Mide balonu taktırdım. Adım adım mide balonu.

Balonun tokluk hissi vermesi gerekmiyor mu? Midenin büyük bir bölümünde balon var. Hala nasıl yiyebiliyorsunuz?

Balonu içiniz de hissediyormusunuz? Batma ağırlık gibi? Ben çok halsizim kafamı kaldıramıyorum bu halsizlik ne kadar süre sonra geçiyor
Arkadaşım halsizlik için serum taktir. Batma hissi 5 gün sonra geçecek yan yatarken yastıkla destekle kendini ben hala öyle yatiyorum

Kizlar evt balonlar yeni takıldı ilk 2. Gununuzdesiniz ve çıkartmak istiyorsunuz 1 gün daha sabredin 3. Günden sonra geçecek. 5. Günden sonra ise hissetmeyeceksiniz az sabır edin. 5 gün dediğin nedir ki.

Balon takildi ikinci gunm midem bulanır diye kanser iken kullandığım emend diye bir ilacı kullandım 3 günlük ayrıca Dr ilk gün hiç birşey yeme dedi ben 27. Saatte bir bardak ılık süt ictim ilaç halsizlik ve uyku yaptığı için ikigundur bir uyuyp bir uyanıyorum birazdan yudum yudum su içmeye başlayacağım içime öküz oturmuş sanki

Cnm birkaç gün sonra geçecek çok aşırı bir halsizlik varsa serum taktirmani öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…