3 gün bira zorlu gecsede sabredin lütfen. Kolay değil midenizde yarım kilo yabancı madde ve onu sindirmeye çalışan bir mide. 3 gün sonra kramplar azalacaktır.Merhaba geçmiş olsun umarım istediğiniz kiloya ulaşabilirsinizsabah bana da takılacak mide balonu biraz heyecan var gerçekten işe yarar mı ve kramp ağrılara dayanabilir miyim diye. :)
Simdiden başarılar diliyorum.Merhabalar, yarın sabah bende taktıracağım. Sanki burayı canlandırabiliriz gibi hissettim. :)
Halsizlik susuzluktan güzelim. Serum taktir çakı gibi olacaksın. Ve evt 1 hafta balonu hissediyorsun sonra unutuyorsunBalonu içiniz de hissediyormusunuz? Batma ağırlık gibi? Ben çok halsizim kafamı kaldıramıyorum bu halsizlik ne kadar süre sonra geçiyor
2 güne bir şeyin kalmayacak dayanın kizlar2. Gün şuan çektiğim Acı dan dolayı çoook pişmanım takıldığına.
Kuzum seni anlıyorum benimde metobolizmam çok yavaş. Balon öncesi de aldığım kalori miktarı çok azdı. Ben 8 kilo verdim. Enerjin için doğal meyvesuyu tüket. Haşlanmış yumurta vs. Günlük protein mutlaka al.Merhaba endeskopik mide balonu ile mideme balon taktırdım.benim 13.gunum ve 4.5 kilo verebildim
İlk gün endeskopi öncesi aç bir şekilde işleme giriyorsunuz, sonrasında narkozla uyutuldum için ben birşey hissetmedim.gun içinde öğleden sonra eve geldiğikten 4 saat sonra mide bulantlari ve kusma başladı.mide balonu yemek zannediyor ve yemeye çalışıyor, yiyemedigi içinde ittiriyor.Bu durum bende 2.5 gün sürdü bu süre zarfında Bulanti ve uyku için serum taktırdım,mide boş olduğu için vücudunuzda ki suyu çıkarıyorsunuz balonu ittirdiginde mideniz.ertesi gün su içmeye çalıştım vede elma hoşafı,2. Gün süt içmeye çalıştım,midem alıştıkdan sonra sütle 3. Günümü tamamladım.yudum yudum tüketerek.devaminda süt ürünleri,meyve suyu ve minik yoğurt ekleyerek ve tavuk suyu ile sıvı gıda almaya çalıştım.7 gün boyunca sıvı alımı bu şekilde ilerledi.7gunden sonra yoğurdun ve et suyu yanına o hafta tahinli humus 2 kaşık, avakado püre hali gibi günlük iki kaşık kıvamlı yiyecek eklendi.14.gunden sonra Çorba ve püre aşamasına geçebilicem.Herseyden saat başı aralıklarla sıvı tüketimi ile iki kaşık kıvamlı ara öğün olarak geçti.hemen püre aşamasına geçmiyorsunuz.mideniz yeni doğmuş bebek gibi beslemeniz gerekiyor..Hiç pişman değilim, gerçekten açlık hissetmiyorum ama çok üşüyorum ve enerjim düsuk ise gidiyorum ve çok yorucu oldu 14 gün isde.. zamanla yoluna girer,kilo kaybı mutlaka olur,vücut kitle endeksi ve metabolizma ile orantılı herşey.birde su tüketimi çok önemli.
Nasılsiniz peki.? Sanırım 1 ay oldu nasıl gidiyor mide balonu? Kilolar eksildi mi?Merhaba geçmiş olsun umarım istediğiniz kiloya ulaşabilirsinizsabah bana da takılacak mide balonu biraz heyecan var gerçekten işe yarar mı ve kramp ağrılara dayanabilir miyim diye. :)
Yok be canım 1 haftadan itibaren normal yeme içme şekline dönüyorsunKizlar merhaba balon taktiranlara bi sorum olacak balona cikana kadar suyu hep yudum yudum mu ictiniz ben suyu bi bardak icmeyi simdiden ozledim
Şuanki durumunuz nasıl hangi balonu hangi doktorda taktırdınız?Yok be canım 1 haftadan itibaren normal yeme içme şekline dönüyorsun
Ben Edirne kesanda Keşan özel Hastanesi'nde Ragıp taş beyfendiye taktırdım. Kendisi genel cerrahi olur. İlk etapta sipariş verdik 1 haftada geldi taktırdık. Fiyatı da uygundu 15.000 TL. İstanbul'da fln çok pahalı biliyorsun.Şuanki durumunuz nasıl hangi balonu hangi doktorda taktırdınız?
Evt kizlar 72.9 lari gorecekmiiyim diye ağlarken 71'i kucaklamama az kaldı. Henüz 1.5 ay oldu biliyorsunuz böyle giderse 8 ayda minicik bir kız olucam :) balon takıldığı ilk ay kilo verim yavaşladığı için endişe etmiş korkmuştum. Başarısız olmaktan çok korktum fakat sonra gördüm ki kilo verim stabil şekilde devam ediyor. Ee ne dersiniz 70'i görür müyüz:)
Evet çok uyguna takmış İstanbul’da bilindik bir yere sordum 25 bin dedi endoskopik takılana.. sizin de endoskopik mi? 6 aylık olam değil miBen Edirne kesanda Keşan özel Hastanesi'nde Ragıp taş beyfendiye taktırdım. Kendisi genel cerrahi olur. İlk etapta sipariş verdik 1 haftada geldi taktırdık. Fiyatı da uygundu 15.000 TL. İstanbul'da fln çok pahalı biliyorsun.
ozgurkiz nasılsıniz bende balon düşünüyorum lütfen bana bi umut ışığı olacak bisey yazinİlaçlarınızı kussaniz bile için. Vucud susuz kalacaktir serum taktırın ve seruma kramp önleyici ve gerekli vitaminleri koydurun. 3 gün sabır.. hepsi gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?