Merhaba canım, benim de bir buçuk ay oldu tam, 8 buçuk kilo gitti. Aynı ilerlemişiz. Kii ayrıca çok dikkat ettim diyemem, bazen hamur işi bile yedim, ama eskiye oranla çok az miktar tabi. Dolayısıyla tık tık düşüyoruz gram gram da olsa. Ben kendimde şunu gözlemledim, artık tatlı yeme isteğim yokArkadaşlar merhaba nasılsınız süreç nasıl devam ediyor hepinizi çok merak ediyorum benim bir buçuk ayda 8 kilo gitti moralim bozulmalı mı iyi mi hissetmeliyim bilmiyorum
Gayet iyi bir süreç. Zaten çok hızlı devam ederseniz sarkmalar oluşur kızlar. Balonun amacı bu süreçte kendinizi, midenizi gözlemlemek sistemi çözmek. Ben 80 kilodan 65 e düşünce sabitledim bir süre kiloyu yoksa sarkmalar olacaktı 1 ay kadar 65 de kalıp sonra gene vermeye başladım. Şuan 63 kiloyum. 3 günde 2 kg verdim. Balon bana nasıl kilo verip nasıl sabit kalabileceğimi öğretti. Şimdi artık kilo vermek istediğimde hızlı bir şekilde verebiliyorum.Merhaba canım, benim de bir buçuk ay oldu tam, 8 buçuk kilo gitti. Aynı ilerlemişiz. Kii ayrıca çok dikkat ettim diyemem, bazen hamur işi bile yedim, ama eskiye oranla çok az miktar tabi. Dolayısıyla tık tık düşüyoruz gram gram da olsa. Ben kendimde şunu gözlemledim, artık tatlı yeme isteğim yok
Ben düzenli yürüyüş yapamıyorum daha. Ama gün gün gram eksiliyorum. Senin ektradan yaptığın bişey var mı canımGayet iyi bir süreç. Zaten çok hızlı devam ederseniz sarkmalar oluşur kızlar. Balonun amacı bu süreçte kendinizi, midenizi gözlemlemek sistemi çözmek. Ben 80 kilodan 65 e düşünce sabitledim bir süre kiloyu yoksa sarkmalar olacaktı 1 ay kadar 65 de kalıp sonra gene vermeye başladım. Şuan 63 kiloyum. 3 günde 2 kg verdim. Balon bana nasıl kilo verip nasıl sabit kalabileceğimi öğretti. Şimdi artık kilo vermek istediğimde hızlı bir şekilde verebiliyorum.
Yok yavrum. Hiçbir gayretim yok yani spordur vs.Ben düzenli yürüyüş yapamıyorum daha. Ama gün gün gram eksiliyorum. Senin ektradan yaptığın bişey var mı canım
Sizlerin hırsı ve başarısı inanın beni kendi başarımdan daha çok mutlu ediyor. Ve bu postu açarak doğru bir adım attığımı anlıyorum. Çabalamadan hiçbirşey olmuyor tabi ki fakat bu süreç metobolizmamızı ve vücudumuzu tanımak için müthiş bir fırsat. Ben kendimi öyle bir gözlemledim ki artık kilomu sabitleyip istediğimde vermeye devam ediyorum. Umarım siz de bu kademeye gelirsiniz. :) durmak yok yola devam ✌paylaşımlarınız için çok teşekkürler bu yola hırsla başlamamda etkiniz oldu
balonu sabah taktırdım şuan çok kötüyüm ilk günüm rezil geçiyor bakalım ilerleyen günlerde inşallah daha rahat olurumSizlerin hırsı ve başarısı inanın beni kendi başarımdan daha çok mutlu ediyor. Ve bu postu açarak doğru bir adım attığımı anlıyorum. Çabalamadan hiçbirşey olmuyor tabi ki fakat bu süreç metobolizmamızı ve vücudumuzu tanımak için müthiş bir fırsat. Ben kendimi öyle bir gözlemledim ki artık kilomu sabitleyip istediğimde vermeye devam ediyorum. Umarım siz de bu kademeye gelirsiniz. :) durmak yok yola devam ✌
geğirme bende de çok oluyor. 6. günüm ve hala çok sık kramp yaşıyorum bir de dün adet oldum aşırı ağrılı geçiyorMerhaba kızlar. Sürecinizde ne durumdasınız? Nasıl ilerliyor kilo verme süreciniz? Balonda sıkıntı yaşayan var mı? Bende mide yanması, sık sık geğirme ve çok gaz oluyor şu son günlerde. Sizlerden de böylesıkıntıları yaşayanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?