1 haftalık bir sürede işine geri dönebilirsin cnm benimBende çalıştığım için erteliyorum yoksa hemen yaptırmak istiyorum aslinda
İlk 3 gün zor evt ama sadece o kadar. İlaçları alıp serum taktirarak daha rahat atlatabilirsinBu yorum benide çok motivasyon etti cuma günü bende insallah doktorla konuşmaya gidicem bende taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum ilk gunlerden
Son durumunuz nasıl kaç kilo verdiniz acaba?Balon takılınca ilk 3 gün cehennem kram bi yudum su da içseniz kusuyorsunuz. Mide balonu kabul etme dönemi ilk 3 gerçekten çok zor. Fakat geçiyor
Gecicek geçti bileee2. Gün şuan çektiğim Acı dan dolayı çoook pişmanım takıldığına.
Balonun tokluk hissi vermesi gerekmiyor mu? Midenin büyük bir bölümünde balon var. Hala nasıl yiyebiliyorsunuz?10 gün oldu. 97buçuk tum 93 buçuk oldum. Balonlu olduğumu unutup yada bilerek fazla yiyorum o zaman hafif ya mide ağrısı ya kızması yaşıyorum. Aslında karnım şiş tok fakat beynim aç galiba :) diyet e çok dikkat etmiyorum fakat hafta da 3 gün spor a gidiyorum. Sıkılaşarak kilo vermek istiyorum. Boy 168 kg 93 yaş 37 umarım hiç birimizin emeği boşa gitmez..
Kussan bile ilaçlarını iç canım. Ve serum taktirabilirsin 3 güne kramplar ve batma azalacak. 5 güne hiç birşeyin kalmayacakBende dün taktırdım ama çok batıyor ilaçları da alamadım ağrım çok fazla ne iyi geliyor bı bilgiliniznvar mi
Arkadaşım halsizlik için serum taktir. Batma hissi 5 gün sonra geçecek yan yatarken yastıkla destekle kendini ben hala öyle yatiyorumBalonu içiniz de hissediyormusunuz? Batma ağırlık gibi? Ben çok halsizim kafamı kaldıramıyorum bu halsizlik ne kadar süre sonra geçiyor
Sizin güncel durumunuz nasıl?Kizlar evt balonlar yeni takıldı ilk 2. Gununuzdesiniz ve çıkartmak istiyorsunuz 1 gün daha sabredin 3. Günden sonra geçecek. 5. Günden sonra ise hissetmeyeceksiniz az sabır edin. 5 gün dediğin nedir ki.
Taktirdiktan sonra başlayacaksın cnm. 16 saat boyunca birşey yiyip içme sankinYarın bende taktıracağım sabah bulantı ilacını kaç saat öncesinde ictiniz
Ay benim doktorumun asistanı sabah alabilirsiniz ilacı dediTaktirdiktan sonra başlayacaksın cnm. 16 saat boyunca birşey yiyip içme sankin
Hayırlı olsun şimdiden lütfen bizede durumunu yaz bende cumartesi olacağımYarın bende taktıracağım sabah bulantı ilacını kaç saat öncesinde ictiniz
gecmıs olsun bende 92 kılo ıle taktırdım bugun 81 kıloyum cok sukurGüncel kg 92
Cnm birkaç gün sonra geçecek çok aşırı bir halsizlik varsa serum taktirmani öneririmBalon takildi ikinci gunm midem bulanır diye kanser iken kullandığım emend diye bir ilacı kullandım 3 günlük ayrıca Dr ilk gün hiç birşey yeme dedi ben 27. Saatte bir bardak ılık süt ictim ilaç halsizlik ve uyku yaptığı için ikigundur bir uyuyp bir uyanıyorum birazdan yudum yudum su içmeye başlayacağım içime öküz oturmuş sanki
Bende 80den 69.7 ye düştüm 2. Ayımgecmıs olsun bende 92 kılo ıle taktırdım bugun 81 kıloyum cok sukur