- Konu Sahibi frutadelapasion
peki 1 hafta da kilo kaybı yaşadın miBir hafta sonra tam olarak etkileri görülmeye başladı bende tokluk hissi yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki 1 hafta da kilo kaybı yaşadın miBir hafta sonra tam olarak etkileri görülmeye başladı bende tokluk hissi yani
Evet ilk hafta 4 kg gitti Diyetisten ödemde gitmiştir dedi ama olsun bu gün 8 günümpeki 1 hafta da kilo kaybı yaşadın mi
Peki siz tüp mide önerir misinizmerhaba 7 yıllık tüp mideliyim maalesef geri kg alımı yaşadım
tekrardan revizyon olmaya da korkuyorum işin açıkcası
mide botoxunu araştırıyorum şuan da
lütfen deneyimlerinizi paylaşmaya devam edin
bu hafta bir gelişme yaşadınız mı acabaBende düşünüyorum tüp mide olmayı botoks yeterli olmazsa
24 kasım cumartesi günü mide botoksu yaptırdım 82 kilo ile. Bugün tartıda 78.650 görünce çok sevindim. İştahım hiç yok. Acıktığım için değil beslenmek zorunda olduğum için yiyorum. Öğünlerimi sağlıklı besinlerden oluşturuyorum. Çevremdeki herkes heyecanla beni takip ediyor. kilo kayıplarımı ve deneyimlerimi burdan size aktarırımHadi bayanlar lutfen yazın deneyimlerinizi , sessiz takipçileriniz dolu. Sizden merakla haber bekliyoruz. Mide botoksu benim için de umut ışığı, ne gibi degisiklikler hissettiginizi yazın , gerçekten açlık hissetmiyor musunuz?
nerede ve hagi doktoro fiyat olarakta ne ödediniz paylaşırmısınız yağmur hanım24 kasım cumartesi günü mide botoksu yaptırdım 82 kilo ile. Bugün tartıda 78.650 görünce çok sevindim. İştahım hiç yok. Acıktığım için değil beslenmek zorunda olduğum için yiyorum. Öğünlerimi sağlıklı besinlerden oluşturuyorum. Çevremdeki herkes heyecanla beni takip ediyor. kilo kayıplarımı ve deneyimlerimi burdan size aktarırım
kocaeli körfezde bir özel hastanede yaptırdım 6000 tlnerede ve hagi doktoro fiyat olarakta ne ödediniz paylaşırmısınız yağmur hanım
24 kasım cumartesi günü mide botoksu yaptırdım 82 kilo ile. Bugün tartıda 78.650 görünce çok sevindim. İştahım hiç yok. Acıktığım için değil beslenmek zorunda olduğum için yiyorum. Öğünlerimi sağlıklı besinlerden oluşturuyorum. Çevremdeki herkes heyecanla beni takip ediyor. kilo kayıplarımı ve deneyimlerimi burdan size aktarırım
kocaeli körfezde bir özel hastanede yaptırdım 6000 tl
evet marmarada doktorumdan çok memnunum ilgili alakalı çok yakın davrandı hiç korku yaşamadan hemen karar verdimbende kocaelindenim marmara da mi yaptırdınız birde doktorunuzdan memnun musunuz
çok teşekkürler gelişmeleri burdan paylaşmaya DEVAM ederseniz sevinirim tekrar geçmiş olsunevet marmarada doktorumdan çok memnunum ilgili alakalı çok yakın davrandı hiç korku yaşamadan hemen karar verdim
teşekkür ederim. tabiki paylaşımçok teşekkürler gelişmeleri burdan paylaşmaya DEVAM ederseniz sevinirim tekrar geçmiş olsun
Yüksek kilodaysanız ne denediysem olmuyor diyorsanızPeki siz tüp mide önerir misiniz