Mide balonu taktırdım. Adım adım mide balonu.

Benimde ilk günüm çok tuhaf hissediyorum yemek yemek istemiyorum ama su da içemiyorum midem bulanıyor
Normal bunlar cnm benim. İlk 3 günün böyle geçecek malesef ama merak etme yemek yemeyi ve olmezsin rezervler sağlam biliyorsun ki. Eğer 3 gün içerisinde çok susuz kaldığını hissedersen serum taktirmani ihmal etme. Sonrasında hersey düzelecek zaten

Ay insallah ya sabahtanm beri bişey içemedim yiyemedim elma suyu azcık içtim onuda çıkardım geçsin şu üç gün rezervler sağlam allahtan

Ay insallah ya sabahtanm beri bişey içemedim yiyemedim elma suyu azcık içtim onuda çıkardım geçsin şu üç gün rezervler sağlam allahtan
Sakın korkmayın açlıktan olmezsiniz ki zaten aç da değilsiniz aç olan birşey varsa o da beyniniz ama zamanla o da alışıyor bu duruma ve yemek yemek demeyi bırakıyor. Sıvı alın yudum yudum zorlamayın kendinizi. 2. Ayım 1 yumurta ile doyuyorsun bırakın mideniz kuculsun

Aslında açlık değilde çekilen ağrı ve kramplar kusmalar insanı hayattan bezdiriyor. Aç kalmaktan kimse ölmez ama bu ağrılar insanı çok bıktırıyor. Bakalım hakkımızda hayırlısı

Aslında açlık değilde çekilen ağrı ve kramplar kusmalar insanı hayattan bezdiriyor. Aç kalmaktan kimse ölmez ama bu ağrılar insanı çok bıktırıyor. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Bişey kalmadi cnm benim az kaldı bitecek o kramplar bu arada güncel kilom 68.8 :) inan degicek

Selam kızlaarr. Birlikte 2 ayı devirdik. 80 kg ile mide balonu macerasına başladık. İlk günler çok acılar çektik, ilk ayda kilo verimi yavaslayip durdu moraller bozuldu sonra anladık ki vücudumuz yaglari yakmak istemiyor ve bize direniyor. Fakat biz galip geldik şimdi her gün çatır çatır yağlardan kilo veriyoruz. Güncel kilom 68.8 . İnanabiliyornusunuz uzun süredir kendimi aynada görmek istediğim kilodayim. Fakat bu yeter mi? Tabi ki yetmez. Madem bu kiloya indim bir xamanlar genç ve guzelken olduğum kiloya neden inmeyelim değil mi ? Yeni hedef 60. Haydi hepbirlikte bastiralim kizlar. Güncel kiloları alalım balonlulardan

Slm benımde 58. Gunum 69.800 de suan 61 e indim ama 20 gündür bır geam gıtmıyor eskısı gıbı de acıkıyorum normal yemek yiyor um nasıl olacak bilmiyorum

Slm benımde 58. Gunum 69.800 de suan 61 e indim ama 20 gündür bır geam gıtmıyor eskısı gıbı de acıkıyorum normal yemek yiyor um nasıl olacak bilmiyorum
Sizin zaten çok bir kilonuz yokmuş. Vücut korumaya çekmiştir kendini.
Benim internette okuduğum balon çıktığında yediklerinize dikkat etmezseniz kiloları geri almanız da mümkünmüş.

Merhaba arkadaşlar ben cumartesi günü taktıracağım endoskopik mide balonunu çok gerginim ilk üç gün nasıl geçicek diye sizler gibi herkes çok kötü geçiyor çıkarttırmak istiyorum diyor o yüzden açlık değil de ağrı beni korkutuyor ama kilo vermek istiyorum senelerdir hiçbir şekilde kilo veremedim insülin direncim de var inşallah bu süreci güzel geçirip eski zayıf halime dönerim

merhaba sizi takip ediyorum. bende 5 mayısta mide balonu taktırdım. ilk üç gün kötüydü sonra hepsi yavaş yavaş azaldı. 8 kilo verdim. şuan kilo verimim durdu. buna canım çok sıkılıyor. beslenmeniz nasıl oldu. biraz bilgi verebilirmisiniz

Buradaki yazıları okuyarak bugün bende taktırdım. Boyum 168 kilom 86. İşlemden çıkınca midem bulanmıyordu. Sadece karnımda gaz sancısına benzer bi sancı vardı. Verilen anesteziden kaynaklı sanırım ayağa kalkınca tansiyonum düşüyor midem esas o zaman bulanıyor. Bana işlemden öncede bi bulantı ilacı içirdiler. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz

Merhabalar. Öncelikle moraliniz bozulmasın. Ben de uzun süre 70 kgin altına düşemedim. 80 kilodan 70 e gelince kilo verimim durdu. Bunu size şöyle aciklayayim. İlk günler hızlı bir şekilde verdiğiniz 3-5 kilo vücudunuzdaki odemdir. Belli bir eşiğe geldiğinizde kilo verimi durur çünkü vücudunuz yağları acil durum için depoladigindan yağları yakmak istemez. Bu yüzden de elinden geldiğince yağdan yakmamak için inat eder. Fakat bu savaşta siz istikrarli olup beslenme şeklinizi degistirmezseniz mecburen yağdan yakmaya başlayacaktır. Ve kilo verim hızınız hızlanacaktır. Moraliniz bozulmasın az ve sık yemeye devam edin. Unutmayın vücudunuzun başka çaresi yok. O yüzden yağ yakimina başlayacak. Sadece biraz zamana ihtiyacı var :) sevgiler...

