- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
- Konu Sahibi izmirlikatip
-
Aradi, önemli olan idrarin acik renkte olmasi. Koyulasirsa hemen haber et dedi. Kalorilere dikkat etme ic istedigini zaten kalorileri cok yiyemezsin. Balon iyice alisana kadar kalorilere cok dikkat etme dedi. Kalorili icecek ic dedi. Zaten yiyemiyorum ki.Teşekkür ederim daha nice -7 kilolara insallahEvet sorduğunuz iyi olmuş neden hala kusma var acaba, miktar olarakta zorlamiyosunuz yada yedikleriniz sindirimi zir şeyler degil
bende bugün fenalık hallerimde 200 ml hazır meyve suyu içtim valla gözüm açıldıAradi, önemli olan idrarin acik renkte olmasi. Koyulasirsa hemen haber et dedi. Kalorilere dikkat etme ic istedigini zaten kalorileri cok yiyemezsin. Balon iyice alisana kadar kalorilere cok dikkat etme dedi. Kalorili icecek ic dedi. Zaten yiyemiyorum ki.
ah insallahAllah kolaylık versin birkaç güne alışırsın insallah
cok tesekkur ederimEvet isiniz cok yogun, Allah kolaylik versin. Doktoruma msj attim. Sonra beni arayacagini söyledi. Bakalim ne diyecek.
7 kilo maşallah çok iyi insallah oleyyyy -17 verdim dediğimizi de görelimEvet bende 1000 olamadım daha ama Evet olsak iyi olur gibi güçsüz kalmak istemiyorumBu arada 7 kilo verebilmisim
Aminnnn7 kilo maşallah çok iyi insallah oleyyyy -17 verdim dediğimizi de görelim
Evet alisana kadar hic sorun degilmis zaten. Vucud istiyor buyuzden fresh seyler icmek istiyor insan. Benim balon demek daha tam alismamis.bende bugün fenalık hallerimde 200 ml hazır meyve suyu içtim valla gözüm açıldısonra çıktı ama olsin o an çok iyi gelmişti
Ne zaman alısıyormuş acaba ortalama. Zaten cok yiyip icemiyosun. Eneri düşmemesi için mantıklı ama kusmanin sebebi midenin balona alınmamış olması miAradi, önemli olan idrarin acik renkte olmasi. Koyulasirsa hemen haber et dedi. Kalorilere dikkat etme ic istedigini zaten kalorileri cok yiyemezsin. Balon iyice alisana kadar kalorilere cok dikkat etme dedi. Kalorili icecek ic dedi. Zaten yiyemiyorum ki.
Amin insallah7 kilo maşallah çok iyi insallah oleyyyy -17 verdim dediğimizi de görelim
Bazilari gec alisiyormus. Ama okadar sIk kusmakta iyi degil dedi. Buyüzden idrarini takip et, koyulasirsa haber ver dedi.Ne zaman alısıyormuş acaba ortalama. Zaten cok yiyip icemiyosun. Eneri düşmemesi için mantıklı ama kusmanin sebebi midenin balona alınmamış olması mi
olsun normal zamanlarda belki de hiç girmiyorduAmin insallah5 haftada bu kadar vermisim
Suan isteyim rezene cayi yudumluyorum. Cok icmeye calisacagim.olsun normal zamanlarda belki de hiç girmiyordu
ben çok halsiz düşüyorum yediklerim yetmiyor sanirim. belli açım ama yiyecek halde değilim o ayrı. sizde de öyle oluyor mu? böyle bir değişikSuan isteyim rezene cayi yudumluyorum. Cok icmeye calisacagim.
Bendede öyle. Bide kusmalarim dursa. Rezene cayina basladim bugün. Sizlerde icin bence. Doktor az az sık sık ye dediben çok halsiz düşüyorum yediklerim yetmiyor sanirim. belli açım ama yiyecek halde değilim o ayrı. sizde de öyle oluyor mu? böyle bir değişik
bende bugün yanımda yarım paket protein tozumu ve laktozsuz sütümü getirdim yapıp yudum yudum icicem. dünkü gibi kötü olmamak için kendimce önlem aldim ve insallah ise yarar. ayrica dün akşamdan biraz vişne, kiraz ve kayısı kaynatıp şekersiz meyve suyu yaptım kendime. onu içiyorum yudum yudumBendede öyle. Bide kusmalarim dursa. Rezene cayina basladim bugün. Sizlerde icin bence. Doktor az az sık sık ye dedi
Evet normalde 2 3 kilo gidiyordu Bi sebeple bırakıyorum 4 5 kilo olarak geri dönüyorduolsun normal zamanlarda belki de hiç girmiyordu
Evet benimde öyle oluyordu önceleri. Artık olmuyor. Kahvaltı yaparsam sorun olmuyor. Bazen yemeyi unutuyorum o zaman güçsüz düşüyorum. Bende dün protein tozunu(muz aromali) muzlu süte karistirp icebildimben çok halsiz düşüyorum yediklerim yetmiyor sanirim. belli açım ama yiyecek halde değilim o ayrı. sizde de öyle oluyor mu? böyle bir değişik
yesilcay bir süre yasaktı diye biliyorum ☻️siz tüm yasakları tüketiyor gibisiniz çok hoş yaRezene yi deneyeyim bende ananaslı yeşilçay iciyorum genelde.
bana parayla klinikte satılan protein tozlari btvl diye bi markayı sanirim bir harfi daha olabilirEvet benimde öyle oluyordu önceleri. Artık olmuyor. Kahvaltı yaparsam sorun olmuyor. Bazen yemeyi unutuyorum o zaman güçsüz düşüyorum. Bende dün protein tozunu(muz aromali) muzlu süte karistirp icebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?