Evet... merhaba arkadaşlar bugün mide balonu maceramızın 11. Günü. 78+ kilodan 74.5'e düştüm. Ağrılarla, kramplarla ve bulantilarla geçen 4. Günden sonra iyileşme dönemine geçtim. Şuan normal bir insan gibi yemek yiyor ve içiyorum. Doktorumun 3 ay kullanacaksın dediği ilaçları iyiyim yea deyip bıraktım ve hafif kramplarla karşılaştım. Demek ki neymiş doktorun ilaclarini kafamıza göre bırakmamak gerekiyormuş. Ekmek alışkanlığını geride bıraktım. Ekmek artık tuketmiyorum, kendime elimden geldiğince sağlıklı ve düşük kalori doyurucu gıdalar hazırlamaya çalışıyorum. Kalori takip uygulaması kullanıyorum. Bu hafta değil belki ama haftaya spora başlamayı düşünüyorum. Ben aşırı ama aşırı horlayan bir insandım. En çok da yanımda uyuyan insana üzülüyordum ki gerçekten ikimizin de uyku kalitesi çok dusuktu benim yüzümden ve bu verdiğim 4 kgcik bile horlamalarim kesilmesine sebep oldu. Şuan eşim ve ben kesintisiz uykunun keyfini çıkarıyoruz. Tekrar 60-65 kg olduğum zamanlara dönmek istiyorum. Ama balon bir mucize gibi bana bunu sunmayacak biliyorum o yüzden ben de ekstra çaba harcamaya çalışıyorum. Şimdilik bu kadar.