürlerArkadaşlar sizler için iyice detaylı bilgi edindim. Botoks ilacının dozajı hastanın kilosuna göre ayarlaniyormus ve 400 ile 500 arasında uygulanıyormuş. Ama işe yaraması için ilaç dozu 400 altında olmamalı. Isin en önemli maliyet boyutu ilaç olduğundan fiyat düşüyorsa muhtemelen dozaj da düşüyordur. Ikinci husus da midenin hem girişine hem çıkışına uygulanmasıymış. Yalnızca girişe uygulandığında aynı şekilde etkili olmuyormuş. Son olarak işlemi uygulayan kişinin kasa inip ilacı kas içine enjekte edebilmesiymis yüzeysel yapılan enjeksiyon da işe yaramıyormuş. Yani özetle uygulanacak ilaç dozunu ve yaptiracaginiz doktorun kaç işlem uyguladığını ve ne oranda başarı sağladığını öğrenmek gerek demek ki. Ayrıca diyetisyen desteği de önemli işlem sonrasında hastayı takip etmesi gerekli.
çok teşekkürlerArkadaşlar sizler için iyice detaylı bilgi edindim. Botoks ilacının dozajı hastanın kilosuna göre ayarlaniyormus ve 400 ile 500 arasında uygulanıyormuş. Ama işe yaraması için ilaç dozu 400 altında olmamalı. Isin en önemli maliyet boyutu ilaç olduğundan fiyat düşüyorsa muhtemelen dozaj da düşüyordur. Ikinci husus da midenin hem girişine hem çıkışına uygulanmasıymış. Yalnızca girişe uygulandığında aynı şekilde etkili olmuyormuş. Son olarak işlemi uygulayan kişinin kasa inip ilacı kas içine enjekte edebilmesiymis yüzeysel yapılan enjeksiyon da işe yaramıyormuş. Yani özetle uygulanacak ilaç dozunu ve yaptiracaginiz doktorun kaç işlem uyguladığını ve ne oranda başarı sağladığını öğrenmek gerek demek ki. Ayrıca diyetisyen desteği de önemli işlem sonrasında hastayı takip etmesi gerekli.
şimdiden hayırlı olsun size de. verelim kiloları güzel ve sağlıklı bir şekilde ve en önemlisi koruyalım, almayalım artık .
Merhaba mide botoksunu ben de yaptırmak istiyorum. Doğumdan sonra oluştu kilolarım. 4. çocuk. Tabi ben de herkes gibi çok araştırdım. Forumlara da baktım, haberleri takip ettim videoları izledim. Ancak şimdiye kadar yaptıran varsa nerede yaptı? Sonuçları nasıl? https://www.haberonu.com/mide-botoksu-yapan-hastaneler burada mide botoksu yapan hastane ve en iyi doktor sıralaması var. Bu doktorlardan herhangi birisinden olumlu sonuç alan var mı? Allah rızası için paylaşsın. Çünkü 4-5 bin lira para işlemler heba olmasın kazancımız.Herkese merhaba,
ben uzun sürelerdir kilo vermeye çalışıyorum ancak çokça açık olan iştahım ve yeme bozukluğum sebebiyle bir türlü kilo veremiyorum. şu an tam 80 kiloyum. Diyetisyenimin tavsiyesi ve uzunca araştırmalarım neticesinde mide botoksu yaptırmaya karar verdim. mide botoksu ile araştırmalarım sonucunda aşağıdaki bilgilere ulaştım. Çarşamba günü yaptırıyorum. Oldukça heyecanlıyım. Sizlerle deneyimlerimi paylaşıyor olacağım. :)
- cerrahi bir müdehale değil. endoskopi ile girilerek mideye iğneler yapılıyor ve işlem 20 dakika sürüyor.
- işlem sırasında anestezi uygulanıyor.
- ertesi gün normal hayatınıza dönebiliyorsunuz.
- işlem sırasında iştah bezleri ve midenin belli kaslarında felç meydana geliyor. Bu sayede iştahınız kapandığı gibi, Mide normalde 4 saatte sindirdiği besinleri 10-12 saatte sindirerek uzun süreli tokluk hissi oluşuyor.
- şimdiye kadar herhangi bir yan etkisi görülmemiş.
- işlem obez hastalara uygulanmıyor. yani obezite cerrahisine bir alternatif değil.
- etkisi 6 ay gibi bir sürede kayboluyor.
- ücretler 4000-6000 aralığında
benden haberler bekleyin. :)
sevgilerimle..
Tramisu ben de ankaradayım doktorunu ve ödediğin miktarı söyleyebilir misin bir de ne durumdasın kilo verme açısındanbende ankara da yaptırdım dün ..pek birşey anlamadım henüz doktorum beş gün sonra tam anlamıyla hissedersin dedi..bekliyorum bakalım..
Arkadaşım çok haklısın. İşin ucunda 5 bin tl var kolay kazanmıyoruz parayı insan heba olsun istemez. Ben de yaptıracağım Ankara’dayım iyi bir doktor bulmama rağmen içim içimi yiyorMerhaba mide botoksunu ben de yaptırmak istiyorum. Doğumdan sonra oluştu kilolarım. 4. çocuk. Tabi ben de herkes gibi çok araştırdım. Forumlara da baktım, haberleri takip ettim videoları izledim. Ancak şimdiye kadar yaptıran varsa nerede yaptı? Sonuçları nasıl? https://www.haberonu.com/mide-botoksu-yapan-hastaneler burada mide botoksu yapan hastane ve en iyi doktor sıralaması var. Bu doktorlardan herhangi birisinden olumlu sonuç alan var mı? Allah rızası için paylaşsın. Çünkü 4-5 bin lira para işlemler heba olmasın kazancımız.
Siz ankara da hangi doktora gidiyorsunuz? Ben de istanbul'da bir tanem buldum. 4 bin tl ye yaparız dediler. Ücretsiz muayene oldum. Ama insan sağlıklı bir sonuç görmek istiyor ne bileyim canlı kilo vermiş bir örnek mesela. samimi bir şekilde yaptırdım şu kadar kilo verdim demesi bile yeterli değil mi? Yok mu böyle biri?Arkadaşım çok haklısın. İşin ucunda 5 bin tl var kolay kazanmıyoruz parayı insan heba olsun istemez. Ben de yaptıracağım Ankara’dayım iyi bir doktor bulmama rağmen içim içimi yiyor
Tiramisu var mı bir gelişme acaba kaç kilo verebildin?Tramisu ben de ankaradayım doktorunu ve ödediğin miktarı söyleyebilir misin bir de ne durumdasın kilo verme açısından
Bilgehan çağdaş sonbahar a gideceğim ben. Hiç riski Yok mu bunun ben de bundan işkilleniyorumSiz ankara da hangi doktora gidiyorsunuz? Ben de istanbul'da bir tanem buldum. 4 bin tl ye yaparız dediler. Ücretsiz muayene oldum. Ama insan sağlıklı bir sonuç görmek istiyor ne bileyim canlı kilo vermiş bir örnek mesela. samimi bir şekilde yaptırdım şu kadar kilo verdim demesi bile yeterli değil mi? Yok mu böyle biri?
yaptıralı 25 gğn oldu 3 kilo vermişim.eskisi gibi yiyemiyorum..faydası oldu gibi..etrafımdakiler de merakla beni bekliyor.fakat böyle giderse kilo veririm.Tiramisu var mı bir gelişme acaba kaç kilo verebildin?