Mide balonu taktırdım. Adım adım mide balonu.

Suan izindeyim, dikkat etmeye calisiyorum, tabiki tam uyamiyorum. Geti dönünce devam. Vucüd korumaya aliyor, cok sabir etmen lazim

Merhaba benim 4.5 ay oldu 5 olacak nerdeyse toplamda 13 kilo verdim. Son 2 aydır çok çok az verdim. Kilo vermem durdu ama havanın sıcak olması ve yoğun çalışma temposunda biraz fazla yedim galiba maalesef son ayda sadece yarım kilo verebilmisim. Eskisi kadar az yemiyorum ama. Balondan önceki porsiyonumun yarısından bile az yiyorum hala. Balon cikmadan bir iki daha sabredip diyet yapsam 5 kilo daha versem yetecek bana aslinda

Merhaba canim, verirsin daha. Benim balon cikinca korkmustum ama sonra yinede 5 daha verdim, sende verirsin. Sen yesen normal yermisin, sorunsuz?

Evet canım, oldu. Kokulu geğirme için bikaç yudum kola iç. Çok faydası oluyor. İshal için de tavsiyem patates.
İkiside oldu yani sende de . Balon mu yapiyo anlamadim 1.5 ay ishal sürer mi ya. Hadi o neyse de bu geğirme durumu sonuna kadar devam mı edecek böyle. eşim çıkarttiralim diyor bu böyle midene zarar mı veriyor acaba diyor. Daha 3 ay oldu cikarttirmak da istemiyorum. Anliyacagin evde sinirler gergin

Günaydin esra, okadar sürmez. Midede bakteri olabilir, doktoruna danis. Ben balonlu günlerimde Antibiotik aldim. Doktorum yazmisti. Doktorsuz karar verme, ama bende kusmada uzun sürdü. Su kayibina ugradim. Hemen doktora danis, saglik önemli

Bende de oldu canım. Hatta midemde ve yemek borusunda sürekli bi yanma, reflü belirtileri de oldu. Şu bikaç gündür de acı su geliyor midemden. Ama dişimizi sıkacaz belli ve geçişli bi dönem bu.

Benimde çok uzun durdu. Ama şimdi tekrar başladım vermeye Tülay . Merak etme devam ediyor. Hatta canım sıkıldı bu kadarmiydi diye. Çok demoralize olmuştum. Ama devam ...
İnşallah ben de veririm yine. Bi de günlük aktivite yapıyo musun canım, yürüyüş falan. Ben bu konuda istikrarlı değilim hala

2. Gün şuan çektiğim Acı dan dolayı çoook pişmanım takıldığına.
Mrb genel olarak taktırdıgınıza pişman oldunuz mu yani kilosuyla agrısıyla vs bunun ıcın deger miydi dedınız mı bende dusunuyorum 163 boy 88 kılo oldum heryolu demedim veremıyorum ilaç kullanıyordm o bana 3 ayda 25 kılo aldırdı sımdıde ımkansız veremiyorum mide balonunu dusunuyorum ama kuzenım oldu onermiyorum değmez dedi kılo da cok vermedi 5/6 kılo verdi belki ama yemesı 2 ay sonra normale dondu

Canım, her bünyede farklı reaksiyon gösteriyor. Ben 1 hafta kadar ağrı ve bulantısını çektim 15.20 gün halsizliği çok fazlaydı. 2 ayı geçti şimdi, 11 kilo verdim ve varlığını çok da hissetmiyorum. Ama eski yeme alışkanlığına dönersen veremezsin. Biraz dikkat, biraz da hareket olunca tık tık düşüyor kilolar.

Ben 13 kilo verdim balonu çıkmasına daha var. Benimde cok zor geçti ilk ay. Tam toparladım derken tekrar çok zorlandım ama sabrettim. Suan hiç pişman değilim. Kiloları verdiğime çok seviniyorum. 5 6 kilo daha verebilmemiz balon cikmadan Balon var diye rahat rahat yememek gerekiyor. İlk iki ay balonla Bi yeme düzeni oluşuyor. Devamında onu bizim desteklememiz gerekiyor. İlk aylarda bir ogunun 1 çay bardağı kadardı ama şuan istesem tek porsiyon yemek yerim( cok zorlasam, zorlarsamda mide fesatlıgi geciririm) mide esnek bir yapıda, yedikçe büyüyor. Yemedikçe küçülüyor. Balonlada olsa diyetine uymak gerekiyor. Balon yeme isteğini

Merhaba bende Bursa'dayim taktirmayi dusunuyorum hangi hastanede taktirdiniz memnun musunuz şuanda tavsiye eder misiniz

merhaba. son durum nedir acaba?

Merhabalar baloncuklu hanımlar
Son sürecinizi merak ediyorum, kilo veriminiz ne durumda? Buralar baya sessiz kaldı, yazalım son durumları hadi kızlar

Merhaba canim, evet sakinledi. Benim toplam 18 gitti. Memnunum. Sende durumlar nasil?
Maşallah, iyi vermişsin. Benim de 3 buçuk ay oldu, 14 kilo ancak verebildim. Son 1 aydır hep yerimde sayıyorum. Sabahları 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum ama yine de değişim yok. Açıkçası canım sıkılıyor bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…