- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
- Konu Sahibi izmirlikatip
Sekerli diyedir kesin. Kac gündür karpuz istiyorum. Tüh jabana karpuz yasaklı meyve dendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sekerli diyedir kesin. Kac gündür karpuz istiyorum. Tüh jabana karpuz yasaklı meyve dendi
Bendede pantolon ilk zaman midemi rahatsiz ediyordubugün benim için çok zor bir gün oluyir. oturuyorum diye midemde balon mu sıkışıyor ne oluyor pantolon mu sıktı nedir öldüm öldüm. midemde bi kramp mi ne anlamıyorum. fenalardayım. işlem sonrası ilk kez bugün ise geldim de isim oturarak çalışma kötü oldum
Bende öğle vakti yaptım geceye ancak biterTabiki ayni anda icemiyorum ama 200 bitiremedim. Sanirim 150 bitti. Yudum yudum iciyorum. Yaklasik bir saate sanirim. Sanirim uzun spre bisey yiyemem cok doydum tikandim yani. Ya karpuz peynir yiyebilirmiyiz acaba. Aksam yemek istiyorum. Mide alirmi diye düsünüyorum. Canim fena halde karpuz cekiyor
Vallaha karpuz ve azıcık peynir yedim. Bende kalori hesabi yapiyorum ama hala 500 bile almadim. Kalorilerimi yiyemiyorumki. Karpuz bide insanin su ihtiyacinida karsiliyor.Bende öğle vakti yaptım geceye ancak biter
Benim bu ara kaloriler yükselmeye başladı az az sık sık yemeye başladım. Açıklıyorum ama çok güçsüz kaliyorum yersem midem rahatsız oluyoVallaha karpuz ve azıcık peynir yedim. Bende kalori hesabi yapiyorum ama hala 500 bile almadim. Kalorilerimi yiyemiyorumki. Karpuz bide insanin su ihtiyacinida karsiliyor.
İş temposu ve sürekli oturmak mideni sıkıştırmış olabilir. Benimde ilk nöbetlerim zor geçmişti ama kusmamistim.bugün 11.gunum ve şimdiye kadar olan günlerin arasında (ilk 3 günü saymazsam) en kötüsüydü. resmen eziyet çektim. midem bulandı, ekşidi, kramp girdi, sancidi Allah allah. mahvoldum. ne çalıştığımda anladım ne günüm keyifli gecti. yediğim bisey mu dokundu dicem hayır hep aynı şeyleri yiyorum dokunacak bişey de yemedim. resmen burnumdan geldi bugün. tabi 10 günün dinlenmiş vücudu bugün işin ortasına düşünce vücut yorgunluğum da mideme vurmuş olabilir anlamadım. en son kızımı kresten almaya gidince iyi bi istifra ettim de kendime geldim. ne zor ya
Aslinda az çok ne yiyip ne yemememiz gerektiğini biliyoruz. Ben kendi yediklerimden olan listeyi diyetisyene gosterdigimde böyle devam etmemi sadece protein yukseltmemi söyledi(balondan öncede görüştüğüm diyetisyen ve aynı kurumda calisiyoruz) Bende listeye uyabilecek birisi değilim hemde mesaim uygun degilayrica Nasipse cuma günü diyetisyen kontrolüm var. listemi hazırlayacak. isterseniz sizinle paylaşabilirim. emeğe saygı vs diyemicem hwrsey dünyanın parası.
Cok hayir edersin, paylasirsan Buarada cok gecmis olsun. Belirli araklilarla bende bazen iyi olmuyorum. Ama yaziyorsunki bugün en kötü oldugun gün. Bence yarin ise gitmesen iyi olmazmi?ayrica Nasipse cuma günü diyetisyen kontrolüm var. listemi hazırlayacak. isterseniz sizinle paylaşabilirim. emeğe saygı vs diyemicem hwrsey dünyanın parası.
Sende 1200 gecmek istemiyorsun demi. Ben 1000 i bulsam rahat etcemAslinda az çok ne yiyip ne yemememiz gerektiğini biliyoruz. Ben kendi yediklerimden olan listeyi diyetisyene gosterdigimde böyle devam etmemi sadece protein yukseltmemi söyledi(balondan öncede görüştüğüm diyetisyen ve aynı kurumda calisiyoruz) Bende listeye uyabilecek birisi değilim hemde mesaim uygun degil
Evet bende 1000 olamadım daha ama Evet olsak iyi olur gibi güçsüz kalmak istemiyorum Bu arada 7 kilo verebilmisimSende 1200 gecmek istemiyorsun demi. Ben 1000 i bulsam rahat etcem
Masallah, bol eksiler hepimizeEvet bende 1000 olamadım daha ama Evet olsak iyi olur gibi güçsüz kalmak istemiyorum Bu arada 7 kilo verebilmisim
Karpuz iyi gelmedi. Kustum. Doktoru arayacagim. Bi sorayim nedir bu diyeEvet bende 1000 olamadım daha ama Evet olsak iyi olur gibi güçsüz kalmak istemiyorum Bu arada 7 kilo verebilmisim
yakın zamanda teftisimiz var ve benim ise gitmeme gibi bir lüksüm kalmadı maalesef düşünün 17.30 da biten mesaimi (ki herkes çalışmayı 16.00 gibi bitirir sohbet aşamasına vs geçer.) 17.27 ye kadar çalışarak bırakabildim o da çocuğu mecbur kresten alacağım icinçok yoğun tempoda çalışıyorum öğle arası bile çalıştım ve bıktım artık.Cok hayir edersin, paylasirsan Buarada cok gecmis olsun. Belirli araklilarla bende bazen iyi olmuyorum. Ama yaziyorsunki bugün en kötü oldugun gün. Bence yarin ise gitmesen iyi olmazmi?
Evet isiniz cok yogun, Allah kolaylik versin. Doktoruma msj attim. Sonra beni arayacagini söyledi. Bakalim ne diyecek.yakın zamanda teftisimiz var ve benim ise gitmeme gibi bir lüksüm kalmadı maalesef düşünün 17.30 da biten mesaimi (ki herkes çalışmayı 16.00 gibi bitirir sohbet aşamasına vs geçer.) 17.27 ye kadar çalışarak bırakabildim o da çocuğu mecbur kresten alacağım icinçok yoğun tempoda çalışıyorum öğle arası bile çalıştım ve bıktım artık.
Teşekkür ederim daha nice -7 kilolara insallah Evet sorduğunuz iyi olmuş neden hala kusma var acaba, miktar olarakta zorlamiyosunuz yada yedikleriniz sindirimi zir şeyler degilKarpuz iyi gelmedi. Kustum. Doktoru arayacagim. Bi sorayim nedir bu diye
Allah kolaylık versin birkaç güne alışırsın insallahyakın zamanda teftisimiz var ve benim ise gitmeme gibi bir lüksüm kalmadı maalesef düşünün 17.30 da biten mesaimi (ki herkes çalışmayı 16.00 gibi bitirir sohbet aşamasına vs geçer.) 17.27 ye kadar çalışarak bırakabildim o da çocuğu mecbur kresten alacağım icinçok yoğun tempoda çalışıyorum öğle arası bile çalıştım ve bıktım artık.