İnşallah canım, çok teşekkür ederimVallaha normal herhalde ben 3 gündür deli gibi acikiyorum. İyi olduğuna sevindim.hergun biraz daha iyi olucaksın.
Kalori az değil mi ya. Benim şu an'a kadar 480 kalori oldu . Saat 18.18 daha akşam yemeği yemedim. Meyvede yemedim.Ilk hafta 4,5 kilo verdim. Sivi kaybiydi o zaten. Yarin ikinci hafta dolacak ve 0 verdim. Gram oynamadi tarti. Hatta bi ara kilo aldim. Gunluk kalorim 500 civari. Bu hafta hep pure yemem gerekirdi ama ben normal yemek denedim bir iki parca. Ilk defa dun gece 200gr somon baligi ve firinda sebze yedim. Bugun sabahtan beri mide krampi vardi ve yedigimi cikardim.
Tülay bende bulantı yok . Sadece arada kasılma oluyo. Seninki garip geliyo bana. Kaç gün oldu? Doktora git bence. Yada ara telefonla.Kızlar merhaba, yine ben
Bu mide bulantıları ve ağrılar sadece bende mi var, yoksa sizde de durum aynı mı
Canım, dünden bu yana gitti bulantılarım. Ama suyu fazla içsem veya 2 lokma yesem başlayacak sanki. İnan kuş gibi besleniyorum. Bugün 15. Günüm balonda, toplamda 6,5 kilo verdim. Sende durum nasıl?Tülay bende bulantı yok . Sadece arada kasılma oluyo. Seninki garip geliyo bana. Kaç gün oldu? Doktora git bence. Yada ara telefonla.
2 gün önce tartıldım 75 kg. Ama hassas tartı değildi. Durdu kg vermemCanım, dünden bu yana gitti bulantılarım. Ama suyu fazla içsem veya 2 lokma yesem başlayacak sanki. İnan kuş gibi besleniyorum. Bugün 15. Günüm balonda, toplamda 6,5 kilo verdim. Sende durum nasıl?
Canım ben de kilo verme kısmına çok takılmıyorum. Tam adaptasyonu sağladıktan sonra eski beslenme düzenimizden uzak olacağımız için illa ki gidecektir. Biraz zaman lazım2 gün önce tartıldım 75 kg. Ama hassas tartı değildi. Durdu kg vermemmoralim acayip bozuldu. Artık hiç veremezssem diye korkuyorum boşuna mı yaptırdım diye endişeliyim.
Teşekkürler moral verdiğin için. Ne bileyim demoralize oldum düşmeyince. Sağol canimEsra, korkma verirsin. Vucud kendini korumaya aliyor, seni savasta saniyor. Gudecek, sabir etmen lazim. Biraz sabir et, tekrar iner. Ben hic kafama takmiyorum. Bendede uzun süre durdu, baya uzun, simdi tekrar düsüyor kilom.
Canım ben de kilo verme kısmına çok takılmıyorum. Tam adaptasyonu sağladıktan sonra eski beslenme düzenimizden uzak olacağımız için illa ki gidecektir. Biraz zaman lazım