Sizin zaten çok bir kilonuz yokmuş. Vücut korumaya çekmiştir kendini.
Benim internette okuduğum balon çıktığında yediklerinize dikkat etmezseniz kiloları geri almanız da mümkünmüş.
Kilo verimi bir noktada duruyor çünkü vücut yağ yakmak istemiyor. Ama istikrarlı bir şekilde az yemeye devam ederseniz 1 ayın sonunda yağ takımı başlayacak ve kilo veriminiz hızlanacaktır Lütfen moralinizi bozup yemeye vermeyin kendinizi. Ne güzel şimdiye az yemeye alışmış olmanız lazım. Ve eskisi gibi yemeye başladıysanız bile geç değil tekrar azaltabilirsiniz

Evet sevgili balon taktıran bacilarim. Bugün sizinle ciddi bir şeyi konuşacağım. Balon taktırdık 1 ay geçti, güzel kilo da verdik ama kilo veriminiz durdu. Ve bu sizi korkutuyor.
Bugün bu konuya değineceğim. İlk ay verdiğiniz 3-5 kilo vücudunuzdaki ödemler oluyor. İlk ay kilo verdiniz ve kilo verimi birden durdu. Bunun nedeni vücut yağları acil durum için saklıyor oluşu. Dolayısı ile kolay kolay onlardan vazgeçmek istemiyor. Bu kilo durumu 1 ay kadar sürebiliyor ki bende öyle oldu. Sakın korkmayın, moral bozup çaresiz hissedip çareyi yemekte aramayın. Az yemeye istikrarlı bir şekilde devam edin. Çünkü nihayetinde gerekli yakıtı bulamayan vücudunuz mecburen yağları yakmaya yönelecek ve kilo verim hızınız tekrardan hızlanacak. Benim bu duraksama donemim tam 1 ay sürdü. Moralim bozuldu 70 kg altına düşemedim. Ama pes etmedim ve bir şekilde mecburen bu yağların gideceğini biliyordum. Şuan günlük 100gr ila 200 Gr arasi gidiyor. Güncel kilom 67.9. pes etmeyin lütfen. Hep birlikte başaracağız

Yarın ben de taktırıcam iyi ki sizin yazılarınızı gördüm izlediğim videolarda vs o kadar moral bozucu şeyler izledim ki hatta vazgeçicektim en büyük korkum tekrar hüsrana uğramak çünkü umarım güzel olur benim sürecim de mucize olmadığını biliyorum ki diyete destek olması için taktırıyorum spora da başlıcam ilk fırsatta teşekkür ederiz bizi böyle güzel motive ettiğiniz için

Merhaba,
Azminiz için tebrik ederim. Umarım istediğiniz kiloya düşersiniz. Ayrıca vazgeçmeyip bilgilendirmeye devam ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Çünkü genellikle bir iki mesaj sonrasında kimse devam etmiyor!
Yaklaşık olarak sizin başladığınız kilodayım ve boyumuz da aynı ama ben bir türlü cesaret edip taktıramadım mide balonunu diyetisyen ile zayıflamaya devam ediyorum. Kilo gidiyor ama sizin gibi ani (ve insanı mutlu eden) düşüşler olmuyor. Mesajlarınızı okudum ve motivasyonum yükseldi

Bende dün taktırdım ama çok batıyor ilaçları da alamadım ağrım çok fazla ne iyi geliyor bı bilgiliniznvar mi
Merhabalar cnm benim öncelikle tebrik ederim. Meptamit ve punto alsın eşin.. eğer ki yarın çok halsizlik hissedersen acile gidip
İzotonnik 1000 cc
İsolayte 1000 cc
Redoxan ampul
Bemiks ampul
Serum olarak al. Birini bir gün ötekini diğer gün.

Evt benimde canımı sıkan bir konu olmuştur taktıran kadar blog açıp taktirdiktan sonra kimse devam etmemiş bilgilendirmeye. Ben kendime söz vermiştim balonu cikartana kadar yazacağım diye. Sonuç bugün bu blogu okuyup balon taktıran onlarca arkadaş var. Kimisine Instagram'dan danışmanlık bile yapıyorum. Beslenme konusunda. Balon bir mucize değildir sadece azminizi kolaslastiracak bir araçtır. Hele ki duraksama döneminde vazgeçip yemeye yonelenler bile var. Ama bu sadece bir dönem diyet yapıyorsanız bilirsiniz vücut yağlardan kolay kolay vazgeçmiyor çünkü onları acil durum silahı olarak saklıyor. Fakat o dönemi atlatinca tıpkı balonu ilk taktirdigimiz günler gibi kilo verim hızı artıyor. Ben o dönem çok korkmuştum mesela bir türlü 71in altını goremiyordum sonuç bugün 67 kilolardayim. Tabi ki afet donemleri vs. İniş çıkışlar olabiliyor önemli olan bu dönemi en stratejik şekilde yönetebilmek. Okumak, araştırmak ve vücudumuzla barisip onun isteklerini anlamak :) ister diyet yapın ister başka bir yol izleyin bilinli olmak çok önemli. Yoksa ben midesini aldırıp tekrar kilo alan arkadaşlar tanıyorum. Bu adımı çaresizce değil kendinize inanarak atmak önemlidir. Sizi de azminizden dolayı çok tebrik ediyorum. Mükemmel siniz. Kendinizi daha çok sevmeniz dilegimle sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…